luni, 28 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 19 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 19 rezumat
Ozan și Melis se întâlnesc la un hotel. Întâmplător, Hakan îi vede pe cei doi ieșind și pe Melis plecând cu un taxi. Ozan și Hakan se iau din nou la ceartă, Hakan luându-i apărarea lui Umut, îi spune răspicat lui Ozan să nu-și bată joc de inocența ei. Yelda este în continuare pusă la punct de Musa, căruia nu-i trece prea ușor supărarea după ce a aflat că are prieten, la care se adaugă tristețea că Hale pleacă. După ce se desparte de ea, vine în casă și le alungă pe gemene de la masă, apoi îl supără pe taică-său.

Dragoste la prima vedere episodul 19 rezumat
La birou Ozan este așteptat de Namîk, unul dintre cămătarii de la care se împrumutase. Înainte să iasă afară să discute despre ale lor, Ragîp apare în birou și Ozan se vede nevoit să i-l prezinte. Afară, apare Umut, iar Ozan îi spune printre dinți să plece, dar ea, care nu știe de ce Ozan o alungă de acolo, continuă să-i spună ce are de spus, apoi pleacă. După aceea este chemat într-un subsol, unde pentru că nu și-a plătit datoria, oamenii lui Namîk îl bat și îl torturează, apoi îl sună pe Musa.

Dragoste la prima vedere episodul 19 rezumat
Zafer cotrobăie prin lucrurile fetelor căutând un anumit pandantiv cu care se duce la bijutier să-l vândă. Musa ajunge la locul unde Ozan zace bătut și plin de vânătăi, iar după aceea Umut îl întâlnește pe Ozan pe stradă. Yelda observă lipsa colierului și o pune și pe Selda să-l caute. Melis ajunge și ea să-l vadă pe Ozan plin de bandaje și de plasturi, chiar la el acasă, unde Ozan va locui singur.

Prietenul Yeldei vine cu părinții acasă la Zafer în pețit. La un moment dat Yelda spune ceva care îi deranjează pe toți și musafirii pleacă. Sus, în cameră, Yelda și Umut încep să se certe iar când apare Zafer la ușă, Yelda se plânge de lipsa colierului acuzând-o pe Umut. Zafer o împacă pe fiica sa spunându-i o minciună legată de acel pandantiv. Yelda, Zafer și familia pețitorului fetei încep să iasă împreună în oraș.

Dragoste la prima vedere episodul 19 rezumat
Umut progresează rapid cu actoria și ajunge să filmeze pentru un serial. Ozan, care venise pentru ca Asude să-i împrumute banii de dat înapoi la cămătari, apare pe platou și Umut întrerupe scena pentru a sta de vorbă cu el. După un timp se organizează avanpremiera serialului care se crede că va avea succes. La evenimentul organizat cu această ocazie, Umut vorbește cu Hakan, apoi cu Hale, care-i spune adresa nouă unde locuiește Ozan. A doua zi dimineață, fără să știe că acolo e și Melis, Umut sună la ușă și Ozan deschide ...


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.