marți, 27 mai 2014

Feriha episodul 56 rezumat





Feriha episodul 56 rezumat
Un episod destul de plat, după părerea mea, este acest episod 56 al serialului Feriha. Așadar chiar există o rețetă universal valabilă a dramelor turcești de la care nu se abat. Ei, bine, acesta este episodul cu sechestrarea, episodul în care vedem doar 2 personaje: Emir și Feriha. Cei doi rămân încuiați în apartamentul lui Emir. El nu vrea să descuie ușa până când soția lui nu va vorbi despre tot ceea ce o frământă. La început Feriha este nervoasă, face gesturi necugetate (răstoarnă totul cu susu-n jos prin dormitor și sufragerie), în încercarea de a-l face pe Emir să descuie ușa ca ea să plece. Dar el nu cedează la nici un fel de presiune. La un moment dat stinge lumina și aprinde mai multe lumânări. Scena m-a făcut să cred o clipă că va urma și ceva romantic între ei, dar nu. Feriha se apucă să dea foc jaluzelelor, iar Emir stinge rapid flăcările amenințătoare. Apoi, din greșeală, Feriha îi taie încheietura lui Emir cu un cuțit - cu care voia să forțeze încuietoarea ușii - iar acesta sângerează destul de tare. Și ușa tot nu o deschide, ba o pune pe Feriha să-l coasă (cu ac și ață albă! ).

 episodul următor: Feriha, 57

Feriha episodul 56 rezumat
Încet-încet, discuția trece de la replici absurde sau banale și se încheagă. Amândoi își aduc aminte de anumite momente din copilărie sau mai recente care le-a marcat existența. Emir - despre o vizită surpriză cu mama lui, găsindu-l pe Unal acasă cu o altă femeie, sau despre cearta dintre Aysun și al doilea soț care îi spune că nu poate suporta în casa lui copilul altui bărbat. Apoi viața împreună cu Unal și cu multele dame de companie din jurul acestuia. Feriha își amintește cum se juca cu Cansu care se credea prințesă și se certau apoi pe tema asta, Feriha știind că prințesele există doar în cărțile de povești.


Feriha episodul 56 rezumat
După o noapte și aproape o zi, lucrurile par să nu se fi restabilit de tot între ei. Feriha nu-l iartă pentru aventura cu Ruya și pentru că i-a dat o palmă, Emir susține că nu este doar el vinovat, ci și ea, prin atitudinea avută. În sfârșit, ia cheia și deschide ușa așteptând ca Feriha să iasă, așa cum dorea. Dar ei i se umplu ochii de lacrimi și așa se termină episodul 56.



Ultimele episoade: 52, 53, 54, 55,


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.