duminică, 29 septembrie 2013

Iffet, ep. 39

Adevărul despre cine este Cicek și cine este îngropat în locul ei se dezvăluie încet pe parcursul acestui episod. Cemil merge la poliție și află rezultatele testului ADN, dar deși i se spune că scheletul găsit nu aparține fetei lui, el îi va spune lui Iffet că acel copil este Elif. Iffet, tulburată de această veste, va merge la mormântul tatălui ei, apoi la mormântul acelui copilaș căruia cineva i-a pus o cruce de lemn pe care este scris numele fiicei lor.
În vâltoarea evenimentelor, mai apare și Samiha, care vine să-i spună propria ei versiune despre presupusa relație dintre ea și Cemil, ceea ce o descumpănește pe Iffet și mai mult.

ultimul episod: Iffet ep. 40

Nimet este și ea îndrăgostită de medicul-profesor care-i face curte. În sesiune fiind, trebuie să învețe, dar pe ecranul minții nu poate vedea altceva decât amintirile dintre ei doi. La un moment dat medicul o sună și astfel ia sfârșit micul ei chin.

Pe de altă parte, Halil îndemnat de tatăl lui plănuiește să facă în așa fel încât să o dea înapoi pe Cicek părinților ei adevărați, fără să știe că Cemil are interesul să ascundă adevărul de Iffet. La un moment dat, pentru că poliția continuă investigațiile, Halil este dus la secție chiar sub ochii tatălui lui și a fetiței, care începe să plângă crezând că va fi părăsită de tatăl ei.

Cicek este adusă la Iffet, ca să nu stea singură, și mamă și fiică  merg într-un părculeț de joacă pentru copii. La un moment dat apare Halil, care îi va spune lui Iffet adevărul despre fetiță. Iffet aproape că nu știe ce să creadă. Pe când cei doi vorbeau pe o bancă, vine și Cemil, care se enervează pentru că îi interzisese lui Halil s-o mai vadă pe Iffet. Înainte să se repeadă să-l ia la bătaie pe bărbat, Iffet îl oprește spunându-i că Cicek este fiica lor pierdută. Astfel, cei doi își iau fata acasă, unde este înconjurată de toată familia cu mult drag.

Episodul se termină cum Cemil iese din casă și merge direct la Halil, pe care îl bate de față cu tatăl acestuia, până când, lovindu-l de balustrada metalică a scării interioare, Halil cade inconștient, cu sânge la cap și la nas.

Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube





11 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.