marți, 8 iulie 2014

Feriha episodul 64 rezumat





Feriha episodul 64 rezumat
Yavuz îi propune Ferihăi să stea puțin de vorbă în parc, apoi trece la subiect: vrea ca ea să-și țină soțul lângă ea, nu alături de Ece. Când Emir ajunge acasă, Feriha nu-i povestește nimic despre această întâlnire cu Yavuz, în schimb Emir îi spune că toată treaba cu drogurile din club a fost aranjată de tatăl său în complicitate cu mafiotul.

Sanem trece la acțiune și se străduiește să-l convingă pe Unal să-i dea înapoi lui Emir clubul Hills și partea lui din hotel. Unal va discuta, prin intermediul avocatului, cu Emir, dar el refuză nepăsător oferta. În același timp Sanem, speriată de ofensiva lui Hande dă anunț că vinde apartamentul, fără să-i spună lui Cansu. Aceasta, când aude, se împotrivește, dar Sanem rămâne fermă pe poziție că trebuie să se mute în altă parte și gata. Cansu nu înțelege de ce mama ei vitregă face această mișcare, și crede că Feriha și Emir i-ar fi cerut asta, de frica tentativei de otrăvire din trecut. Când are ocazia își cere iertare de la Feriha, care nu prea știa despre ce este vorba.

 episodul următor: Feriha, 65

Feriha episodul 64 rezumat
Seher și Akif încep să flirteze unul cu celălalt iar Rîza îi surprinde într-o postură aproape intimă. Astfel, într-o zi îl ia pe Mehmet în parc și îi povestește că înainte de a se însura, a văzut-o pe Seher în tandrețuri cu Feyyaz despre care ea spunea că-i este rudă. Mehmet nu pare să-l creadă pe tatăl său, dar îi urmează sfatul că nevasta trebuie să facă ce-i zice soțul și începe să se poarte mai aspru cu Seher când ajunge în casă. Totuși Seher și Akif își continuă jocul și ajung foarte repede să facă dragoste în casă la Feriha. Aysun și Unal par să se împace din nou. Emir îi vede împreună și atunci Aysun îl asigură că nu a înșelat pe nimeni pt că ea e divorțată de câteva luni. Emir spune că nu-l interesează ce fac ei doi, dar să stea departe de el și de Feriha. Apoi pomenește de înțelegerea dintre Unal și Yavuz după care pleacă iar părinții lui rămân să se certe din nou, Aysun fiind uimită de ceea ce un tată a putut face fiului său.

Când Bulent află că Sanem urmează să se mute de acolo îi spune că o va urma oriunde ar merge. După un timp Levent îi dă lui Bulent partea de bani care i se cuvine iar acesta, bucuros, o anunță pe Sanem că acum are și bani și își va permite să vină după ea.

Feriha episodul 64 rezumat
Koray îi dă bani lui Akif înainte de pronunțarea divorțului. Feriha și Emir vin la procesul împotriva lui Cansu, hotărâți să facă doar ce trebuie făcut și să plece, pentru că Feriha a înțeles că Cansu și-a primit pedeapsa, sufletește vorbind și că-i pare cu adevărat rău pentru cele întâmplate. În ciuda interdicției lui Tulin, Lara depune mărturie în favoarea lui Cansu și împotriva lui Sanem. Apoi, spre surpriza tuturor celor prezenți, apare Levent și depune și el mărturie despre faptul că era amantul lui Sanem și că Haldun a murit pentru că i-a văzut sărutându-se. În acest timp, acasă, Seher își face valiza și pleacă împreună cu Akif cu un taxi. Este văzută de Feriha, care ajunsese la bloc împreună cu Cansu. Sanem venise cu puțin înainte, luase un teanc de bani și pașaportul și ieșise cu Bulent din bloc. Mehmet vine acasă și găsește dulapul golit de haine, apoi află de la Feriha că Seher a fugit cu Akif.

Feriha episodul 64 rezumat
Koray ajunge acasă și o găsește pe Gulsum care îi spune că a vrut să-și ia la revedere înainte să plece de tot din casa lui. Koray este impresionat de cum a putut ea să-l iubească, fără ca el să-i întoarcă sentimentele. Yavuz vine la Feriha și îi spune că Ece nu l-a părăsit pe Emir, ci că era bolnavă, aștepta să facă un transplant de rinichi și nu dorea ca Emir să știe despre asta. Îi sugerează Ferihăi că dacă Emir ar afla adevărul, ar părăsi-o pentru Ece. Când Emir vine acasă, amândoi au o discuție, iar Feriha, în finalul episodului, îl pune să aleagă între ea și jobul de la club ....

Ultimele episoade: 60, 61, 62, 63 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.