marți, 22 iulie 2014

Feriha ultimul episod, 67, rezumat






Feriha ultimul episod, 67, rezumat
Feriha și Emir discută între patru ochi și își dau seama că au greșit. Feriha înțelege că Emir o alesese pe ea, și că a plecat prea repede cu Levent fără să se uite în urmă, acum 3 ani. Încet-încet se apropie iar unul de celălalt, iar Emir se distanțează de Ece, fără să-i spună adevăratul motiv, dar ea simte că Feriha este cauza și îi spune în față ceea ce are de spus. Feriha, singură, plânge regretând că acum 3 ani nu a mai avut câteva minute răbdare să vadă ce face, de fapt, Emir.

urmarea serialului: Feriha - Emir'In Yolu ep. 68

Feriha ultimul episod, 67, rezumat
Sanem își revine parțial din leșin și încearcă să iasă din mașina avariată, oprită în trunchiul copacului. Pe acolo trece Yavuz care o ajută. Vag, își amintește cine este el, dar când își revine cu adevărat, se află într-un dormitor, în pat, în casa lui Yavuz. Apoi vine o servitoare care îi dă ceva de mâncare din partea lui. Între ei se conturează un parteneriat: Yavuz o convinge să-i vândă lui acțiunile pe care le mai are la hotel.

Mai târziu Ece stă de vorbă cu Feriha și o amenință că n-o să poată să se răzbune așa cum dorește. Feriha o liniștește spunându-i că nu are nici o treabă cu ea, că nu se va răzbuna nicicum. Apoi Ece continuă să vorbească și îl vorbește de rău pe Yavuz, numindu-l psihopat și spunând că l-a ținut de rezervă și pentru a-i speria cu felul lui mafiot de a acționa. Din păcate pentru ea, Yavuz se află după o nișă din perete și ascultă toată conversația dintre ele două, fiind uimit de ceea ce poate spune Ece despre el.

Feriha ultimul episod, 67, rezumat
Aysun nu vrea să-l mai ierte pe Unal după ce a văzut că a mințit-o în legătură cu Sanem. La hotel, Cansu se întâlnește cu Sanem, apoi apare Yavuz, care se răzgândește și nu-i mai cumpără acțiunile. Koray încearcă s-o determine pe Hande să-i ajute pe Feriha și Emir să se împace. Hande refuză față de Koray, dar merge la Ece și-i spune că Emir n-o iubește și că cei trei ani petrecuți cu el au fost doar rodul unei neînțelegeri a Ferihăi. Seher vine acasă și minte că a fost atacată și banii lăsați de Mehmet i-au fost furați. Rîza îi spune lui Mehmet să închidă ușa, pentru că o așa femeie nu are ce căuta în casa lor, dar el se lasă prostit încă odată și o primește înapoi. Cu toate acestea, a doua zi îi spune că n-o poate ține în casă, dar o trimite la hotel până își va găsi de lucru.

Feriha ultimul episod, 67, rezumat
Koray și Gulsum divorțează, dar Hande nu-l mai vrea pe Koray de iubit, pentru că a stat 4 ani cu Gulsum și i-a făcut un copil, deși n-o iubea. Levent o cere de nevastă pe Feriha, dar ea îl refuză. Feriha și Emir decid să se căsătorească din nou. La început ea nu reușește să-l înduplece pe Rîza s-o accepte așa cum este, cu greșelile ei, însă până la urmă el cedează. Începe nunta. Rîza îl întreabă pe Mehmet unde este Zehra, iar el spune că a anunțat-o, dar nu știe de ce nu a venit. Levent privește de după un grad viu scena semnării actului de căsătorie, apoi pleacă dezamăgit.
În timp ce mirii dansează, se aude o împușcătură și Feriha moare, plângând, în brațele lui Emir.

*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I  ***

Ultimele episoade: 63, 64, 65, 66

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





31 de comentarii:

  1. Ce final trist ..... :( Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostesc, as spune, dar atata au putut producatorii si scenaristii in acel moment ....

      Ștergere
    2. Ba nu... Acest serial este o drama si trebuie sa aiba un sfarsit tragic.. :'( Saptamana asta trebuie sa vad ultimul ep(pe 66 l-am vazut).. Pacat ca sapt viitoare sunt plecat ...

      Ștergere
  2. pacat,serialul a fost minunat...actorii la fel...insa prea putine episoade si un final extrem de trist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu as zice ca-s prea putine episoade :)) (cand fac rezumatele nu mi se par putine), dar a fost un serial bunicel. Mult mai bun decat Iffet, de exemplu, care si el a avut plusurile lui, dar si unele mari minusuri. De la mine, cel putin, asa se vede ;)

      Ștergere
  3. O sa pui rezumate si la Emir in'yolu ?
    sunt curioasa la continuare.Chiar daca am auzit ca e scurt.
    Corina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ar avea cautare aceste rezumate, Corina. As putea sa fac doua articole, cu cate 5 rezumate odata. Dar deocamdata am o perioada incarcata, cum spuneam. Cel putin saptamana asta cu siguranta nu le voi posta.

      Ștergere
  4. Am trait acest serial episod cu episod.. A fost superb.. Pacat ca nu se difuzeaza Drumul lui Emir :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca nici nu se mai vinde, :) ca un produs care nu se mai fabrica....

      Ștergere
  5. Eu iti urez mult succes si iti multumesc pentru munca depusa.P.S:As vrea sa faci rezumate si la'Drumul lui Emir',dar numai cand ai timp.Iti multumesc anticipat!NICO:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Postati azi episodul 18 din Dragoste la prima vedere, iar maine si poimaine episoadele 1 si 2 din Tradarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu :) ep. 18 este deja pe blog, dar la Tradarea scriu cate 3 episoade odata, intr-un singur articol. Insa nu pot preciza daca maine le voi posta. Cum am mai spus, sunt in "febra" pregatirilor pt parastasul de 40 de zile al tatalui meu, pe langa asta se gasesc musafiri care-mi stau pe cap cate jumatate de zi (Doamne! oamenii astia chiar nu au treaba pe acasa?!?) si ma tin de la lucru, deci nu pot sa spun o zi anume pentru primele 3 episoade, dar sper din tot sufletul sa le postez saptamana asta.

      Ștergere
    2. Nu puteți macar să postați primele 2 episoade din Tradarea si separat.. astfel putand sa le postati mai repede

      Ștergere
    3. Nu este eficient daca le postez separat. In primul rand sunt cu adevarat rezumate, adica scurte, in al doilea rand articolul va avea multe vizualizari avand in vedere ca va fi accesat minim 4 seri la rand. Aceste amanunte pentru mine conteaza. Pentru voi, cititorii, conteaza ce cititi doar.

      Ștergere
  7. Va rugam mult ,cand aveti timp si puteti,sa puneti rezumate la Drumul lui Emir.
    Va multumesc mult ptr toata munca depusa si SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma voi stradui sa pun si rezumatele acelea, dar nu vor fi lungi.

      Ștergere
  8. Buna,Oana!felicitari pt munca depusa in realizarea acestor minunate rezumate din acest serial.asteptam si rezumatele la "Emir in yolu"!toate cele bune...COSMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar care e numele lui emir din film Emir si mai cum?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu inteleg de ce a mai aparut si Ece aia in serial! Si nu inteleg de ce regizorul a lungit.o asa mult cu supararea dintre Emir si Feriha cand acestia locuiau impreuna si aveau timp de momente frumoase. Tragic! ...final naspa. A exagerat si cu plecarea Ferihai , 3 ani...putea sa fie mai putin...aiureaa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca va va fi interesant sa stiti sfirsitul in linia romanului. Actiunea se petrece in Izmir, ci nu in Instanbul.
    Deci, potrivit cartii, atit Emir cit si Feriha mor la final. Autoarea are aceasta idee fixa: pentru greseli in viata trebuie sa platesti! Feriha a platit pentru faptul ca ii era rusine de parinti si a mintit, Emir pentru aroganta si dorinta de razbunare.
    Este o carte foarte cruda, dar totodata educativa. Apropo, autoarea e psihiatru dupa profesie, iata de ce a descris atit de bine bolile psihice ale persoanajelor: Halil, Cansu.
    Emir la final, dupa ce o pierde pe Feriha sufera de tulburarea de stres post-traumatic. Patintii lui Emir s-au speriat si nu i-au mai oferit suport lui Emir, medicii nu i-au mai putut gasi, iar politiei nu i-a mai pasat, ce interes are politia sa caute un bolnav care a fugit din spital. Emir a mers in tot orasul pe jos si a murit de hemoragie interna. Zehra si Riza l-au gasit ziua urmatoare. Mult mai tragic in carte(((
    In carte Emir si Feriha fac nikah-ul(casatorie religioasa), asa incit ei sa se impace cu Riza. Dupa urmeaza aceleasi evenimente ca si in seria difuzata, cu exceptia faptului ca mama Zehra este vie si sanatoasa, Mehmet nu a plecat nicaieri, Hande impreuna cu Koray a incercat sa-l salveze pe Emir, insa totusi Hande il paraseste si Koray se intoarce la sotie. De fapt ceea ce nu este in serial, dar este in carte, e ca Emir ii spune lui Koray, ca Feriha a murit salvindu-l, sarind in fata glontului.
    Dupa ce a murit Feriha, Emir este ranit intr-un schimb de focuri, dupa ce Djan, care in carte e barbat, il aresteaza dupa ce Emir sare la bataie cu un barbat care isi batea sotia.
    Pina la urma toti au primit dupa merite. Sanem a ramas fara nici un ban(pentru dinsa e o pedeapsa mai cruda decit moartea), Mehmet a fost inselat de sotie, chiar daca atit de mult lupta pentru onoare si cinsre , Unal si Aysun si-au pierdut fiul, iar tatal Riza, acel om atit de credicios, nu numai ca si-a pierdut fiica, dar si a gasit trupul lui Emir pe mormintul lui Feriha( va inchipuiti ce soc a simtit, adevarata pedeaspa divina).
    Per total a fost un serial pe care l-am trait. Am invatat multe, dar si mi-a ramas un gust deosebit de amar. As fi vrut un alt sfirsit, nu vreau sa cred ca viata poate fi atit de cruda. Nu cred ca o sa mai am curajul sa mai privesc filme turcesti dupa Feriha. Sunt prea deprimante (((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt toate serialele turcesti asa de triste, din fericire. Ne puteti spune cine este autoare cartii, poate sa ne dati si un link, ceva? Si eu am citit pe internet, la vremea respectiva cand a fost difuzat serialul la noi, ca ar fi fost inspirat dintr-o carte, dar n-am gasit niciodata informatii despre carte si autor/autoare.

      Ștergere
  12. Mda, e un serial urat, autoarea are suflet urat, regizorul prea prost, totul e aiurea
    De ce sa dai alura unui serial romantic cand e o drama de tot kkt-ul. Nu se intelege din ultimul episod cine o impusca, daca moare, sau intentia criminalulul .. In orice caz serialul a inceput bine si nu e ok. NOTA 2. E tras de par rau.NASPA, TIMP PIERDUT. FILM PENTRU PSIHOPATI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau... mai bine cautam in diversele pagini de facebook despre serial si aflam adevarul - actrita s-a certat cu cineva pe platourile de filmare si au dat-o afara din serial inainte sa se incheie (nimic nou sub soare la turci, se poarta, la ei...). Astfel, Feriha a fost omorata brusc si serialul sfarsit abrupt...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.