luni, 19 mai 2014

Feriha episodul 53 rezumat





Feriha episodul 53 rezumat
Ruya se preface că nu știa că Emir este căsătorit. Feriha își aduce aminte de momentul când mobilul lui Emir a sunat și era apelul unei persoane doar cu inițiala R. După ce Ruya pleacă și cei doi intră în casă, Feriha începe să se certe cu Emir (din acest episod ea devine o cață perfectă, exact genul de femeie care după nuntă își transformă soțul într-o marionetă). Amândoi își fac probleme să nu afle Rîza, dar de fapt, ei sunt cei care nu știu că filmulețul circulă pe internet iar ziarul a fost citit de toată lumea. La facultate toată lumea știe și Feriha suportă comentariile celor din jur foarte greu.

Cansu stă de vorbă cu Halil iar acesta îi spune că el nu i-a făcut Ferihăi nici un rău. Cansu, imprudentă, îi dezvăluie că a vrut s-o omoare pe Feriha și atunci el începe să țipe că e vrăjitoare și vin câțiva asistenți să-l ia de acolo. Între timp, Sanem își savurează victoria, pentru că a reușit să pună mâna pe hotel, starea fiicei ei vitrege fiind de așa natură încât toate acțiunile hotelului și managementul sunt acum în mâinile ei.

 episodul următor: Feriha, 54

Feriha episodul 53 rezumat
Emir se mai întâlnește odată cu Ruya și Hulia și le cere să spună ce vor, ca să-l lase în pace, dar ele nu vor bani. Hulia apelează mai târziu la Aysun ca să încerce să-i bage în cap Ferihăi că între fiica sa și Emir ar fi fost o anumită relație, și nu doar o aventură de o noapte, apoi spune că în ideea de a evita scandalul, vor pleca în America și acolo va naște Ruya. Aysun are astfel ocazia să o mai jignească puțin pe nora ei, doar pentru că e o femeie simplă și nu provine din pătura socială a bogătașilor. Emir văzând că deranjează pe multă lume din jurul lor, inclusiv pe familia Ferihăi (Rîza nu mai vrea s-o primească în casă și nici nu vorbește cu ea) se gândește să-și cumpere o altă casă, dar constată că Unal i-a blocat cardurile și l-a lăsat fără bani. Intrigile Huliei continuă - o va trimite pe Ruya la Feriha să-i bage în cap ideea  unei legături și a unei iubiri dintre ea și Emir și să o mintă că Emir le-ar fi promis bani ca să tacă.

Hatice pândise momentul când Gulsum pleacă la școală și intră în casă în ideea de a face curățenie, dar Koray încearcă să scape de ea. Cu toate acestea, Hatice reușește să-i spună că își dă seama că nunta lor s-a făcut ca să salveze onoarea lui Gulsum, dar că el, Koray, n-ar trebui să-i facă soției lui nici un rău. Gulsum merge la Lara să schimbe hainele cumpărate de Seher, dar apare Hande care începe să o jignească pe Gulsum că toacă banii lui Koray.

Feriha episodul 53 rezumat
Episodul 53 se termină când Seher, care tot întreba de Emir, îi spune în față Ferihăi că soțul ei a plătit-o ca să-l țină departe pe Mehmet și că acum i-ar datora o mie de lire. Ferihăi aproape că nu-i vine să creadă ce aude, dar apare Emir și la insistențele obraznicei de Seher îi dă banii pe care îi avea în buzunar. În apartament, urmează o ceartă pentru că pe Feriha o deranjează faptul de a cumpăra oamenii cu bani, indiferent de motiv. Emir vrea să iasă afară de nervi, apoi, în dorința de a-l face să simtă o durere interioară și o revoltă la fel de mare ca a ei, îi spune că oare ce ar fi dacă rolurile s-ar schimba și cum s-ar simți el dacă i-ar spune că s-a culcat o noapte cu Levent? Emir o plesnește, Feriha iese din bloc, Rîza și Mehmet o văd, iar Emir aleargă după ea părându-i rău de gestul făcut ...



Ultimele episoade: 49, 50, 51, 52,

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.