joi, 19 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 4 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 4 rezumat
Umut stă de vorbă cu mama lui Ozan, Emel, și aceasta îi povestește despre el lucruri care o descumpănesc de tot, mai ales că-i spune că el va pleca în America la masterat. Umut se ridică de la masă și pleacă înlăcrimată, în timp ce Emel răsuflă de parcă ar fi scăpat de o mare povară. Acasă, Musa și Zaher o ceartă pe Zeliha din cauza ei, iar când ajunge și Umut, fratele și tatăl ei sar cât pe ce s-o bată. Zeliha încearcă să-i tempereze, dar Musa ia un cuțit și o înjunghie pe Umut, apoi fuge afară cu cuțitul însângerat în mână. Ozan o tot căuta la telefon, dar ea nu-i mai răspunsese datorită celor auzite de la mama lui.


Dragoste la prima vedere episodul 4 rezumat
Umut este dusă la spital unde Zeliha află că rana nu este gravă. Din câte îmi dau seama, Zeher vrea ca toți să mintă în privința rănii fetei ca să-l scoată pe Musa basma curată. La serviciu Hale află despre ce i s-a întâmplat lui Umut și ajunge la spital și se roagă de medic s-o lase să intre la ea în rezervă. După aceea îl sună pe Ozan dar nu-i spune unde este Umut.
Ozan, acasă la el, se ceartă cu părinții lui pe faptul că el o iubește pe Umut și ai lui nu sunt de acord cu această relație. Zaher găsește o metodă s-o șantajeze pe Zeliha ca să accepte să spună minciuni pentru a nu-l învinui pe Musa. În timp ce vin polițiștii și stau de vorbă cu Zaher, Zeliha merge în rezerva lui Umut. După ce iese, Zaher reușește s-o facă să spună numele lui Ozan.

Dragoste la prima vedere episodul 4 rezumat
A doua zi dimineață, Zaher dă târcoale casei lui Ozan și apoi cere să intre înăuntru, pe când familia era la micul dejun. Ceea ce le spune îl îngrijorează foarte tare pe Ozan care și pleacă la mașină. După câteva clipe Zaher se ceartă cu tatăl lui Ozan, Ragîp, apoi intervine mama lui și îi spune servitoarei să-l dea afară. Ozan ajunge acasă la Umut dar acolo sunt doar gemenele. Imediat apare Musa și cei doi încep să se bată. Gemenele sună la poliție și amândoi sunt duși în arest.

Episodul 4 se termină cu anchetarea lui Umut, în spital de către polițiști, de față cu Zeliha și cu Hale.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.