duminică, 15 februarie 2015

Tradarea episodul 78 rezumat





Tradarea episodul 77 rezumat
Ekrem aleargă și el către fiul său căzut pe asfalt. Hakan, îmbrăcat în alb, se află într-un peisaj paradisiac, pe o câmpie cu o lumină dintr-o altă lume. Din spatele lui vine Berrin, îmbrăcată tot în alb. Când se apropie îl strigă pe nume, el se întoarce iar ea îndreaptă un pistol către el și îl împușcă. Berrin se trezește din coșmar plângând...

Ea se află în spital, deși nu este rănită, ci doar în stare de șoc. În schimb Hakan e grav rănit și va fi inconștient timp de mai multe zile. Când apare Ekrem să-și vadă fiul, Berrin îl acuză direct de a-și fi împușcat propriul copil și spiritele se încing, doar jandarmii din spital reușind să-i calmeze pe toți.

Tradarea episodul 78 rezumat

Aylin merge la spital cu Soner pentru control, mai ales că sarcina este deja în ultima lună. Medicul o anunță că din cauza posibilelor complicații nașterea va avea loc prin cezariană. Soner, deși îi împlinește toate dorințele, este din ce în ce mai îngrijorat. Ali îl sună pe Kenan și i-o dă pe mama lui la telefon, apoi o folosește ca monedă de schimb pentru a obține ceea ce-și dorește, iar când un anumit dosar ajunge în posesia lui, va merge să-l denunțe pe Kenan.

Kenan e în culmea enervării, se ceartă cu toată lumea, ba chiar îl bate degeaba pe omul lui încredere, dar e prins în capcana lui Ali. Kenan se sfătuiește cu Ekrem și acesta îi spune să nu mai acționeze în niciun fel, deocamdată. Dar din cauza situației pe care el n-o anticipase, Kenan ajunge să se bată și cu Carolin și cu Ekrem, pentru că el are un alt plan de acțiune. În timpul încleștării cu Ekrem, Carolin ia dosarul roz cu documentele din care rezultă că asociații firmei fac trafic de arme, apoi îi propune lui Ekrem să fie împreună doar ei doi, și în dragoste și în afaceri.

Tradarea episodul 78 rezumat

Nihal câștigă premiul întâi de la concursul de muzică și se întâlnește întâmplător pe stradă cu Mete după ce primește premiul și i se oferă un contract. Încearcă să fugă din calea lui, ca de obicei, dar el o oprește și o convinge că o iubește indiferent cum ar arăta, apoi își petrec împreună ziua. Când se despart, el îi spune că la următoarea întâlnire îi va face o surpriză, punându-i verigheta pe deget și cerând-o de soție.

Episodul se încheie dramatic. Ekrem vine să-l viziteze pe Hakan care era în convalescență, chiar într-o zi când Berrin vine cu Zehra la spital. Întrevederea dintre Ekrem și Berrin ajunge rapid să devină conflictuală, Ekrem acuzând-o pe ea pentru starea lui Hakan și pentru că era cât pe ce să moară. Ekrem se enervează și scoate pistolul vrând s-o omoare chiar acolo, dar Hakan se ridică din pat și după o scurtă luptă cu tatăl său îl împușcă în abdomen fără să vrea.


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 79

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Article tagged under the following tags: Tradarea episodul 78 rezumat, Tradarea rezumat, Tradarea pulbere de stele, Tradarea online

9 comentarii:

  1. Cand se continue episodul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. seara dupa ora 19.00 ma adun in fata calculatorului la seriale. mai devreme doar cine stie cum sa pot reusi. Acum un sfert de ora l-am pus tot.

      Ștergere
  2. Ffff frumos filmu.cand urmatoarele rezumate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil in weekend mai pun inca unul. Deja am rezumatele pt saptamana viitoare, mai scriu si la alte seriale :P

      Ștergere
  3. Multumesc Oana.urmaresc acest film de cateva luni.desi imi place ff mult .am cautat rezumatele si astea pe care ni le scrii tu sunt super.sunt o fire nerăbdătoare dak ar fii dupa mine as fi ajuns deja la final.dar o sa invat sa astept.dar va mai fii si alt sezon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag..! Multumesc pt feedback, ma bucura sa aud ca sunt de folos la ceva. Da... telenovelele turcesti tot telenovele sunt :) da, sezonul 2 se termina la episodul 79 apoi continua cu sezonul 3, pana la 120 care este sfarsitul serialului.

      Ștergere
  4. Dupa parerea mea dupa episodul 79 serialul se termina.Atunci moare Ali si Aylin.Osman este deja mare si apar personaje noi.Pacat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da stiu dupa moartea lui ali si aylin apoi cresterea lui osman o sa fie mai nasol ca soner se recasatoreste si la fel si cemile cu arif un nou peesonaj

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim frumos Oana! Esti minunata ca ne daruiesti din timpul tau! Iti dorim sanatate si numai bucurii! Sa fii mereu fericita! Viorica I.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.