miercuri, 6 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 24 rezumat





 Dragoste la prima vedere episodul 24 rezumat
Umut nu este foarte bucuroasă că Yusuf, tatăl ei, a apărut, sau poate nici nu crede că ar fi chiar el. Musa se predă poliției și ajunge la închisoare, dar crede că Hale l-a denunțat. Acum, Yusuf o urmărește pe Umut pe stradă și insistă să vorbească cu ea. Este tatăl ei adevărat. Umut îi reproșează trecutul, în care nu le-a căutat, iar el încearcă să-i dea niște explicații.

O vedem pe Melis care începe să se întâlnească iar cu Ozan dar se apropie în același timp și de Hakan. Mai târziu va dori să-l sune pe Hakan și va afla direct, fără să vrea (aude în telefon o conversație dintre el și Duygu), niște lucruri care o determină să se îndepărteze de el (poate în legătură cu moartea lui Demet?).

 Dragoste la prima vedere episodul 24 rezumat
Umut se ceartă cu Ozan și amândoi regretă ceea ce au făcut dar lucrurile rămân nelămurite între ei și cu toate că se mai întâlnesc vrând-nevrând, încă există certuri între ei. Până la urmă de comun acord decid să se despartă.

Zeliha și Zafer ies din arestul poliției, Zafer recunoscând că a mințit în legătură cu moartea lui Yusuf, apoi merg acasă toți trei. Umut îi spune mamei ei despre Yusuf, cu care se mai întâlnește și mai vorbesc despre cele întâmplate în perioada în care nu s-au văzut. Zeliha acceptă și ea să se mai vadă cu primul ei soț, însă doar pentru a-i spune foarte răspicat că trecutul e trecut și nu ar trebui să bulverseze viața nimănui, mai ales a fetei lor. Totuși Yusuf se va întâlni și înfrunta violent cu Zafer, iar Umut îi va despărți la timp.

 Dragoste la prima vedere episodul 24 rezumat
Hakan și Ozan rămân aceiași inamici. Ozan îi cere fostului său prieten să vină să stea de vorbă pe iahtul lui, la o plimbare pe mare și  bineînțeles că într-un sfârșit încep să se certe, din cauza lui Melis, de data asta și până la bătaie nu mai e decât un pas, mai ales că Ozan îi arată lui Hakan că a înregistrat convorbirea lor cu telefonul. Hakan la un moment dat îl lovește pe Ozan în așa fel încât acesta cade peste bord .... 

 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 25

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.