vineri, 4 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 10 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 10 rezumat
Hakan îi povestește prietenului lui, Ozan, despre fata de care s-a îndrăgostit, dar nu-i pronunță numele. Apoi Umut apare în cafenea. Ozan o sărută pe obraz și i-o prezintă lui Hakan drept prietena lui. Hakan zâmbește amar... pentru că de ea se îndrăgostise, după care și Ozan află că Umut lucrează de scurt timp ca actriță. După ce pleacă, cei doi îndrăgostiți se ceartă iar, Ozan o dojenește pe Umut pentru că nu i-a spus că lucrează cu Hakan, acum fiind sigur că pe ea o descria acesta drept fata visurilor lui. Până la urmă o iartă, dar îi cere să renunțe la acest job, ceea ce Umut nu vrea. Mai târziu, Ozan îi va cere prietenului său s-o scoată pe Umut din distribuție, dar acesta, abil, răspunde că el o ajută pe Asude, și că nu poate lua o asemenea decizie, ci doar agenția sau Umut pot hotărî dacă mai joacă sau nu.

Gemenele caută să lase CD-ul cu probele de filmare la mai multe agenții. Ozan are o discuție tensionată cu tatăl lui care a aflat că i-a dat bani lui Zafer. Auzind voci ridicate, Emel ia parte și ea la micul consiliu de familie. Între Hakan și fratele lui mai mic sunt în continuare probleme, pe care cel mic încearcă să le rezolve cerând ajutorul lui Duygu. Pe de altă parte, Hakan o respinge oarecum brutal pe Duygu, care precizează că ea n-a vrut decât să-l ajute ca prietenă.

Dragoste la prima vedere episodul 10 rezumat
Asude îl sună pe Mete și răspunde iubita acestuia, motiv de depresie și de lacrimi pentru Asude. Hale și Musa se întâlnesc din nou și ies împreună. La îndemnul lui Hale, Musa îl sună pe Ozan și până la urmă se întâlnesc și discută normal, ca de la om la om, întrebându-l dacă este alături de Umut și dacă o supraveghează cât timp ea este la filmări. După ce Musa pleacă, Ozan vorbește imediat la telefon cu Hale iar aceasta îl face să îi pară rău pentru că a forțat-o pe Umut să renunțe la job, apoi se va răzgândi și va discuta din nou cu Hakan.

episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 11

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.