sâmbătă, 14 martie 2015

Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20





Episodul 16
Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20 Toți o caută disperați pe Fatmagul și o dau dispărută la poliție.  Doar Mukaddes rămâne acasă și îl sună pe Munir, care se enervează foarte tare auzind că va fi implicată poliția în toată chestia asta. Asude încearcă să afle detalii de la Fatmagul - care deși își dăduse seama că Asude o mințise anterior - îi povestește cam totul cu excepția violului. Familia Yașaran este în alertă totală considerând dispariția fetei o mare problemă, din cauză că ar putea spune adevărul despre cele petrecute. Meltem ascultă mesajele vocale lăsate lui Selim și aude pe Erdogan spunându-i disperat că Fatmagul a dispărut.
Dar Selim nu este de față și Meltem șterge mesajul. Erdogan îl cheamă pe Mustafa acasă la Yașarani, unde era un adevărat consiliu de familie, ca să fie siguri că nu se duce nicăieri în altă parte. Până să apară el, vine Meltem și întreabă de ce Selim ar trebui să știe de dispariția lui Fatmagul. Selim se supără înțelegând că logodnica lui i-a ascultat mesajele vocale. Munir mai toarnă niște gaz pe foc și pomenește de faptul că Meltem a căutat-o pe Fatmagul și a vorbit cu Kerim. Reșat și Munir schimbă priviri pline de subînțeles și de satisfacție, că acum tinerii din consiliul de administrație au o grămadă de probleme personale, iar ei doi pot să-și aranjeze liniștiți afacerile în firmă. Rahmi sună la Asude și reușește să vorbească cu Fatmagul. Kerim pleacă s-o caute. "Peștele" lui Ausde vine la ea și ea îl prezintă drept fratele ei, dar acesta văzând-o pe Fatmagul că-i frumoasă, se și gândește s-o folosească pentru a face bani. Într-o seară, după ce Asude pleacă la un client, Mustafa vine cu un buchet de flori la ușă. Fatmagul se ridică din pat, merge la ușă și se uită pe vizor ...

Episodul 17
Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20 Fatmagul vede un bărbat dar nu-și dă seama cine este. Mustafa lasă buchetul la ușă și pleacă. Emre găsește adresa și numele real al lui Ausde cu ajutorul unui polițist, și nu-i vine să creadă că acolo este un bordel. Merge cu Kerim, dar i se spune că Asude lucrează pe cont propriu și apoi cei doi obțin cartea ei de vizită. Kerim îl sună pe polițistul lui Emre și îl roagă să o găsească pe Fatmagul pentru că poate fi în primejdie. Asude vine acasă vânătă la un ochi și minte că a avut un accident de mașină la un semafor. Kerim îl sună pe Erdogan și îl amenință pentru că a pus-o pe Asude pe urmele lor (lucru inventat de Munir). Erdogan jură că habar nu are despre ce vorbește Kerim. Asude, știind că ea are probleme, o sună pe Meryem și le spune să vină s-o ia pe Fatmagul din casa ei. Kerim ia adresa și pleacă, dar între timp la Asude vine ultimul client și peștele ei, iar clientul o bate de-i dă sângele. Fatmagul se sperie și imediat își face bagajul înțelegând unde a nimerit. Când Kerim și Emre ajung acolo, ea nu mai este, dar Kerim o face pe Asude să povestească totul de la capăt. Verișorii Yașaran dau și ei de capul poveștii, dar bănuiesc că totul ar fi fost pus la cale de Munir, pt că astfel, dacă Fatmagul ar fi atrasă în prostituție, degeaba ar mai spune adevărul despre viol, că nu ar mai fi crezută de nimeni. Cum ea nu mai are bani, dă telefon să vină acasă iar Mukaddes o sfătuiește să ia un taxi și vor plăti ei când apare. Apoi Mukaddes pleacă acasă la Reșat (pentru că aflase ceva despre Erdogan, că ar fi implicat și el în povestea violului și vrea să mai șantajeze un pic familia Yașaran) și stă de vorbă cu Perihan prezentându-i varianta ei de poveste drept adevăr. Cum Fatmagul nu se întoarce acasă, ci caută de lucru, Kerim merge să se certe cu foștii săi prieteni și chiar îl ia la pumni pe Erdogan, spre satisfacția lui Munir. Seara, Kerim plânge la masa de la debarcader, iar Fatmagul, ajunsă acasă și obosită, îl vede de după un copac apoi se prăbușește. El o găsește dimineața, inconștientă.


urmează: Fatmagul episoadele 21-25

Episodul 18
Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20 Kerim aduce un doctor. Erdogan o ia pe Asude și o duce într-o pădure forțând-o să-i spună de unde îl cunoaște și cine a pus-o să-i ia urma, dar ea chiar l-a întâlnit întâmplător. Fatmagul află de la Mukaddes că Mustafa e prietenul lui Asude și se enervează și aruncă lada de zestre, de care nimeni nu avea voie să se atingă până atunci. Încet, lucrurile par să intre pe un făgaș normal. Mustafa este invitat la noua ei locuință de către Asude, care are de gând să-i spună adevărul, dar vede poza cu cei patru prieteni în timp ce el este la baie și se răzgândește, văzându-l în poză pe cel care o chema să doarmă lângă el (Vural). Într-o zi Fatmagul vede în ziar anunțul căsătoriei lui Selim cu Meltem. Munir face tot posibilul să cumpere și lăptăria lui Mukaddes și casa lui Meryem, în așa fel încât ele să fie în Izmir pe parcursul acelui weekend, ca nu cumva să vină să le strice nunta - pentru că Mukaddes tot îl suna pe Munir. Dar Fatmagul află numărul de telefon a lui Meltem și chiar în clipele în care ea mergea către locul de oficiere a căsătoriei, o sună și-i spune că dacă vrea să știe adevărul despre Selim, să nu se mărite cu el.

Episodul 19
Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20 Meltem se schimbă la față dar până la urmă spune "da" apoi, după câteva minute, leșină. Mai târziu, în camera ei, îi spune lui Selim că a sunat-o Fatmagul și i-a spus să nu-l ia de bărbat. Reșat încearcă s-o convingă că totul nu e decât o minciună, din răzbunare. Erdogan, când află, se repede la mașina lui Vural, îi dă liber lui Mustafa, și cu încă două mașini cu bătăuși se duc acasă la Kerim. Îl bat bine pe el, iar pe Fatmagul o amenință că dacă mai vorbește vreodată o omoară și pe ea și pe toată familia ei. După aceea Vural chinuit de țipetele lui Fatmagul, se decide să nu mai meargă seara la nuntă. Meltem vorbește între patru ochi cu Selim - dar la ușă asculta Erdogan - și îi spune că nu va sta măritată cu un bărbat în care nu are încredere și că a acceptat căsătoria doar ca să nu-și ruineze propria familie, dar că nu peste mult timp va divorța. La Izmir, Rahmi, Mukaddes și Meryem iau masa într-un restaurant și auzind știrile despre cununia celor doi, Meryem își dă seama că toate vânzările au fost aranjate de Munir ca să nu le facă probleme la nuntă. Mukaddes o jignește pe Meryem și afirmă că totul este doar în imaginația ei. Mustafa se plimbă prin casa lui Erdogan și umblă prin lucruri (acum părinții lui muncesc în acea vilă) și maică-sa îl găsește cotrobăind printre ceasurile din sertar. Meryem, sigură pe intuiția ei, dă un telefon celui care a perfectat actele și îi spune că e asistenta lui Munir și așteaptă confirmarea treburilor pentru care a fost angajat. Omul îi spune totul fără să bănuiască ceva, apoi Meryem își dezvăluie identitatea și îi spune aceluia să-i transmită lui Munir că știe totul. După aceea o forțează pe Mukaddes să spună tot ce știe despre viol și cei care l-au făptuit și astfel află că au dat vina pe Kerim ca să scape ei basma curată, dar ea afirmă că Yașaranii i-ar fi dat bani lui Kerim ca să preia vina asupra lui și să se căsătorească cu Fatmagul. Kerim merge la Erdogan acasă a doua zi, să-și ia revanșa, dar la ora aceea e doar Mustafa acolo, care, când vede cine îl caută pe stăpânul său merge să ia pistolul de sub salteaua patului. După o luptă scurtă, Kerim reușește să ia pistolul, și imobilizându-l pe Mustafa îi spune exact cum s-a petrecut violul, despre care Mustafa nu știa nimic. Apoi îi pune pistolul în mână îndreptat către fruntea lui cerându-i să-l omoare.

Episodul 20
Fatmagul rezumat episoadele 16-17-18-19-20 Kerim vorbește și îl acuză pe Mustafa de a o fi trădat pe Fatmagul. Mustafa nu-l omoară și își dă seama de adevăr. Kerim pleacă. Între timp Meryem, Mukaddes și Fatmagul se duc la poliție să spună că Yașaranii vor să-l omoare pe Kerim. Tocmai atunci el sună, și comisarul care oricum nu era dispus să le creadă nu mai deschide cazul, dar după ce ies afară și Meryem le spune celorlalte două femei ce i-a transmis Kerim - că i-a spus adevarul lui Mustafa - comisarul stă de vorbă cu alt polițist și pune să fie supravegheată casa din cauză că Fatmagul fugise și fusese găsită la o fostă lucrătoare de bordel. În timp ce Kerim le explică alor lui ce i-a spus lui Mustafa, acesta, aflat în birourile holdingului Yașaran, îi amenință cu pistolul pe Munir, Reșat și Erdogan. Când Selim apare din partea cealaltă, Mustafa îl împușcă instantaneu în abdomen. Mustafa este dus într-o centrală termică și închis acolo, iar Munir inventează o poveste cum că Selim ar fi vrut să se sinucidă din cauza bănuielii care planează asupra lui, ca s-o determine pe Meltem să renunțe la ideea divorțului. În acest timp Reșat încearcă să-l cumpere pe Mustafa cu bani mulți, sau îi oferă alternativa închisorii, speriindu-l că pistolul lui a aparținut unui terorist și că el poate fi acuzat de toate crimele făcute anterior cu acea armă, pentru că acum pistolul este al lui și are amprentele lui pe el. Greu, Mustafa acceptă banii, apoi coboară din birou, ia mașina lui Erdogan și pleacă la Asude, care îi mărturisește dragostea ei. Dimineață, fără veste, doi polițiști îl invită pe Kerim la secție fără să-i spună motivul. După ce pleacă mașina, Fatmagul vede eșarfa ei din noaptea violului prinsă de o grindă - semn că Mustafa a fost pe acolo. Apoi îl vede de partea cealaltă a debarcaderului, privind-o.



Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.