miercuri, 6 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 23 rezumat






 Dragoste la prima vedere episodul 23 rezumat
Umut se ceartă cu Ozan pentru că acesta o amenință dacă divorțează. Cearta este întreruptă de apariția Zelihăi, dar asta nu schimbă cu nimic dezamăgirea și tristețea lui Umut. Ca de obicei, vorbește cu Hale ca să se mai descarce sufletește. Umut se mută din nou la părinți. Emel și Ragîp discută despre situația fiului lor pe care ei n-o pot accepta cu ușurință.

Tatăl lui Umut, care de fapt, nu era mort - asta vom vedea în ep. 24, vede într-o revistă mondenă o poză cu fata lui și va începe s-o caute. Demet este găsită moartă, iar Duygu recunoaște înscenarea pe care a pus-o la cale, de față cu Hakan, care se arată extrem de îngrijorat când aude adevărul. Cei doi care au sechestrat-o pe femeie, sunt audiați de anchetatori dar ei le explică faptul că moartea ei a fost un accident. Musa răspunde la telefonul Yeldei și astfel află că gemenele au fost la agenție în ciuda interdicției lui, și că au fost selecționate pentru un rol. După ce termină conversația, le snopește în bătaie pe amândouă.

 Dragoste la prima vedere episodul 23 rezumat
Zeliha se duce la poliție de bunăvoie să-și recunoască crima din tinerețe. Mai târziu Zafer este săltat de poliție de acasă. Musa merge la locul unde Umut filmează și pentru că o vede în compania lui Hakan urlă la ei doi apoi scoate un pistol amenințând.  Hakan o apără pe Umut iar primul glonte rănește pe cineva din figurație. Mai apoi Musa mai trage câteva gloanțe, în așa fel încât îi sperie pe toți de acolo, care nu știu cum să reacționeze. După ce pleacă, Umut îl sună și cearta lor continuă la telefon. Musa se ascunde într-o casă care pare părăsită, dar începe să aibă frisoane (este rănit de glonte?). Hakan este anchetat în legătură cu moartea lui Demet. Poliția îl caută pe Musa la birt dar ajutorul său nu știe nimic de el. Totuși la casa respectivă este căutat de Hale.

 Dragoste la prima vedere episodul 23 rezumat
Zafer și Zeliha se află în arestul poliției. Ajutorul lui Musa vine la locul unde se află acesta și îi aduce schimburi și de mâncare. Hakan este tulburat de cele trăite în ultimele zile. Pentru prima dată copiii cuplului Zeliha și Zafer sunt singuri, așa că încearcă să se apropie și să fie măcar amabili unul cu celălalt. Yelda merge la birt și întreabă de fratele ei, apoi de la un telefon public sună la poliție și îl denunță. Un echipaj de poliție înconjoară casa iar Musa când vede forțele de ordine că l-au  încolțit ridică pistolul. Yelda privește de printre copaci. Tatăl lui Umut se duce la agenția lui Asude, luând adresa din revistă și astfel Asude o cheamă pe Umut la birou să i-l prezinte pe bătrân.


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 24

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.