marți, 5 august 2014

Feriha Emir'In Yolu, ep. 69 rezumat





Feriha Emir'In Yolu, ep. 69 rezumat
Emir este prezent zilnic la cimitir. Ca să-l mai vadă și să-l determine să vorbească cu ea, Zulal merge la cimitir, apoi se taie la picior cu o bucată de sticlă prefăcându-se că nu mai poate merge de durere. Emir o ajută și o aduce acasă, iar ea îi reamintește cine este și că s-au mai văzut odată. Înainte de asta, Emir are o altercație cu niște derbedei care-l amenință că o să-i întoarcă bătaia, că ei sunt din clanul Kadîr.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 69 rezumat
Zulal este înscrisă la facultate și acolo face aproape exact ca Feriha, dorind să le facă pe colegele ei să creadă că este bogată, menționează că locuiește în Etiler. O colegă își uită inelul cu diamant la baie și Zulal îl ia, o caută pe acea fată și pentru că n-o găsește și-l pune în deget. Când aceasta vede inelul, o acuză pe Zulal că a vrut să i-l fure și amândouă ajung la poliție, luate pe sus de colegul lui Can, Selim. Acolo Zulal îi cere ajutorul lui Emir, care e din nou în secție, dar până la urmă o altă colegă depune mărturie în favoarea ei.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 69 rezumat
Într-o seară Yavuz merge la club și-l urmărește pe camere pe Unal jucând și fiind gata-gata să piardă tot ce mai are. Yavuz îl pune pe unul din oamenii lui să deschidă un card de asigurare pentru Unal, văzând că pierde totul. Emir este bătut crunt de cei din clanul Kadîr. Ca de obicei, el nu ripostează. Inconștient, e găsit de Can care patrulează prin zonă. Îl duce acasă și îl pune sub duș, apoi Emir cade din nou, dar refuză ajutorul pe care Can e gata să i-l dea. După ce el pleacă, Can cere colegilor ei înregistrarea de pe camerele de pe stradă.

Totuși, strădania lui Emir de a fi aproape de moarte nu rămâne fără succes. Într-o seară ajuta un grup de muncitori în construcții, iar Can și Selim, polițiștii, în aceeași zonă aveau de prins niște traficanți de arme. Din întâmplare, Emir este împușcat în abdomen iar Can încearcă să-l ajute.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.