miercuri, 9 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 11 rezumat




Dragoste la prima vedere episodul 11 rezumat
Ozan și Hakan discută diverse lucruri. Când i se aduce un document lui Hakan, care o privește pe Umut, Ozan începe să-l preseze să renunțe la serviciile ei, bănuind că Hakan se simte atras de iubita lui. În zilele următoare, cei doi îndrăgostiți reiau relația și se întâlnesc zilnic.

După o ședință la serviciu Asude și Mete se ceartă iar, Mete fiind gata-gata s-o și bată pe fosta lui soție.
Musa aduce un document de la o bancă și îi pune pe jar pe toți din casă. Gemenele, în încercarea lor de a găsi de lucru ca actrițe, ajung să se certe rău cu Asude care le dă afară din zona studioului ei. Emel are o întrevedere cu Zeliha, probabil o nouă încercare de a-l despărți pe Ozan de Umut.

Dragoste la prima vedere episodul 11 rezumat
Zafer le ia gemenelor cadou un laptop, la care ele descarcă toate filmările făcute cu Asude, aceea cu telefonul mobil, când se certa cu Mete pe tema relației lui cu o actriță cu mult mai tânără ca el și aceea în care inclusiv ele erau în ședință. Din răzbunare, pentru că Asude nu le-a luat în seamă, ajung să posteze pe internet primul filmuleț, făcut cu telefonul mobil, în care Asude spune vrute și nevrute despre Mete. 

Beril găsește filmulețul pe net dar când apare Ausde în birou, închide capacul de la laptop. Totuși Asude își auzise propria voce iar Beril este nevoită să-i arate la ce se uita. De uimire Asude scapă pe jos actele pe care le ținea în mână.

Dragoste la prima vedere episodul 11 rezumat
Episodul 11 din serialul Dragoste la prima vedere se încheie cu o discuție dintre Ozan și Hakan în care primul îl întreabă pe cel din urmă în legătură cu interesul acestuia pentru Umut.

episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 12


sursa foto: capturi video de pe startv.com
Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.