luni, 8 decembrie 2014

Tradarea episodul 46, rezumat

Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ
Kanal D va transmite serialul turcesc ”Kosem” începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00. // Serialul Yaman incepand cu data de 28 ianuarie va fi difuzat sambata si duminica de la ora 13:30. In cursul saptamanii in locul lui Yaman va incepe sezonul 2 din Bravo ai Stil.


Carolin îl vizitează pe Soner și-i face o propunere pe care acesta o respinge. Acasă, Soner se ceartă din nou cu Aylin din cauza lui Murat. Berrin este obligată să lucreze împreună cu Ahmet ceea ce generează probleme mai ales pentru ea și familia ei.


Tradarea episodul 46, rezumat
Amândouă surorile, Aylin și Berrin, suferind din dragoste, caută sprijin și sfat la Cemile, Aylin chiar venind acasă la maică-sa să locuiască o vreme. Kenan se implică în deciziile companiei Karcî și are un plan pentru a îndepărta obstacolele din calea lui Cemile. În același timp ea începe să se apropie de Selma. Osman este din nou prins la furat smochine. Prezența televizorului în casa lui Cemile stârnește pasiuni când apar la ușă Neriman, Mesude și Kemal.

Ali, îngândurat, doarme pe o bancă pe malul mării iar Kenan îl vede și încearcă să se apropie de el în zilele care urmează. În mod surprinzător, Ali primește o ofertă de muncă. Aylin revine pt scurt timp în casă la Soner, își ia câteva amintiri din camera ei apoi se hotărăște să plece, nu înainte de a rupe contractul prenupțial semnat de ea și de Soner.

Tradarea episodul 46, rezumat Tradarea episodul 46, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 47

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


4 comentarii:

Va multumesc pentru vizita si comentarii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...