luni, 4 august 2014

Tradarea - episoadele 4, 5, 6 (rezumate)

Tradarea - episoadele 4, 5, 6 (rezumate)

Tradarea episodul 4 rezumat 


Ali se gândeşte să se întoarcă acasă, simţind că acelui loc îi aparţine. Aflând despre faptul că Cemile a înjunghiat-o pe Carolin, se tulbură brusc. Copiii lui au impresia că singurul responsabil pentru cele întâmplate este tatăl lor, Ali. Pentru Cemile începe o lungă aşteptare. Sosirea lui Ali înseamnă din nou certuri şi tensiuni din partea lui. În casa lor soseşte pe neanunţate una dintre mătuşi, Hasef. Osman se simte foarte singur. Viaţa Carolinei este în pericol, ea se află la chirurgie şi medicii nu ştiu sigur dacă va supravieţui. Cemile urmează să fie judecată ...

Tradarea episodul 5 rezumat 


Carolin dă declaraţie şi Cemile este dusă la închisoare şi acolo are timp să se obişnuiască cu ideea că soţul ei o înşela de ceva vreme. Copiii se gândesc să contacteze pe cineva pentru a o salva pe mama lor. Ei şi mătuşa Hasef sunt distruşi. Carolin îl forţează pe Ali să divorţeze, în schimbul retragerii plângerii făcute. Ali nu este hotărât şi nu ştie ce să facă. Până la urmă ar accepta acest târg. Berrin se află într-un pericol. Cabinetul avocaţilor explodează la propriu, pentru că un bărbat lasă un colet sigilat la uşă, care sare în aer după câteva zeci de secunde.

Tradarea - episoadele 4, 5, 6 (rezumate)

Tradarea episodul 6 rezumat 


Vestea exploziei se răspândește rapid. Femeia care era în birou în acel moment moare, Ahmet este rănit. Ali şi copiii lui îşi dau seama că explozia de la cabinetul avocaţilor este un avertisment. Lui Ali îi pare rău că şi-a implicat familia într-o astfel de situaţie, pentru că vede că pericolele se abat asupra copiilor lui. Recuperarea Carolinei decurge lent. Ali are nevoie ca iubita lui să iasă mai repede din spital pentru că i-a găsit deja un loc unde să stea. Pentru Cemile, închisoarea se dovedeşte tot mai greu de suportat.

sursa colaj: oylebirgecerzamankiizleyin.blogspot.com


Aceste scurte rezumate sunt preluate de pe un site în limba turcă. 
Articolele vor fi actualizate după difuzarea lor la tv.

episoadele următoare: Trădarea ep. 7, 8, 9

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

2 comentarii:

 1. Puteți face un efort să traduceți rezumatele la ep 7 și 8?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu ce sa zic... Azi e ziua libera la Paris, ajung mai devreme la hotel, dar am de facut bagajele pe maine dimineata. Si apoi urmeaza o noua saptamana in autocar cam de dimineata pana la miezul noptii.

   Nu promit nimic, Cosmine, daca am o ora libera in seara asta, ma straduiesc sa fac ceva, chit ca nu am vazut episoadele de sapt. trecuta si nu stiu actiunea. Dar va iesi o varza.

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.