sâmbătă, 30 august 2014

Feriha Emir'In Yolu, ep. 70 rezumat





Feriha Emir'In Yolu, ep. 70 rezumat
Înainte să leșine, Emir rostește numele Ferihăi. Can strigă după o ambulanță. Între timp, acasă la subsol, Rîza o ceartă pe Zulal pentru că în loc să învețe se uită pe pozele cu Emir. Ducându-se pe hol să arunce pozele la gunoi, Zulal îl surprinde pe Omer ascunzând niște lucuri în debaraua blocului. Aysun are probleme cu Can, fratele lui Emir, care a crescut. Acesta vine bătut acasă și îi reproșează mamei sale că-i este greu să-și facă probleme din cazua lui pt că mereu l-a crezut în stare de orice doar pe Emir. În timpul liber Aysun se împarte între cei doi fii ai ei, petrecându-și nopțile la spital, cu Emir, care încă nu este conștient. Yavuz își face griji din cauza polițistei Can apoi îl pune pe Unal să semneze niște hârtii prin care acesta devine angajatul său.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 70 rezumat
Emir se trezește și deghizat în medic, cu o mască pe nas și gură, iese din spital trecând pe lângă Aysun care tocmai vorbea cu un doctor să-l mute la un spital particular pe fiul său. În timp ce toată lumea se agită pentru că a dispărut, Emir se duce la mormântul Ferihăi și se culcă pe stratul de pământ. Aysun îl caută disperată acasă la Rîza, dar aceea care îl găsește la cimitir este polițista Can. Îl ia și îl duce acasă, unde va veni Zulal care și ea îl căuta. Emir doarme și Zulal atinge brățara de piele pe care el o avea amintire de la Feriha. Se trezește brusc, și cu toate că Zulal se oferă să-i cumpere și să-i facă de mâncare, Emir o dă afară destul de dur. Când ea iese, intră Aysun care tocmai își găsise fiul. Din neatenție, Aysun scapă o cheie pe care o va lua Zulal după ce Aysun intră în casă.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 70 rezumat
Sanem cere ajutor de la Yavuz ca să-și recupereze mai repede banii de la Cansu, dar el n-o ajută și îi spune că nu-și bate capul cu o fetiță, sfătuind-o să meargă pe calea legală și să aștepte rezolvarea. Zulal se mai duce odată la Emir acasă,având cheia scăpată de Aysun, cu ceva de mâncare, îi face curat, apoi gătește, dar când el apare și o vede acolo aruncă mâncarea și o alungă. Zulal nu se supără, dar îi spune că nu crede că Feriha și-ar fi dorit ca el să fie atât de deprimat, ci că poate și-ar fi dorit ca el să se afle în casa pe care au împărțit-o amândoi. Intrigată că Aysun îi vorbise urât despre Feriha, Zulal va afla de la Seher despre relația ei cu Emir și despre minciunile pe care i le spusese la începuturi. Emir se implică din nou într-o bătaie pe stradă și iarăși ajunge în arest, dar a doua zi este eliberat.

Feriha Emir'In Yolu, ep. 70 rezumat
Can, fratele lui Emir, și prietenii lui se pregătesc să se răzbune pe Omer printr-o bătaie dar până la urmă Can îl împușcă pe Omer. Emir urmează sfatul lui Zulal și merge la apartamentul 10, însă de dimineață familia lui Rîza plecase la un parastas, iar Zulal rămăsese acasă să-l aștepte pe Omer. Curioasă, ia cheia de la 10 și intră să vadă apartamentul și poze cu Feriha și Emir, când acesta deschide ușa și o vede în casă ...







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.