duminică, 8 septembrie 2013

Iffet, ep. 36

Serialul se difuzează sâmbăta la ora 21.00

Trec cinci ani.

Mehmet, fiul lui Cemil e mărișor acum. Betul este căsătorită cu Erhan, cele două cupluri se mai văd, se poartă normal, de dragul copilului, care știe cine îi este adevăratul tată, dar ține mai mult la Erhan. Cemil și Iffet sunt singuri, fetița a dispărut în accidentul de mașină despre care, pe moment, nu se mai spune nimic. Cu toții îi organizează lui Mehmet o petrecere de ziua circumciziei. Copilul, îmbrăcat în sultan, ia o cheie dintr-un sertar al casei și iese afară mergând într-o casă goală care urmează a fi închiriată de părinții lui.

episodul următor: Iffet ep. 37

Betul observă lipsa copilului, Erhan nici el nu știe unde ar putea fi, așa că ea îl sună pe Cemil, care împreună cu Feyyaz și Ersin trebăluia la decorurile petrecerii băiatului său. Când află că a dispărut subit, o ia pe Iffet cu mașina și pleacă să-l caute.

În acest timp Mehmet se află în casa veche, jucându-se. Însă după puțin timp apare un camion cu mobilă și un bărbat cu o fetiță - care este fata lui Cemil și Iffet, dar deocamdată acest lucru nu este dezvăluit - care vin să se mute cu chirie acolo. Mehmet auzind voci la intrare, se ascunde după o ușă. Fetița profită de un moment de neatenție al tatălui ei, Halil, care discută cu un bărbat mai în vârstă - bunicul fetiței, și iese să se plimbe pe stradă. Cemil și Iffet merg cu mașina uitându-se după Mehmet și aproape că sunt gata s-o lovească pe fetiță. În acel moment Iffet și fiica ei se privesc intens, dar Iffet crede că intensitatea emoției simțite s-ar datora faptului că erau să lovească copilul. Cei doi coboară din mașină, o îmbrățișează pe copilă, după care apare tatăl ei adoptiv, le mulțumește celor doi și pleacă împreună cu fetița. Ajunși din nou în casă, după o scurtă discuție chiar în camera unde era ascuns Mehmet, acesta cade și este descoperit. Astfel, Betul își recuperează fiul, Halil sunând-o să-i spună că băiatul ei e la chiriașii cei noi.

Înainte de petrecere, o vedem pe Saime servind într-un restaurant care aparține familiei, și pe Nimet medic stagiar, studentă în an terminal la medicină, îngrijind un bolnav la spital, căruia din nefericire i se face rău când ea tocmai își nota în fișă niște detalii ale evoluției bolii. Dilek cred că e certată cu Arif care locuiește pe un mic iaht și căruia nu-i răspunde la telefon. În episod se spune că au fost căsătoriți iar acum au divorțat. Fabrica nu-i mai aparține, ea nu mai locuiește la vilă, tot ceea ce mai are este un mic atelier unde lucrează alături de Asuman.

Iffet visează noaptea clipele accidentului și îl vede pe Halil, dar pe moment nu-și dă seama că l-a văzut deja în realitate, cu puțin timp în urmă. Pe fetiță și pe bunicul ei îi revede când aceștia vin la restaurantul pe care îl deține.

Nimet prezintă concluziile sale cu privire la cazul pe care l-a văzut la spital de față cu alți colegi, dar medicul o ceartă pentru că are impresia că ea doar memorează papagalicește lecțiile, dar nu înțelege medicină cu adevărat, iar ea iese din cabinet și merge la baie plângând. Acasă are loc un fel de consiliu de familie pe tema asta și acum se pomenește despre faptul că Ahmet este mort.

La un moment dat Iffet este chemată prin telefon la o secție de poliție unde i se înmânează două lucruri din care unul este un medalion. Ea cade întristată pe un scaun, nemaiauzind vorbele agentului, care îi spune despre acele lucrușoare că au fost găsite în apropierea locului în care a avut loc accidentul, și că aparțin unui bebeluș îngropat descoperit cu ocazia unor săpături ale unui șantier.Ofițerul îi spune să îi ajute, chiar dacă se va face identificarea prin ADN. Între timp, Halil este sunat de un prieten, care îi spune despre faptul că a fost găsit bebelușul îngropat și că el, dacă va ajunge pe mâna poliției, va spune tot ce știe pt că nu vrea să ajungă la închisoare.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube



Miniprix.ro






13 comentarii:

  1. Orkun nu apare in acest episod?

    RăspundețiȘtergere
  2. cum fac sa vad si eu ep 36 din iffet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te uiti pe youtube - dai cautare cu cuvantul "Iffet" - sau te uiti la televizor lunea viitoare.

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru informații! :) Îmi plac foarte mult rezumatele dumneavoastră. Of, ce bine-ar fi dacă ați dori să faceți rezumate și pentru serialul „Cu capul în nori”. Pur și simplu îl ador, dar programul nu-mi permite să mă mai uit de-acum, mai ales că l-au mutat la 15:30, din cauza emisiunii „Teo Show”. :( O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru comentariu! :-f Fac rezumate la orice serial care-mi place, care se difuzează seara si doar o data sau de doua ori pe saptamana.

      Cu mare drag as face si la serialul "Cu capul in nori", pentru ca subiectul imi este cunoscut, ca sa zic asa - datorita serviciului meu :)) - dar fiind difuzat dupa amiaza (iar eu am ore anul asta si in schimbul doi), imi e imposibil sa-l vad in romaneste, ca sa-i inteleg actiunea.

      O zi frumoasa si tie!

      Ștergere
  4. In iffet cel original ea îl omoara pe cemil cu un cuțit pt ca îl găsește pe acesta vrand sa- i violeze sora.ASA a fost finalul in filmul iffet.

    RăspundețiȘtergere
  5. In iffet cel original cemil moare. Iffet îl omoara cu un cuțit pt ca acesta voia sa-i violeze sora

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi s-a parut ca deja o violase pe Nimet, si ca il impusca (cu pusca lui Haluk). Sunt curioasa pe ce motiv il impusca in serial, pt ca Nimet nu mai e o adolescenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In serial,cred ca voia sa-l impuste pe cel care o luase pe fetita ei.Individul(nu stiu cum il cheama),avea in mana un cutit si voia sa-l injunghie pe Cemil.In incercarea de a-l salva pe Cemil,Iffet il impusca tot pe el. Camelia

      Ștergere
    2. Mie nu mi s-a parut asa, eu am avut impresia ca intentionat l-a impuscat pe Cemil, iar ultima imagine este a ei, uitandu-se bine sa vada daca el e chiar mort. Inseamna ca si acel tata adoptiv avea un motiv sa-l injunghie pe Cemil, din moment ce era cu pumnalul in mana. Doar pt ca-si voia fata inapoi mi se pare cam subtire motivul pt a face o crima.

      Vom vedea impreuna ce si cum in ultimul episod.

      Ștergere
  7. Ep 36 unde il pot vedea tradus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata episoadele nu au cum sa apara traduse inainte sa fie difuzate la tv. De duminica incolo, probabil se va gasi pe cateva site-uri care le incarca.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.