marți, 1 iulie 2014

Feriha episodul 62 rezumat





Feriha episodul 62 rezumat
Petrecerea lui Koray pare compromisă. Ece se îndreaptă hotărâtă spre grup, Hande neagă vehement că ea ar fi invitat-o, iar Ece susține că a fost invitată și de aceea a venit. Cu toții intră în casă și încearcă să se comporte normal. Emir se apropie mai mult de Feriha și discută despre problemele lor, împăcându-se. La masă, Gulsum se amețește de băutură, nimeni n-o oprește să bea, apoi începe să vorbească diverse lucruri printre care și "jocul de-a hoții" inventat de Seher ca să-l determine pe Koray să revină acasă. Toată lumea se miră de ceea ce povestește Gulsum, iar în urma destăinuirii acestui adevăr Koray hotărăște să divorțeze cu adevărat.

 episodul următor: Feriha, 63

Ece fusese urmărită de un om de-al lui Yavuz până la casa de vacanță. Urmăritorul ei îi relatează totul șefului său și menționează că acolo era și Emir Sarrafoglu. Yavuz se enervează și ordonă să fie adus un elicopter. În scurt timp elicopterul survolează zona casei de vacanță, aterizează în curte și doi zdrahoni înarmați o iau pe sus pe Ece sub privirile speriate ale celorlalți. Yavuz coboară din elicopter numai cât să fie văzut, apoi dispare împreună cu Ece.

Feriha episodul 62 rezumat
Emir și Koray se gândesc că totuși ar trebui acționat cumva. Ferihăi nu-i convine că Emir vrea s-o apere pe Ece, dar acceptă tacit propunerea celor doi. Poliția vine acasă la Yavuz care se poartă foarte frumos și politicos cu agenții punându-le casa la dispoziție. Când apar Emir și Koray, care făcuseră plângerea, polițiștii tocmai primiseră un telefon (de la Ece?) că totul e în regulă. Emir și Koray merg la Ece și aceasta le spune că nu s-a întâmplat nimic, doar că Yavuz a vrut s-o aducă acasă la ea, atâta tot.

Lara este în continuare prietenă cu Cansu în ciuda opoziției lui Tulin. Bulent îi face curte lui Sanem și îi propune direct să "îl folosească" (amoros vorbind). Sanem îi răspunde că este un copil și că ea nu vrea să profite de oferta lui, dar pe de altă parte își lasă intenționat brățara pe canapea. Bulent nu o observă, dar a doua zi, în prezența lui Levent, Lara vede brățara și o recunoaște ca fiind a lui Sanem. Levent, enervat, i-o duce personal înapoi și o ceartă crezând că s-a întâmplat ceva între Bulent și Sanem.

Feriha episodul 62 rezumat
Aysun revine la ura inițială față de Feriha și nu pregetă să-i amintească de minciunile ei din primul an înainte de căsătoria cu Emir. Fratele lui Gulsum ajunge în Istanbul și familia Ferihăi împreună cu Hatice organizează o cină de familie la care sunt invitați și Emir cu Feriha. Episodul se termină când cei doi ajung la subsol și sărută mâna lui Rîza, care se vede nevoit astfel să renunțe la supărarea lui pe fiica sa și pe ginerele său.


Ultimele episoade: 58, 59, 60, 61  

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.