duminică, 15 martie 2015

Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25





Episodul 21
Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25Ni se arată ce s-a întâmplat în noaptea precedentă. După ce Ausde îi mărturisește lui Mustafa că are un loc special în inima ei, se sărută dar el nu merge mai departe, și atunci ea înțelege că încă o iubește pe Fatmagul. Îl alungă la ea să-și încheie socotelile cu ea, îi dă și adresa ei, recunoscând că o cunoaște și că l-a mințit. Mustafa se duce și toată noaptea dă târcoale casei privind pe geam cum doarme Fatmagul, apoi îi anină de o grindă eșarfa ei, pe care o păstrase și într-un târziu merge la mașină să doarmă. Polițiștii sunt tot mai intrigați de întâmplările acestei familii și își bagă nasul întrebând despre Yașarani și legătura cu ei, dar Kerim nu recunoaște nimic, în timp ce Mukaddes spune că doar au fost ajutați de ei să perfecteze niște vânzări.

Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25În ziua respectivă totul pare să reintre în normal pentru toată lumea, iar Mustafa merge la vila Erdogan să-și ia părinții de acolo. Se cazează la un hotel scump și le promite alor lui și lui Asude, după aceea, că nu vor mai duce lipsă de nimic toată viața și că vor trăi în lux. Deși mama lui îl somează să-i spună de unde are bani, el deocamdată minte că Yașaranii i-au oferit un post foarte bine plătit la nouă lor afacere. După aceea merge la Reșat și îl șantajează să-i ofere mult mai mult decât o banală valiză cu bani. În același timp, Meryem, după ce se interesează pe internet despre holdingul Yașaranilor, ajunge după Mustafa în același birou și vorbește cu Reșat despre același lucru, doar că ea vrea ca Yarașanii să nu se mai apropie de casa lor și să fie lăsați în pace, pentru că și așa, Fatmagul nu va vorbi pentru că nu-i convine ca lumea să afle prin ce a trecut. În acest timp, Fatmagul aruncă pe apă și ultima amintire de la Mustafa, eșarfa, iar în spatele ei Kerim privește bucuros că ea renunță cu totul la trecutul ei.

Episodul 22
Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25 Kerim merge la bazar și se uită după verighete. Meryem obține ceea ce vrea, adică promisiunea de la Reșat că ei nu se vor mai atinge de casa familiei ei și a lui Kerim. Meltem află amănunte despre cele întâmplate, și anume că Mustafa este fostul logodnic al lui Fatmagul. Mustafa nu obține nimic din cele dorite, pentru că Reșat îl ține în șah cu povestea pistolului de terorism și amprentele lui pe el. Ajuns la mașină, Meryem îl oprește să discute, dar pentru că Yașaranii se uită la ei de pe geam, Mustafa o invită la o plimbare. Din discuție și din faptul că văzuse că Fatmagul și Kerim nu dorm împreună, Mustafa trage concluzia corectă că cei doi nu sunt soți de-adevăratelea, și pe aceea greșită, că ea încă îl mai iubește. Vural se întâlnește cu Selim și îi povestește amănunțit cum Erdogan a insistat să meargă la Kerim, să pună 4 bătăuși să-l scoată pe linie moartă, și cum el s-a dus la Fatmagul s-o sperie. Apoi Vural conchide că Erdogan este obsedat de fată și că el nu va putea îngropa povestea asta. Noaptea, Vural se duce la casa lui kerim și zăbovește o vreme privind din mașină și bând whisky. Kerim cumpără verighete dar ea nu vrea s-o poarte. Rahmi o ajută să-și găsească un job la terasa gazdelor lor. Yașaranii se răzgândesc și consideră că nu e bine să-l îndepărteze de tot pe Mustafa, așa că Munir îl contactează și îi spune că s-au gândit să-i dea o nouă slujbă la firmă. Părinții lui însă, speriați că el face cine știe ce ilegalități, pleacă înapoi acasă fără să-l anunțe. Până la urmă Fatmagul își pune verigheta când merge la serviciu.



Episodul 23
Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25 Kerim merge de dimineață la locul de muncă al soției sale să-i ureze succes și îi vede verigheta care de acum înainte va rămâne pe degetul ei mereu. Meltem, care aflase despre cine era Mustafa, va dori să-l cunoască și să stea de vorbă și cu el. Meltem merge la parcul de camioane, unde el inspecta zona și i se explica ce are de făcut (aici este de spus că foștii lui colegi îl invidiază că a fost promovat și chiar unul dintre ei vine și se plânge de lucrul ăsta la Reșat) și apoi o vede și pleacă la o plimbare cu ea apoi la un ceai. Mustafa o minte și îi spune că Selim e în regulă, nu a violat-o pe Fatmagul. După aceea merge la birouri și subtilizează o carte de vizită de pe masa secretarei care făcea o rezervare la un restaurant și face și el rezervare pt două persoane, lângă masa lui Reșat. La un moment dat, când Asude merge la baie, Reșat vorbește cu Mustafa și află că Meltem a stat de vorbă cu el, astfel că Mustafa mai are un as n mânecă pentru șantaj. Yașaranii încep să reconsidere relația cu el și își dau seama că e bine să nu-l transforme într-un posibil dușman, mai mult decât este deja. Fatmagul învață pentru examene și în casă apare un calculator, dar acesta este folosit mai mult de Mukaddes, care îl caută pe google pe fostul ei iubit de care își amintește că rămăsese însărcinată cu el. Vural retrăiește clipe din trecut și ori de câte ori are ocazia, vine s-o vadă pe Fatmagul, iar într-o seară Rahmi îl vede și strigă la el. Vural se face nevăzut când Kerim iese din șopron. Kerim se străduiește ca soția lui să aibă încredere în el. Erdogan și Vural se fac nebuni unul pe celălalt și obsedați, apoi se și iau la bătaie pe acest subiect. Kerim cumpără o camionetă nouă, pentru că cea veche se stricase. Întâmplător, fiind într-o librărie, cei doi o văd pe Mukaddes  care ia un taxi și merge să se întâlnească cu fostul ei iubit. Din amintirile ei, rezultă că Murat nu e copilul lui Rahmi, ci că ea rămăsese însărcinată cu iubitul ei care nu dorea să-și facă un rost în acel moment.

Episodul 24
Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25 Trecutul lui Mukaddes revine în forță prin întâlnirea cu Salih, primul ei iubit. Această întâlnire va reprezenta un moment crucial în viața ei pentru că după aceea ea nu va mai fi la fel, ci va părea slabă, tăcută și oarecum ciudată celor din jur, care o bănuiesc că are ceva de ascuns. Meryem primește o scrisoare din Australia pentru Kerim. El când ajunge acasă o rupe bucăți. Astfel Fatmagul află că în fiecare an tatăl lui Kerim îi scrie, dar el nu-l poate ierta pentru că a părăsit-o pe maică-sa, care după aceea s-a sinucis, și de aceea nu-i răspunde niciodată. Fatmagul ia bucățile din căldarea de gunoi și încearcă să refacă scrisoarea. Yașaranii o duc bine și lucrurile merg ca pe roate la firmă, dar Reșat este cel care face toate jocurile, lucru care nu este deloc pe placul lui Erdogan care va încerca să-i ia lui Reșat pistolul cu care-l tot amenință pe Mustafa, pentru a restabili echilibrul. Munir se aventurează într-o idilă cu Gaye, o colegă de facultate de-a lui Meltem. Mukaddes își face planuri să se întâlnească cu Salih și începe să ignore viața de acasă. Dar Meryem care crede că ea face iarăși niște jocuri cu Munir sau cu Reșat, îi pune pe Kerim și pe Fatmagul s-o urmărească și cei doi rămân înmărmuriți când o aud vorbind la telefon cu Salih spunându-i că Murat e copilul lui.


Episodul 25
Fatmagul rezumat episoadele 21-22-23-24-25 Fatmagul și Kerim sunt încă în stare de șoc de minciunile pe care le spusese Mukaddes și de secretul ținut atâția ani. Fatmagul este foarte supărată pentru că nu poate accepta că Murat nu este nepotul ei și Kerim încearcă s-o calmeze. Mukaddes îi povestește varianta ei de poveste lui Meryem. Cu toții încearcă măcar s-o convingă pe Fatmagul să tacă în fața lui Murat și a lui Rahmi, care nu sunt vinovați cu nimic. În timp ce Mukaddes face pe femeia de casă cu ai ei, pe de altă parte continuă legătura cu Salih. Pentru că nici Kerim și nici Fatmagul n-o mai suportă pe cumnata lor cu minciunile ei, încep să se apropie pe nesimțite unul de celălalt. Yașaranii nu mai au o viață la fel de roz ca înainte. Competiția dintre Reșat și Erdogan se ascute din ce în ce. Reșat va vrea să-și recupereze pistolul lui Mustafa, luat de Erdogan dar în același timp crede că poate rezolva și problemele psihologice ale lui Vural. Mustafa cade într-o capcană întinsă de Erdogan când se așteaptă mai puțin. Această chestiune va genera probleme noi și mult mai mari. Fatmagul așteaptă momentul să se confrunte cu cumnata sa iar când acesta vine, Rahmi aude tot ceea ce se discută cu toate că cei doi soți nu știu că el este în apropiere. Deciziile pe care le ia Mukaddes vor schimba viața tuturor pentru totdeauna.


Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin





3 comentarii:

  1. Oana , tu vezi episoadele in turca sau in romana, pentru ca din câte stiu am mai fost o data difuzat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are vreo importanta din moment ce public rezumatele? eu zic ca nu.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.