joi, 19 septembrie 2013

Iffet, ep. 38

Iffet și Cemil au o discuție despre copii care până la urmă e gata să degenereze în ceartă violentă. Cei doi au păreri diferite dacă e bine sau nu să mai aibă un copil. Până la urmă Iffet îi sugerează lui Cemil să-și refacă viața cu altcineva dacă mai vrea copii. Iffet rămâne supărată acasă iar Cemil pleacă la cârciumă. Femeia de la cabaret, Semiha, îl sună pe Cemil, dar telefonul lui e acasă și răspunde Iffet, care se recomandă a fi soția.

episodul următor: Iffet 39

Animatoarea îi spune probabil niște minciuni pentru că vorbele ei o descumpănesc pe Iffet care începe să creadă că Cemil are o aventură. În continuare, el îl roagă pe Feyyaz să-i preia comenzile la taxi, iar femeia profită de situație ca să afle amănunte despre Cemil. După ce iese de la cabaretul la care lucrează, femeia merge la barul unde se află Cemil, bine amețit, și îi propune o relație. Cemil îi arată verigheta, de care ea nu se sinchisește. Totuși el nu-i cedează și pleacă spre casă.

Între timp, Mehmet îi aude pe Betul și Erhan certându-se din cauza banilor pe care Cemil vrea să-i plătească fiului său la școală. Atunci Mehmet intră peste cei doi și strigă la Erhan să plece că nu-l mai iubește. Seara, văzându-l pe taică-său pe stradă, vine afară după el, apoi tată și fiu merg la culcare în patul lui Mehmet. Dimineața Betul intră în dormitorul băiatului și face poze cu ei dormind.

La spital între Nimet și medicul-profesor se naște o idilă care nu este văzută cu ochi buni de asistenta acestuia.

Într-o seară Dilek se află acasă, beată criță și cu multe lumânări aprinse în jur. După un timp apare pe la ea Arif care vede casa cuprinsă de flăcări. O salvează din foc, ea se trezește ușor - dar încă nu din beție, ci dintr-o semi-inconștiență. Arif o duce pe micul lui iaht, iar dimineața Dilek află ce a făcut fără să-și dea seama.

Cemil vine la Halil și între cei doi are loc o discuție violentă din partea primului. Ulterior acestui incident, Cemil și Iffet se împacă temporar. La un moment dat cred că tatăl lui Halil află întâmplător că Iffet este mama lui Cicek și îi dezvăluie acest lucru fiului său.

Episodul se termină când Cemil, aflat în fața casei lui Iffet, vorbește la telefon cu Semiha, care insistă în a-l cuceri, iar Iffet văzându-l pe geam, coboară, deschide ușa și aude cum Cemil îi spune femeii - care, chipurile, neapărat îl vrea pe el de șofer, și nu pe Feyyaz sau Ersin, care venise și el odată s-o aducă de la serviciu - că va veni după ea.



Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






9 comentarii:

  1. Toate femeile il vor pe Cemil!!:))Bine ca nu cedeaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am remarcat si eu :))) mai bine se numea serialul Cemil, nu Iffet :D

      Ștergere
    2. Alte episoade nu mai pui din iffet?

      Ștergere
  2. Raspuns celor doua intrebari de mai sus: sunt implicata intr-un proiect la serviciu care ma solicita mai mult decat am crezut. Nu stiu daca in urmatoarele zile voi mai reusi sa postez cate ceva, sper sa reusesc, totusi.

    Am vazut episodul 39 dar sincer nu am inteles mare lucru, de aceea vreau sa vad intai ce se petrece diseara ca sa-mi dau seama ce art putea fi mai departe.

    Cemil pleaca de la Iffet, dar se impaca, merg impreuna la mormantul acelui copil mort unde acum se afla o cruce cu numele fetitei lor, Elif, Samiha baga tare si merge sa vorbeasca cu Iffet. Sunt multe dialoguri in acest episod si prea putin inteleg, deocamdata.

    Daca nu ma doboara somnul, e posibil sa postez ep. 39 diseara, dupa ce apare la tv ep. 38.

    RăspundețiȘtergere
  3. k ziceti de cemil magnificul=))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnisoara Oana (nu pot sa tutuiesc o persoana mai mare decat mine), vreau sa va zic ca imi place foarte mult Iffet, dar o sa postati si cu Feriha?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu am gasit pe net - pe youtube - episoadele de la Feriha. Deci nu am cum sa le vad dinainte ca sa le povestesc pe blog.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.