luni, 9 iunie 2014

Feriha episodul 58 rezumat





Feriha episodul 58 rezumat
Feriha încearcă să fie aproape de Levent, chiar dacă lui Emir nu-i convine acest lucru. Levent se mută în blocul lor, în apartamentul mamei sale, împreună cu fratele său, cu care reușește să se împace într-un mod original. Bulent se duce și se îmbată la locul lui preferat, zona gării. Levent știe unde să-l găsească, apoi îi spune să-și exprime emoțiile exact așa cum simte. Bulet îi dă doi pumni, dar Levent îl îmbrățișează, demonstrându-i că indiferent ce a făcut la un moment dat, asta nu înseamnă că nu-și iubește fratele.

 episodul următor: Feriha, 59

Feriha episodul 58 rezumat
Într-o zi Mehmet caută o cămașă în dulap și cotrobăind, dă peste un teanc de bancnote. Seher iese de la duș și el o întreabă ce-s banii aceia? Ea minte că i-a trimis mătușa ei și că sunt 10.000 de lire scoase de mătușă dintr-un cont. Coincidența face că în aceeași zi Mehmet să fie din nou căutat de mafioții care aveau treabă cu Veysel, și care la rândul lor doreau să recupereze niște taxe de protecție. Cum îl înhață pe Mehmet, îi cer acestuia 15.000 de lire dacă vrea să scape cu viață din mâinile lor. Mehmet le promite că îi plătește cu 10.000 pe loc dar restul nu are de unde să-l scoată. Mafioții acceptă târgul și Mehmet aduce din casă cei 10.000, banii câștigați de Seher prin "serviciile" de informare făcute pentru Emir, Aysun, etc.

Feriha episodul 58 rezumat
Unal nu se poate obișnui cu gândul că Emir lucrează pentru concurență și încearcă să-l determine să renunțe la job închizând procesul cu familia Yilmaz. Dar Emir nici nu vrea să audă. El rămâne în continuare un fel de asociat al patronului clubului concurent, astfel aducând clienți noi. Fata blondă, adică Ece, fosta lui prietenă, revine la club și chiar obține un loc de muncă acolo, spre neplăcuta surprindere a lui Emir, care nu se simte bine în compania ei, deși serviciul îl obligă să se poarte amabil cu ea.

Feriha episodul 58 rezumat
Cansu scapă din strânsoarea lui Halil care este legat cu cămașa de forță în aplauzele celorlalți nebuni din spital. Sanem este informată despre ceea ce s-a petrecut cu fiica ei vitregă și este sfătuită s-o ia acasă pentru că și-a revenit și nu mai reprezintă un pericol. Chiar Cansu o roagă la un moment dat s-o scoată de acolo, în schimbul tăcerii ei cu privire la faptul că nu i-a dat medicația psihică. Dar mai întâi Sanem se asigură că tot ea va fi tutorele ei și va păstra avantajele de până acum, atâta vreme cât Cansu se află sub tratament.

Feriha episodul 58 rezumat
Hulia și Ruya nu renunță la presiuni. Hulia, la o întâlnire cu Aysun, profită de faptul că aceasta merge la baie, și îi ia telefonul mobil copiindu-și numărul Ferihăi în telefonul ei. Apoi o sună cerându-i o întâlnire în care îi spune că micul Emir va crește împreună cu ei doi și în felul ăsta îi va aminti mereu de trădarea soțului ei. Pe de altă parte, Hande îl descoase pe antrenorul de fitness, dar acesta îi spune că nu poate fi el tatăl copilului Ruyei.

Episodul 58 se termină când pe Ruya, venită la bloc ca să-i facă o scenă Ferihăi, o apucă durerile nașterii, este dusă la spital și în scurt timp se aud țipetele copilului nou-născut.


Ultimele episoade: 54, 55, 56, 57,


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.