miercuri, 14 mai 2014

Feriha episodul 52 rezumat



Feriha episodul 52 rezumat
Cansu încă mai vorbește cu cei doi care abia o mai văd ca prin ceață. Feriha este prima care nu-și mai revine. Atunci Cansu încearcă să obțină într-un fel iertarea de la Emir, care încă rezistă, apoi îi dă telefonul să vorbească la salvare, dar înainte să poată spune ceva, și el leșină. La bloc apar două salvări care-i iau pe toți 3 sub privirile nedumerite ale lui Mehmet și Seher care tocmai veneau din oraș. Hatice ieșise să vadă ce se întâmplă, și apoi urcă în salvarea în care este dusă Feriha, alături de Mehmet. Seher rămâne să-l pregătească pe Rîza pentru vestea pe care are să i-o dea. Astfel, datorită faptului că personalul spitalului caută datele celor doi pacienți, se află că pe Feriha o cheamă acum Sarrafoglu.

 episodul următor: Feriha, 53

Feriha episodul 52 rezumat
Unal și Aysun aproape că fac o criză de nervi când aud numele de familie al Ferihăi, Rîza și Mehmet rămân și ei perplex, Cansu nu scoate un cuvânt și adoptă o atitudine distantă și aeriană, Koray, Gulsum și Hande reacționează și ei în felul lor la auzul veștii. Singura care zâmbește este Seher. Mehmet își varsă apoi nervii pe soția lui și când Rîza îi spune că va trebui să accepte faptul că sora lui e măritată cu Emir, fie că-i convine, fie că nu, e aproape s-o bată pe Seher doar pentru că ea comentează în plus. De ciudă, ia toate lucrurile Ferihăi și le trântește pe hol la apartamentul 10. Apoi, într-o seară se apucă să bea în parc și pe acolo va trece Levent, cu care va sta de vorbă despre situația lor.

Unal dorește să facă demersuri pentru ca Cansu să rămână cel puțin la spitalul de boli psihice, dacă nu chiar la închisoare, pentru fapta de a-i fi otrăvit intenționat fiul, dar se enervează când o vede pe Sanem la restaurantul hotelului cu un pahar de șampanie în față, ca și cum ar sărbători ceva. De fapt, ea chiar sărbătorește întoarcerea ei în casa din care Cansu o alungase, și se bucură că poate scăpa de ea. Discutând cu Unal, îi spune să treacă tot ce deține Cansu în afacere pe numele ei, deși are nevoie și de acordul fiicei ei pentru asta.

Feriha episodul 52 rezumat
Ca să scape de probleme - Rîza din nou îi întoarce spatele Ferihăi, pentru că aflase despre minciunile ei - după ce ies din spital Emir și Feriha pleacă în weekend în afara Istanbulului și aici, pentru scurtă vreme, uită de toate. Emir îi cumpără soției lui un alt inel și în sfârșit cei doi au parte de momente de intimitate și de iubire carnală. Dar în acest timp Ruya (tânăra care pretinde că este însărcinată cu Emir) și Hulia, mama ei, țes în continuare intrigi. Cum Emir nu răspunde la telefon, Hulia se enervează și sună la o redacție dându-și acordul ca filmulețul făcut la spital să apară în ziare alături de un articol de scandal despre sarcina fiicei ei cu Emir. Dar ziarul nu e văzut de cei doi soți, ci de Unal. Hulia are o întrevedere cu Unal, căruia îi înșiră numai minciuni, și îi propune ca după ce se va face testul de paternitate fata ei să fie luată de nevastă de Emir. Unal îi spune imediat că fiul lui este deja însurat, veste la care Hulia nu se aștepta și promite să se răzbune. Unal va pune un apropiat să se intereseze cine este această femeie și ce afaceri învârte.

Feriha episodul 52 rezumat
Episodul 52 se termină când Feriha și Emir se întorc acasă din weekend și o găsesc pe Ruya la ușa lor.
Alte acțiuni din episodul 52:
- Nevbahar îi spune lui Levent despre problemele ei de sănătate
- Hande vine acasă la Koray și o bruschează pe Gulsum, jignind-o și încercând s-o determine să părăsească domiciliul conjugal.
- Cansu, în curtea spitalului de nebuni, îl întâlnește pe Halil care repetă mereu, automat, numele Ferihăi.


 *** Acest episod durează mai bine de 2 ore, fără reclame, sunt curioasă cât va dura în versiunea Kanal D. Am remarcat a nu știu câta oară, că actrița care joacă rolul Cansu este una foarte bună. Personajul Cansu nu-mi place deloc, dar asta nu mă împiedică să remarc talentul și implicarea actriței în acest rol. (O.D.) ***


Ultimele episoade: 48, 49, 50, 51,


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


32 de comentarii:

  1. Cansu se intalneste cu Halil???!!!O vai!Ce se va intampla???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare ca Halil va incerca sa o bata... Dar nu stiu sigur.

      Ștergere
  2. Ar fi frumos sa pui si dialogurile,dar asta necesita si mai multa munca deci e bun asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar n-ar fi sanatos... ar incalca drepturile de autor care spun ca "filmul nu poate fi reprodus total sau partial sub nici o forma si pe nici un suport" .... asa ca, rezumatul e una, dar dialogurile deja intra in zona ilegalitatii. Si nu am nici un chef sa-mi vad blogul sters de catre google la un moment dat.

      Ștergere
  3. Esti super si scrii extrem de bine, daca nu ai fi tu nu stiu ce m-as face, deoarece nu pot sa vad toate episoadele la TV iar asa stiu ce se intampla in avans.
    Te admir!Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ce m-as face fara cei care imi citesc blogul zilnic si ma ajuta sa ma mentin in topuri :) !
      Va iubesc!

      Ștergere
  4. Va rog foarte mult nu ma mai intrebati cand postez nu stiu ce episod. Postez cand pot, in limita timpului meu disponibil si a starii conexiunii de internet, de regula in aceeasi zi in care serialul respectiv se difuzeaza la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,dar Medcezir nu se difuzeaza la TV.Eu doar am intrebat daca vei posta rezumate si din emir in yolou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, deocamdata nu se difuzeaza la noi, dar ma gandesc ca e un serial prea bun ca sa nu fie cumparat si de vreo televiziune romaneasca.

      Rugamintea mea insistenta se refera la cele 10-12 comentarii zilnice prin care sunt intrebata "Da' cand postezi episodul 53?" sau "episodul urmator?". Poate ca nu e vorba de una si aceeasi persoana care posteaza comentarii cu toptanul de ajung mereu in spam (este si asa ceva, parerea mea este ca-i obsedata de comentat), or fi oameni de buna credinta care intreaba, dar am spus de multe ori ca postez in zilele in care se dau episoadele la tv, deci ce rost are acea intrebare pusa inutil de fiecare data, obsedant, la fiecare episod?

      Voi cum ati reactiona daca cineva v-ar intreba de vreo 10-12 ori pe zi, in fiecare zi, exact acelasi lucru?

      De aceea, intrebarile astea fara rost, vor fi sterse in totalitate de acum inainte.

      Ștergere
    2. P.S. Daca il gasesc in engleza (Emir in Yolu), cred ca da.

      Ștergere
  6. Oana am citit ca Feriha pleaca 2 ani sau ceva de genu'.
    Stii de ce?Se supara din nou Emir pe ea?Ce face Emir in perioada aia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte exact nu stiu nici eu. Vor divorta si ea pleaca cu Levent in America. Asta stiu.

      Ștergere
    2. Mersi :)
      Si despre Cansu ce stii?Adica ramane la nebuni?

      Ștergere
    3. Nu cred, pt ca am inteles ca transfera actiuni pe numele Ferihai, iar pentru a semna documente trebuie sa fii declarat intreg la minte... asa, nu stiu, nu ma uit la episoade inainte, ca le uit. Cand trebuie sa scriu un episod, atunci il si vad.

      Ștergere
  7. Cum poti sa ai atata rabdare?Te admir :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar chiar esti de admirat! Felicitari pentru munca depusa! :)

      Ștergere
  8. :D rabdare? sa scriu sau sa ma enervez mai rar? :)))
    Exista rasplata, de aceea. ;) de mai multe feluri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te uiti la trafic.ro acest blog este nr. 1 in topul blogurilor de divertisment. Asta inseamna sa fii listat pe prima pagina la cautari in google, adica sa ai comentarii la articole, sa postezi macar o data pe zi, sa ai continut diversificat si original, nu copiat de la altii, cu text si nu cu multe poze sau filmulete, etc etc.

      Munca este a mea, dar restul faceti voi. Si acolo, la mijloc e pulberea de stele :)))

      Ștergere
  9. Iubesc blogul tau!Faci o munca minunata! (y) !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va ador blogul!Felicitari pentru munca depusa! g-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Din Medcezir cand mai postezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. N-am reusit sa vad episodul 20, desi de cateva ori m-am pus in fata monitorului....
      Si urmeaza perioada in care am de dat teze si deci de corectat... Asa ca nu pot sa zic o zi si dupa aceea sa vad ca nu ma pot tine de cuvant.

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru vizita si comentarii, Maria Doina!

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Oana , sper ca pot folosi pertu , dupa cum spui si tu , in urma muncii tale primesti recompense .... Decii , frate , nu te mai plange atat . Oamenii astia care Intreba de 10-15 ori cand postezi urmatorul episod , o fac pentru ca iti admira munca si nu in ultimul rand vor sa stie cat mai repede ce se va Intampla ... Si au dreptul pentruca tu si Ilinca sau cum o mai cheama , In ultimul timp ati facut o harababura .. Uite ,nu mi-o lua In nume de rau deoarece eu te respect si Iti apreciez munca . Iti multumin pentru ca incerci sa postezi multe episode, dar incearca sa postezi cat mai multe episoade din ceea ce se cere si de acolo unde ai multe comm-uri , si te rog incearca sa respecti fanii acestui blog :-(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi respect cititorii, dar cred ca acei unii care nu au responsabilitati pe acasa (ca daca ar avea, nu ar crede ca cineva poate sta doar lipit de calculator zi si noapte) este necesar sa inteleaga ca timpul meu liber este dedicat mai ales activitatilor din offline. Bloggingul este un hobby si asa va ramane. Nu inteleg de ce te iei de Ilinca. Ea a scris o postare si cu asta basta.

      Cine are senzatia ca nu-mi respect cititorii si ca ar trebui sa-mi dau duhul pe baricadele blogului meu, sa-si faca blog, sa posteze zilnic articole proprii, si dupa aceea mai vorbim, inclusiv despre natura si marimea recompenselor. (Vom vorbi si de pierderi, daca vrei). Ah! Si sa faca gospodarie, serviciu, si menaj la doi parinti in varsta si cu probleme de sanatate.

      La urma urmei nu am nici o obligatie fata de nimeni, si nici acest raspuns nu eram obligata sa-l dau .... fiind offtopic...

      Dar nu-i nimic, am o alta solutie. Nu trebuie musai sa am comentarii pe blog. Cine are de citit articolele, le citeste si atat.

      Dixit!

      Ștergere