marți, 6 mai 2014

Feriha episodul 50 rezumat





 Feriha episodul 50 rezumat
Emir este doar ușor lovit, dar incidentul a fost văzut de toată lumea care era afară. Feriha reușește să-l oprească pe tatăl său să mai cotrobăie prin lucrurile vechi, ca să nu găsească certificatul de căsătorie. Seher vine în casă să-i spună Ferihăi despre isprava lui Mehmet, dar ea până la urmă nu poate ieși să vadă ce s-a întâmplat cu Emir. Rîza pleacă la țară la Zehra și Omer, apoi imediat izbucnește o ceartă între Feriha și Mehmet, pentru că el vrea s-o forțeze să meargă la spital la un control ginecologic iar ea îl refuză.

 episodul următor: Feriha, 51

 Feriha episodul 50 rezumat
Cansu convoacă o ședință la care Unal nu vrea să vină, crezând că poate s-o scoată pe Sanem din afacere. Acolo află că mama ei se ocupă doar cu managementul hotelului și că nu o poate scoate de acolo. Atunci, deja în plină criză de nervi, Cansu le spune celor prezenți că Sanem are o relație cu Unal. Cum nimeni nu reacționează și nu pare să-i pese de viața personală a cuiva, de ciudă că nu poate face ce vrea ea, îi jignește pe cei prezenți că și ei s-ar culca cu Sanem, de aceea îi iau apărarea, după care iese nervoasă. Ulterior, tot mai răzbunătoare și nedreaptă, va pierde prietenia Larei și într-o seară, într-o altă criză de panică, merge la Feriha să ceară ajutorul și doarme în patul ei. În urma ședinței și a celor spuse de Cansu, Unal va prefera să nu mai continue relația intimă cu Sanem. Aceasta, derutată, îl va căuta pe Bulent.

 Feriha episodul 50 rezumat
Sfaturile lui Seher încep să dea roade. Gulsum se machiază și se îmbracă mai cochet, dar Koray se mută la Hande, precizând că va mai veni pe acasă, apoi îi dă un card soției lui. Minciuna (ticluită de Seher) că nu poate divorța până nu termină facultatea, din cauza părinților ei, are efect, dar nu acela scontat. Koray îi spune lui Gulsum că vor rămâne soț și soție în acte sau că vor divorța dar ea va mai locui în casa lui o vreme. Gulsum apelează din nou la ajutorul lui Seher care se apucă imediat să răstoarne totul prin casă, ca și cum ar fi venit hoții, apoi ia câteva obiecte scumpe, deși ea protestează, dar Seher o asigură că în felul ăsta Koray va veni negreșit acasă. Planul pare ok pentru moment, Seher învățând-o să spună la poliție că a uitat să activeze alarma în seara aceea. Gulsum îl sună pe Koray noaptea, se preface speriată, acesta vine imediat acasă și ea îl roagă să n-o mai lase singură. Hande se supără din nou pe Koray.

 Feriha episodul 50 rezumat
Episodul 50 se termină când în urma faptului că Mehmet îl aude pe Levent spunându-i fratelui său că o iubește pe Feriha, discută cu Rîza (care se întorsese acasă) posibilitatea ca Levent să le fie ginere. Îl invită pe profesor într-o seară pe la ei să vorbească cu el despre acest lucru, când Feriha nu era acasă, dar în scurt timp aceasta apare, auzind din ușă despre ce este vorba ...

 Feriha episodul 50 rezumat
Acțiuni secundare în episodul 50:
- Seher începe să divulge către Emir, pentru bani, tot ceea ce se întâmplă în casa lor
- Aysun crede că Emir s-a despărțit de Feriha și se întâlnește cu Unal pentru a discuta din nou despre mutarea lui Emir din apart. 10
- Unal vrea să-l pună din nou în drepturi pe Emir, în parteneriatul de la hotel.


Ultimele episoade46, 47, 48, 49,    



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



10 comentarii:

  1. Emir ii da bani lui Seher ca sa il tina in frau pe Mehmet,nu sa ii spuna tot ce se intampla in casa,poate ca din graba nu ai fost atenta,dar am vrut sa iti zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil, era târziu azi noapte cand am vazut episodul. Tot ce se poate sa fi inteles gresit.

      Ștergere
  2. cand pui ep 51 Oana D,?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand postati episodul 51? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat!imi puteati spune cum pot descarca Feriha de pe youtube?

    RăspundețiȘtergere
  5. pai daca vrei sa descarci ceva de pe youtube iti trebuie un program cu care sa o faci. eu il folosesc pe acesta: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm#.U26VMEmOswA
    La mine merge. il descarci si apoi vezi cum functioneaza :) succes!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.