luni, 8 decembrie 2014

Tradarea episodul 46, rezumat




Carolin îl vizitează pe Soner și-i face o propunere pe care acesta o respinge. Acasă, Soner se ceartă din nou cu Aylin din cauza lui Murat. Berrin este obligată să lucreze împreună cu Ahmet ceea ce generează probleme mai ales pentru ea și familia ei.


Tradarea episodul 46, rezumat
Amândouă surorile, Aylin și Berrin, suferind din dragoste, caută sprijin și sfat la Cemile, Aylin chiar venind acasă la maică-sa să locuiască o vreme. Kenan se implică în deciziile companiei Karcî și are un plan pentru a îndepărta obstacolele din calea lui Cemile. În același timp ea începe să se apropie de Selma. Osman este din nou prins la furat smochine. Prezența televizorului în casa lui Cemile stârnește pasiuni când apar la ușă Neriman, Mesude și Kemal.

Ali, îngândurat, doarme pe o bancă pe malul mării iar Kenan îl vede și încearcă să se apropie de el în zilele care urmează. În mod surprinzător, Ali primește o ofertă de muncă. Aylin revine pt scurt timp în casă la Soner, își ia câteva amintiri din camera ei apoi se hotărăște să plece, nu înainte de a rupe contractul prenupțial semnat de ea și de Soner.

Tradarea episodul 46, rezumat Tradarea episodul 46, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 47

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.