duminică, 11 mai 2014

Feriha episodul 51 rezumat





Feriha episodul 51 rezumat
Feriha aude când Rîza îl întreabă pe Levent dacă are intenții serioase cu ea. Situația este delicată. Feriha începe să strige la tatăl și fratele ei că vor iar s-o mărite cu forța. Levent se ridică și pleacă, ofensat. Toate astea s-au petrecut pentru că Mehmet și Rîza credeau că dacă Levent a recunoscut că o iubește pe Feriha ar vrea să se însoare cu ea. Cum lucrurile sunt oarecum restabilite, Feriha nu se gândește să-i povestească și lui Emir despre cele petrecute, ulterior el aflând, după care se ceartă și Emir se supără pe ea.

 episodul următor: Feriha, 52

Gulsum ascultă sfaturile prietenei sale, Seher și merge la cumpărături cu ea, apoi încearcă să-l aducă pe Koray în patul conjugal, dar el doar stă cu căștile pe urechi și ascultă muzică. Într-un moment când reușesc să poarte o discuție amândoi, Gulsum îl întreabă de ce nu o atinge, iar el o asigură că e frumoasă, doar că ea nu este Hande. După câteva zile, la sfatul lui Seher, Gulsum se va vopsi blondă, în speranța că așa l-ar putea atrage mai mult pe Koray.

Feriha episodul 51 rezumat
Situația lui Emir se complică. La ușă apare una din iubitele lui de o noapte, cu mama ei, spunându-i că este însărcinată și că îl invită a doua zi la medic să discute niște amănunte. Emir n-o crede că nu a mai avut nici o relație din acea noapte și că ar fi copilul lui, iar la medic spune că vrea să facă un test de paternitate, dar i se răspunde că deoarece sarcina este avansată, un test în acest moment este riscant, așa că este sfătuit să aștepte până se naște copilul. În timp ce el și fata respectivă mai vorbesc pe holul clinicii, unul dintre pacienții care așteaptă pe un scaun, de fapt, îi filmează cu o cameră video ascunsă sub o haină. Nici Emir nu-i va spune Ferihăi despre această problemă, dar ea își dă seama că s-a întâmplat ceva cu el, mai ales că într-o seară merge la el, sus, și vede că e aproape beat. Schimbă doar câteva vorbe și își spun "te iubesc", însă ușa era deschisă și Cansu tocmai venise la etaj și stătea să asculte ce-și vorbesc. Când Feriha iese din apartament, stă de vorbă cu Cansu care îi spune că acum și-a dat seama că ei doi nu s-au certat nici o clipă și o asigură pe Feriha că nu are de ce să-i fie teamă, că nu va spune la nimeni că a văzut-o mergând la Emir.

Feriha episodul 51 rezumat
Cansu pare să-și fi revenit din crizele cu care ne obișnuise în episoadele precedente, dar acum caută răzbunare pe amândoi. Va insista ca Feriha să o ierte și o invită într-o seară la cină, și pe ea și pe Emir. În ziua respectivă făcuse cumpărături și luase niște otravă de șobolani, pe care Lara o vede, pentru că ajunsă la ușă, Cansu scapă una dintre sacoșe. Întrebată de Lara ce face cu otrava, ea minte că aude zgomote prin casă și crede că sunt șobolani. Apoi se apucă de făcut mâncare și pune otrava în ea. Seara aranjează frumos masa din sufragerie ca să-și primească oaspeții. Episodul 51 se termină când Emir și Feriha termină de mâncat, iar Cansu începe să la spună în față ce mincinoși sunt și toate cele făcute de ea: că i-a arătat revista de scandal lui Rîza, că a văzut-o pe Feriha răpită de Halil, dar și-a dorit ca ea să moară, etc. În acest timp cei doi se simt tot mai rău, văd totul în ceață și la urmă cad inconștienți pe podea.

Feriha episodul 51 rezumat
Alte acțiuni din episodul 51:
- Sanem se mai întâlnește o dată cu Bulent ca să încerce să pună punct acestei relații ciudate. Bulent nu se lasă și va veni la hotel să se angajeze la Hills ca saxofonist.
- Mehmet aproape că o prinde pe Seher stând de vorbă cu Emir și primind banii pentru ca să-și țină bărbatul departe de el.
- Seher și Gulsum merg la cumpărături și în buticul Larei. La scurt timp apare Hande și Lara îi va povesti că Gulsum este foarte naivă și că Seher face ce vrea cu ea și cu banii lui Koray. Atunci Hande își propune să acționeze în așa fel încât Koray să nu mai lase cardul pe mâna soției lui.


Ultimele episoade: 47, 48, 49, 50,    


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



5 comentarii:

  1. Cand o sa pui episodul 52?Deoarece sunt curioasa sa stiu ce se intampla cu cei doi.
    Multumesc de raspuns, esti super, te admir :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Netul abia si-a revenit si nu stiu daca nu cumva pica din nou. Daca reusesc sa vad episodul, il pun in noaptea asta.

      Ștergere
    2. Nu in seara asta?

      Ștergere
    3. Si imi spui care e celalalt serial in care joaca Emir si despre ce ii vorba in el.

      Ștergere
    4. @Anonim nr. 1 - episodul 52 dureaza peste 2 ore, abia acum ma apuc sa scriu rezumatul. Pana prelucrez si capturile de ecran si fac corecturile mai dureaza. Deci cam o ora - o ora jumatate pana apare postarea pe blog.

      @Anonim 2 - Medcezir. Am 19 episoade povestite aici. Intra pe pagina "stele tv" si il vei gasi.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.