luni, 7 iulie 2014

Feriha episodul 63 rezumat





Feriha episodul 63 rezumat
Toată lumea se așează la masă. Mai târziu apar și Gulsum cu Koray, iar Seher, ca să pună gaz pe foc, pomenește despre divorțul iminent al celor doi. Akif, fratele lui Gulsum, se supără auzind asta. Koray și Gulsum se ridică de la masă și pleacă, apoi se află și despre înscenarea lui Seher cu furtul din vila lui Koray, iar ea minte că așa a văzut la televizor și a făcut asta pentru că Gulsum era disperată și i-a cerut ajutorul. Mehmet o amenință pe soția lui că-i rupe gura dacă mai vorbește despre lucruri care nu o privesc. Akif promite să-l pedepsească pe Koray dacă divorțul va avea loc cu adevărat.

Feriha episodul 63 rezumat
În acest timp Sanem și cu Bulent petrec noaptea împreună, fără să le pese că dimineață Levent ar putea să-i vadă, ba dimpotrivă, se pare că amândoi chiar doresc acest lucru. Deși a doua zi pleacă fiecare la treaba lui, Bulent lasă intenționat patul desfăcut și sticla cu două pahare cu vin la vedere. Levent intră în dormitor și imediat își dă seama cum și-a petrecut noaptea fratele lui. Când ajunge să discute cu Sanem despre această chestiune, amândoi se află în holul blocului, iar Hande ascultă totul fiind la lift. Sanem îi propune lui Levent un fel de târg: îl lasă în pace pe Bulent dacă Hande n-o va mai amenința cu nimic. Dar deja aceasta plănuiește o intrigă ... 

 episodul următor: Feriha, 64

Emir pleacă la club unde observă, ca și patronul, că Ece nu a venit. Telefonul ei este închis. Emir îl ia pe Mehmet și se duc acasă la Ece bănuind că s-ar fi întâmplat ceva mai grav. Dar Ece este doar obosită și vânătă la un ochi și nu ar vrea să vină la muncă în ziua aceea. Între timp, Yavuz vorbește cu Unal la telefon privind înțelegerea avută. Yavuz promite că va discredita clubul rivalului lui Unal, dar acesta din urmă îi reamintește că totul trebuie făcut fără să aibă Emir de suferit în vreun fel. Yavuz îi spune că nu crede că se poate ține de cuvânt în privința lui Emir, așa cum făcuse prima dată când discutase cu tatăl lui.

Feriha episodul 63 rezumat
Seara apare un echipaj de poliție la club și începe percheziția. Găsesc droguri iar patronul, împreună cu Ece, rămân uimiți. Polițiștii întreabă de Emir, care de foarte scurt timp este manager al clubului, dar află că nu e acolo pentru că are două zile libere. Totuși asta duce la concluzia că el ar fi implicat, dar și-a construit un alibi prin aceste zile libere. Emir se află cu Feriha în drum spre o destinație de vacanță. Pe autostradă sunt opriți de poliție și Emir află că are o reclamație pe numele lui, că trebuie să vină la secție pentru investigații legate de traficul de narcotice. Amândoi se enervează dar nu au încotro și vin la poliție.

Când Unal află de la avocatul lui că Emir poate să facă pușcărie din cauză că avea funcție de conducere și reieșea că el a introdus narcoticele în club, îl sună pe Yavuz și îl întreabă ce s-a întâmplat, de ce nu și-a respectat înțelegerea. Mafiotul îi spune că băieții lui au cam întrecut măsura și au adus prea multe droguri, dar că acum el nu mai poate face nimic să oprească tăvălugul care s-a pornit. Unal îl amenință și îi demonstrează pe loc că a înregistrat tot ce i-a spus în acea convorbire.

Feriha episodul 63 rezumat
Emir iese din arest iar Yavuz îi cere o întrevedere personală, dar înainte de ora stabilită îl cheamă pe Unal și astfel, când vine Emir, aude toată discuția și află că tatăl lui a pus la cale totul înțeles cu Yavuz. Când Unal îl vede pe Emir, tace uimit, iar Emir îl întreabă dacă este cu adevărat tatăl lui, după care îi mulțumește lui Yavuz că a rezolvat treaba ca între gentlemani. Akif o vizitează pe Gulsum acasă la ea întărindu-și părerea că nu trebuie să accepte divorțul. Când se întoarce acasă, o întâlnește pe Seher care venea de la cumpărături și aceasta îi spune despre Koray că e fiu de parlamentar și că dacă totuși se ajunge la divorț, Gulsum se va alege cu o parte din avere în urma partajului. Akif își schimbă imediat părerea inițială și se dă de partea lui Seher. Îl sună pe Koray când acesta tocmai ajungea acasă și iese de după copacii din fața vilei lui unde-l aștepta, ca să-l forțeze să discute și îi spune că este de acord cu divorțul, dar că îl va costa scump. Apoi îi cere direct bani șantajându-l.

Hande se duce acasă la Sanem și îi arată o poză cu ea sărutându-se cu Levent pe iaht. Sanem își dă seama abia acum cine i-a trimis pozele compromițătoare lui Haldun. Hande o șantajează să-i redea lui Emir cota parte din hotel, sau altfel va spune lui Cansu despre relația ei cu Levent, care a avut loc în timp ce era măritată cu Haldun. Dacă s-ar întâmpla asta, Sanem ar putea pierde totul.

Episodul 63 se termină cum Ece îi spune lui Yavuz că nu vrea să se întoarcă la el pentru că nu-l iubește, nu pentru că ar relua relația cu Emir, care de altfel este însurat și își iubește foarte mult soția. Yavuz ia aminte la acest amănunt și într-o seară o așteaptă pe Feriha să vină acasă, apoi se apropie încercând s-o abordeze. Yavuz și Feriha se uită unul la celălalt ....

Ultimele episoade: 59, 60, 61, 62,  


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.