marți, 20 august 2013

Iffet, ep. 32

După ce îi spune lui Cemil că a mințit, și că ea l-a omorât pe Ali Ihsan - știind că va avea un copil cu Betul și crezând că va trebui să-și facă datoria de tată -, Iffet pleacă în celulă și plânge convulsiv, apoi i se face brusc rău, pentru că se pare că și ea este însărcinată.De fapt, Iffet va minti ca a rămas însărcinată - cu Ali Ihsan - crezând că în acest fel Cemil va rămâne lângă copilul său și lucrurile se vor așeza pe făgașul lor firesc.

Afară, Dilek se străduiește s-o convingă pe Nil să dea declarație împotriva lui Iffet, și să mintă că ea, sau Cemil, a împușcat-o. Arif nu reușește s-o convingă să renunțe la planul său cu două tăișuri, iar Nil, până la urmă nu va minți, ci va recunoaște că Ali Ihsan a tras în ea din greșeală, dorind să-l împuște pe Cemil. Se pare că în urma declarației lui Nil, dar și a faptului că Cemil dă de urma înregistrării de la benzinărie, după o lună Iffet este eliberată și merge acasă, iar Ahmet renunță la a-și mai vinde proprietățile.

episodul următor: Iffet, ep. 33

Pe de altă parte, Cemil, ajutat de Feyyaz, încearcă să-l forțeze pe unul dintre lucrătorii de la benzinărie să spună unde este înregistrarea din noaptea în care Ali Ihsan a murit. Ajunge și la cel care a vândut filmul lui Yasemin și Dilek, dar Arif este cel care reușește să-l facă pe respectivul să vorbească.

După revenirea lui Iffet acasă, Cemil încearcă din nou s-o cucerească, pentru că ea se poartă mai rece, știind despre sarcina lui Betul, care și ea speră la atenția fostului său soț, iar pe de altă parte, Ahmet ca de obicei, este împotriva relației dintre ei doi.
Betul nu-și mai face prea mari speranțe când într-o zi crezând că Cemil vine la ea, își dă seama că acesta o căuta pe Iffet și aude conversația dintre ei doi, din care rezultă că o iubește pe Iffet și că nu-și dorește prea tare copilul. Din acest motiv va căuta să reconsidere legătura cu Erhan, care deși s-a mutat la vilă, o mai vizitează și este constant în sentimentele sale. Într-una din zile el îi aduce un urs mare de pluș pentru copil, Asuman îl cam ia la rost, dar Betul o trimite pe maică-sa în casă. Ulterior pe Betul o apucă durerile nașterii.

La sfatul lui Arif, Cemil reușește să organizeze o întâlnire mai protocolară, în care s-o ceară de la tatăl său, împreună cu Feyyaz și Ersin. Însă lucrurile evoluează altfel, pentru că pe drum Betul îl sună să o ducă la maternitate, și în loc de mers în pețit, cei trei ajung cu Betul la spital.

Cemil rămâne acolo să-și vadă fiul, iar Iffet îi surprinde pe Betul și Cemil în poate singurul moment când se uitau amândoi la copil pe geamul incubatorului, Cemil ținând-o de după umeri pe Betul. Iffet rămâne pe loc, mirată și tristă, cu această imagine terminându-se episodul 32.




Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube









9 comentarii:

  1. Cand pui episodul 33. Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deny, de data asta chiar nu stiu sa-ti spun. Avem musafiri de departe, abia trec prin fața monitorului 5 minute dimineata si 5 seara, in rest sta deschis de aiurea, n-am timp nici sa-mi beau cafeaua linistita.

      Sper sa reusesc sa-l pun inainte de a fi difuzat la televior.....

      Ștergere
  2. Eu cred ca la cat este de rau Cemil si obisnuit sa aiba doar el totul nu poate sa-i vada pe alti fericiti si o sa-i ia copilul lui Betul. Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vedem impreuna :) normal ar fi sa renunte la copil daca vrea sa plece cu Iffet, dar la ei normalitatea are alte coordonate decat la noi.

      Ștergere
  3. Felicitari! Am ratat episodul de marti si asta mi-a fost de ajutor ... mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Dary! Dar ăsta e episodul de mâine, îl poți vedea dacă ai timp mâine seară. :)

      Marțea trecută a fost episodul 31.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.