marți, 17 iunie 2014

Feriha episodul 61 rezumat




Feriha episodul 61 rezumat
Emir și Mehmet sunt împușcați și duși la spital. Toți prietenii și rudele lor stau pe holurile spitalului așteptând un răspuns de la medici. Mehmet nu este grav rănit, dar Emir e rănit în două locuri, la picior și la stomac. Unal și Sanem află știrea de la televizor. Hatice o sună pe Gulsum și o anunță să vină. În scurt timp la spital se regăsesc toți cei apropiați celor doi răniți. Emir spusese poliției că Yavuz Sangeaklar l-a împușcat, dar după primele cercetări rezultă că Yavuz are alibi solid și este lăsat să plece. Când Aysun ajunge la spital se repede la Feriha certând-o, crezând că ea e cauza problemelor fiului ei. Dar în scurt timp își dă seama că greșește, și își repară greșeala lăsând-o pe Feriha să intre în rezerva lui Emir când medicul spune că doar o singură persoană poate să intre să-l vadă pe Emir.

episodul următor: Feriha, 62

Feriha episodul 61 rezumat
Când Mehmet este adus de Rîza, Seher și de Hatice din camera de spital ca să fie dus acasă, Feriha se repede să-l îmbrățișeze. Apoi, lângă patul lui Emir, îl ține de mână dar când acesta se trezește din somnul indus își retrage mâna de lângă a ei spunând că s-a mai întâmplat așa ceva și are un neplăcut sentiment de deja-vu. Feriha este dezamăgită și iese din rezervă. Levent o vede, dar ea pe moment nu vrea să stea de vorbă cu nimeni. Cansu află și ea de la televizor despre cele petrecute și se grăbește să meargă la spital la Emir, dar Lara nu o lasă să plece singură. În fața spitalului dau nas în nas cu Sanem care le spune că au întrecut măsura.

Feriha episodul 61 rezumat
În ziua în care lui Emir i se face externarea și Feriha îl ajută să se îmbrace, apare în camera de spital Yavuz, care de fapt, nu vrea altceva decât ca Ece să se întoarcă la el. Îl amenință din nou pe Emir, iar acesta îi spune că el nu va ataca niciodată pe la spate. Feriha aude când polițiștii îi iau declarație lui Emir, că acesta a fost împușcat pentru că a vrut s-o apere pe Ece de brutalitatea lui Yavuz. Unal, care-l cunoscuse pe tatăl lui Yavuz, îl sfătuiește și el pe fiul său să stea departe de mafiot, pentru că, după cum se poate vedea, nimeni nu se ia de el, nici măcar poliția. Însă Emir nu vrea să asculte de sfaturile tatălui său. Atunci acesta merge direct la Yavuz și îi propune să se ajungă la o înțelegere. Astfel, bate palma cu Yavuz ca acesta să-și recapete femeia (pe Ece) iar Unal să-și apropie din nou fiul.

Feriha episodul 61 rezumat
Când iese din spital, Emir ține morțiș să meargă în club pentru a fi văzut acolo (patronul crede că recentele evenimente o să-i scadă afluența de clienți). Patronul îi salută cu plăcere pe Emir, dar îi spune că a concediat-o pe Ece. Atunci Emir zice că dacă nu mai este Ece, nici el nu va rămâne la club. Ajunși acasă, cei patru prieteni - Emir, Koray, Feriha și Hande - se întâlnesc cu Cansu pe scara blocului, care vrea să-l salute și să-i ureze de bine, dar nimeni nu o bagă în seamă.



Gulsum observă din întâmplare că a doua zi este ziua lui Koray. Acesta îi spune să o considere o zi ca pe oricare alta. Hande propune să organizeze ziua lui Koray la o casă de vacanță de-a ei și se gândește la niște surprize. Una dintre ele este că o invită și pe Gulsum. A doua este că îl ia și pe Levent cu ea, ca gazdă. Iar a treia, vine singură: Ece apare pe motocicletă imediat după sosirea celor patru cu mașina....

Feriha episodul 61 rezumat
Alte acțiuni în episodul 61:
- Sanem insistă la Levent ca Hande să n-o mai amenințe, apoi îl sărută pe Bulent pe obraz.
- Tulin îi interzice Larei să se mai viziteze cu Cansu, dar ele tot se întâlnesc, pe ascuns, în parc.
- Aysun se obișnuiește cu ideea că Feriha e femeia pe care Emir o iubește, și o acceptă pe nora ei, chiar dacă n-o place.
- Seher este în sfârșit bucuroasă că Mehmet apare în ziarele și revistele mondene.


Ultimele episoade: 57, 58, 59, 60,  

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


8 comentarii:

  1. Cand postati episodul 62?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zic ca am timp astazi de Feriha. Poate si de inca un episod din Benim Hala.. Sa vedem... ar trebui sa fiu libera dupa amiaza asta.

      Ștergere
    2. buna ziua ! urmaresc foarte interesata rezumatele Ferihai! stiind continutul episoadelor ulterioare nu am stat cu sufletul la gura ! sunt curioasa cum e finalul- fericit sau trist?multumesc

      Ștergere
    3. Buna seara, Nico. Din pacate finalul este trist... Despre serial, am scris mai demult o postare aici: cum-se-termina-serialul-feriha.html

      Ștergere
    4. Cam aiurea trecerea de la ep 64 la 65. Nu statea degeaba Levent langa Feriha 3 ani in America , cand el era topit dupa ea. Pe Zehra au scos-o din scenariu pt ca a filmat in Suleiman. Imi plac actorii pt ca sunt frumosi - Feriha , Emir, Ece, Levent, Sanem, chiar si Seher. Si peisajele din Istanbul sunt superbe. Scenaristul era in lipsa de inspiratie. Am inteles ca dupa final au pierdut si audienta. Apreciez efortul tau !

      Ștergere
    5. Nico, prima parte de la ep. 65 nu exista in versiunea engleza, asa ca am fost nevoita sa adaptez. Nu, Levent n-a stat degeaba, o sa vezi in conversatiile lor, se intelege ca au stabilit de comun acord sa aiba o relatie, sa fie parteneri de drum, dar fara nici o alta implicatie (indragosteala, casatorie, chestii-trestii).

      Nu, Zehra - Vahide a avut cancer si era sub tratament. La Suleyman a filmat abia din septembrie 2013, iar Feriha s-a terminat de filmat in iunie 2012, iar ea deja nu mai aparea de multe episoade.

      Feriha - Hazal Kaya, semnase un alt contract (de fapt aici intervin impresarii, nu actorul decide in ce serial joaca, ci impresarii lui - totul se reduce la avantajele financiare) si nu mai putea ramane in serial, de aceea au grabit finalul in acest mod si au transformat sezonul 3 in acel jalnic Emir in Yolu ...

      Multumesc pentru aprecieri! :-f

      Ștergere
  2. Sincer eu nu am mai urmarit telenovele de ani de zile . Am vazut un episod din Feriha si m-a virusat , apoi am gasit rezumatele astea . Am incercat sa aflu subiectul pt ca serialul era deja la episoadele 20.... Le-am citit si pe cele din urma si pe cele viitoare . Acum astept filmul cu nerabdare si placere .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca rezumatele de pe blog te-au adus in fata televizorului :P
      Eu zic ca ar fi, totusi o diferenta intre telenovele si dramele turcesti (la baza, ai dreptate, tot telenovele sunt), dar macar cele turcesti sunt ceva mai apropae de cultura noastra sau a parintilor nostri. Eu le inteleg ceva mai bine si ma regasesc in unele personaje, sau vad personaje care seamana foarte mult cu oameni reali de pe la noi, asa ca, desi unele subiecte sunt prost concepute pe alocuri, ma uit si eu la ele, de relaxare si de curiozitate...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.