duminică, 3 august 2014

Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 61-63





Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 61-63
Episodul 61


Odata cu sosirea Papei Alexandru al VII-lea in oras, regele porunceste sa fie curatate strazile de prostituate. Oamenii comisarului ajung pana acolo incat le si omoara, dar una dintre ele reuseste sa scape si se refugiaza acasa la Gonzalo. Acolo Alonso si prietenii lui se gandesc daca sa o dea pe mana comisarului sau nu. Gonzalo, Margarita, Cipri și Catalina participa la nunta unor prieteni vechi. Ceremonia va fi întreruptă de un fost pretendent al miresei care pretinde ca are dreptul la ea. Apariția acestui individ ar putea transforma petrecerea într-o tragedie. În palat, Irene descoperă că uciderea unei servitoare ar putea fi legate de sosirea Papei. Când ii spune comisarului si vede ca el încearcă să ascundă adevarul, Irene își dă seama că soțul ei este implicat in aceasta chestiune. Îngrozita, spune Cardinalului tot ce știe. Astfel viața lui Irene este într-un pericol real.

Episodul 62


In timp ce Cavalerul noptii are de lucru in Boca del Diablo, un miner ii vede chipul. Satur insista ca barbatul trebuie omorat inainte sa spuna cuiva ceva, dar Gonzalo nu se hotaraste sa-i ia viata considerandu-l nevinovat. Cand un gardian vine sa-l aresteze, Satur este nevoit sa organizeze fuga intregii familii din oras. Intre timp cardinalul Mendoza urzeste un plan impotriva coroanei Angliei care va fi pus in aplicare de catre comisar. Dar misiunea este atat de riscanta incat Hernan crede ca nu se va intoarce viu din ea. Preocupat de viitorul lui Nuno comisarul deciede sa-l indeparteze de influenta, rea, a lui Jacobo si Sagrario. Mai mult, Sagrario vrea sa ia o pictura de Rubens primita de comisar. Face o copie si o inlocuieste cu originalul, fara sa stie importanta tabloului in misiunea pe care o are Hernan. Margarita si Catalina descopera falsul.

Episodul 63


Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 61-63
Eva este o femeie culta si misterioasa care-i atrage atentia lui Gonzalo. Eroul e gata sa gaseasca cheile adevaratei sale origini care se afla intr-un mormant. El cade de pe cal in acest mormant, pe drumul Templierilor. Satur il duce pe Cavalerul noptii, inconstient, la aceasta femeie care are vaste cunostinte despre orient, ca un veritabil intelept. Gonzalo se indragosteste de ea. In palat, Sagrario pretinde ca face parte dintr-un cerc de nobili care vor sa faca opere de caritate. Dar lipsa lui de educatie si de distinctie il indeparteaza de lumea buna. Totusi el nu va renunta la scopul propus. Cipri nu are bani si viseaza sa vanda vechiul sau han. Catalina isi pune in pericol viata mergand sa ia o bijuterie din palatul Santillana.

Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: www.rtve.es

Orice neconcordanțe dintre aceste rezumate și acțiunea episoadelor se datorează site-ului 
de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa text:  www.formulatv.com 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.