luni, 4 august 2014

Feriha Emir'In Yolu, ep. 68 rezumat


Feriha Emir'In Yolu, ep. 68 rezumat
După moartea Ferihăi timp de trei luni Emir se comportă ca o altă persoană. Jeleşte la mormântul ei ca un câine, apoi se bagă în situaţii limită, căutându-și, parcă, propria moarte. Nu mai vede pe nimeni şi se izolează, considerând că nu mai are nimic de sperat de la viaţă. Se implică în bătăi fără să riposteze, doar-doar l-o omorî careva. Ajunge un "chiriaş" al închisorii, toţi poliţiştii cunoscându-l şi ştiind că pleacă doar pentru a reveni din nou. Se bagă şi într-un incendiu salvând câţiva oameni, dar apoi rămâne printre flăcări, sperând să moară, însă de acolo îl scot pompierii şi poliţiştii. Aşa îl cunoaşte o poliţistă tânără, Can, care încet-încet se îndrăgosteşte de el.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 68 rezumat
Koray are probleme personale cu Gulsum şi cu Hatice care-i alungă toate bonele trimise de agenţiile de babysitting până acum. Acasă la Rîza este acum Seher, care se crede stăpâna casei, dar bucuria ei e de foarte scurtă durată: Rîza vine acasă cu Omer, acum crescut mare, şi cu Zulal, sora de lapte a Ferihai, o fată crescută la ţară care se va obişnui mai greu cu viața de mare oraş a Istanbulului, dar pe care Rîza o vede ca pe o a doua Feriha și vrea s-o dea la colegiu să învețe carte și atât. Mehmet lucrează în Turkmenistan. Rîza şi Zulal se întâlnesc cu Emir la cimitir, bătrânul plânge şi îl îmbrăţişează, dar Emir aproape că nu reacţionează în nici un fel. Rîza îşi reproşează greşelile trecutului şi consideră că o mare parte din eşecul fiicei sale îi aparţine.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 68 rezumat
Aysun este tristă că fiul ei nici nu vrea să stea de vorbă cu ea, aşa cum de altfel face cu toată lumea. Can, fratele vitreg al lui Emir, şi el crescut mare acum, încearcă să-l vadă iar Aysun face rost de o cheie de rezervă de la casa cu chirie unde locuieşte Emir. Amândoi, mamă şi frate, au o dezamăgire pentru că Emir pare împietrit în starea de depresie survenită după moartea Ferihăi. Unal joacă jocuri de noroc în clubul lui Yavuz, fără să ştie încă acest amănunt, şi pierde averea. Sanem este amanta lui Yavuz, iar el are o scrisoare de la tatăl lui, care a murit, şi care-i spune să aibă grijă de Can, poliţista.

Dar zorii iubirii mijesc din nou pentru Emir, cu toate că el încă nu-i vede ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.