luni, 30 martie 2015

Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40






Episodul 36
Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40
Fatmagul își dă seama că a greșit când a crezut că Mustafa nu-i mai poate face rău. El o vizitează la restaurant și spune că-i este dor de ea și de mâncarea ei și că va sta acolo cât dorește pentru că știe că soțul ei este și el la serviciu. Seara, când Kerim vine după ea, Fatmagul nu-i pomenește despre vizita fostului ei iubit. Pentru a se comporta ca un cuplu normal, Kerim o invită pe Fatmagul la un film, care îi mai apropie oarecum, fie și prin faptul că ea adoarme la un moment dat cu capul pe umărul lui. Când ajung acasă, ea găsește strecurat pe sub ușă un bilețel de la Mustafa lăudându-i mâncarea. Din nou, Kerim nu află nimic, dar el bănuiește că se întâmplă ceva cu soția lui tocmai pentru că ea pare să ascundă ceva.

Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40 Yașaranii sunt din ce în ce mai nesiguri pe ei pentru că se află în pragul falimentului. Vural este adus la infirmeria închisorii o vreme, apoi mutat în celulă cu Selim și Erdogan. Mukaddes, alungată de Rahmi, începe să se întâlnească cu Salih tot mai des, dar de dorul lui Murat îl sună pe bărbatul ei ca să se împace. Mai există un motiv foarte serios de împăcare - Mukaddes bănuiește că a rămas iar însărcinată. Kerim, care este lăsat să doarmă în camera lui Meryem, se trezește a doua zi iar Fatmagul nu e în casă, ci afară vorbește la telefon. Când revine înăuntru, ea minte că a vorbit cu fratele ei. Kerim e din ce în ce mai bănuitor și crezând că Fatmagul se va întâlni cu Mustafa, o urmărește pentru că pleacă într-o direcție diferită de locul ei de muncă. Apoi amândoi iau câte un taxi și astfel Kerim vede că soția lui se îndreaptă către tribunal.

Episodul 37
Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40 Mukaddes își face un test de sarcină și acesta iese pozitiv. Kerim trece de la extaz la agonie când mai întâi Fatmagul îi spune că are încredere în el, și după aceea află că Mustafa o vizitează la restaurant. Reșat trece printr-o criză financiară majoră, datorită războiului pornit de Turaner. Când află cui se datorează problemele sale, promite să se răzbune. Astfel, va găsi niște documente care-l incriminează pe Turaner ca pe un politician corupt, pe durata mandatului acestuia de parlamentar. Singurul martor al operațiunilor secrete desfășurate de Reșat este Mustafa. În închisoare Selim și Erdogan fac planuri de răzbunare după ce vor fi eliberați, dar Vural nu li se alătură. Asude merge la peștele ei și îi dă un pachet de bani din cei dați de Munir, ca să-și plătească datoriile și să iasă din viața pe care o ducea înainte. La proces este citată o anume Hacer Ovacik (numele real al lui Asude) care este prezentată drept martor de către Yașarani. Kerim se enervează și oricât este sfătuit să nu se bage, el își va urma propria cale. Avocatul Kadîr decide că este cazul să-l oprească pe Mustafa din acțiunile sale, dar Kerim intervine pe neașteptate ca să se răzbune că a vizitat-o pe Fatmagul la restaurant și lucrurile iau o turnură nedorită. În ciuda a tot ceea ce se petrece, Fatmagul și Kerim hotărăsc să dea o șansă căsniciei lor și s-o ia de la capăt. De ziua ei, Fatmagul primește cadou de la Kerim o rochie de mireasă și o cerere în căsătorie.


Episodul 38
Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40 Fatmagul iese afară plângând, pentru că rochia albă nu poate avea semnificația purității în mintea ei. Kerim îi explică de ce a făcut acest gest, și atunci ea acceptă să o ia de la capăt împreună. Munir vine la avocatul Kadîr cu o propunere de împăcare, în așa fel încât nici Fatmagul să nu fie nemulțumită și nici Yașaranii să nu facă închisoare, dar Kadîr, care se atașase de Fatmagul, nu acceptă. A doua seară petrec cu toții, împreună cu Kadîr, ca în familie, ziua ei. La un moment dat vine un poștaș cu o felicitare de la Mustafa pentru Fatmagul și cu mențiunea ca ea să fie atentă că la ora 10 fix îi va trimite cadoul. Este ora 10 și în apropiere se dau niște artificii, iar ultimele sunt în formă de inimă. Mustafa, de undeva de printre copaci, privește scena. Kerim este temător acum, că ar putea s-o piardă pe soția sa care este impresionată de acest cadou mai mult decât de rochia de mireasă, dar Fatmagul îl asigură că nu are de ce să se teamă.

Meryem află că Mukaddes își vede fiul zilnic, la școală. Meltem se duce din nou la Mustafa pentru că s-a gândit la o răzbunare, înainte ca ea și părinții ei să plece în America. Yașaranii află de această întrevedere și li se pare suspectă mișcarea aceasta a lui Meltem, așa că vor veni și ei împreună cu Mustafa. La închisoare, Vural se adâncește tot mai mult în lumea sa iar Erdogan și Selim se tem că el va recunoaște totul. Mukaddes află mai multe despre Yașarani și legătura lor cu Salih, după ce aude o conversație între acesta și Munir, la telefon, pe când Salih era în baie și credea că Mukaddes doarme. Astfel ea va căuta să-și pună în aplicare propriul plan de răzbunare. În curând are loc o înfățișare la tribunal.

Episodul 39
Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40 Selim și Erdogan resping acuzațiile și spun că totul e o calomnie. Vural ezită la început, apoi și el spune că e nevinovat. Se iau declarațiile altor martori, mai ales din partea Yașaranilor. Dar când apare Mustafa, el spune că nu știe nimic despre cele întâmplate, își retrage toate declarațiile anterioare și spune exact cum a fost și ce a știut, iar la urmă adaugă că este sigur că Fatmagul nu minte. Mukaddes vine prea târziu la tribunal și nu mai poate intra. Se stabilește o nouă înfățișare și cercetarea acuzaților în stare de libertate. Munir îl amenință pe Mustafa, Fatmagul plânge, Erdogan îl amenință pe Kerim că-i va face pe amândoi să plătească. Vural are coșmaruri cu Fatmagul care-l ține legat de un scaun și îi pune căluș la gură. Se scoală din pat și merge la locul violului, dar acolo era și Kerim, cu camioneta, iar Mustafa se plimbă cu o ambarcațiune în apropiere. Kerim îl ia la bătaie pe Vural, iar Mustafa vede scena și apoi acostează și privește totul de aproape, fără să fie văzut. Vural îl roagă pe Kerim să-l omoare pentru că nu mai poate suporta amintirea acelei nopți. După ce pleacă Kerim, Mustafa vine și îi dă un pumn lui Vural, iar acesta se lovește fatal cu capul de un bolovan. Pe drum, Kerim, care are sângele lui Vural pe mână, se întâlnește cu Kadîr care-l ceartă că s-a dus la locul violului și l-a bătut pe Vural. A doua zi Kerim este arestat pentru crimă.

Episodul 40
Fatmagul rezumat episoadele 36-37-38-39-40 Un capitol nou începe pentru cei doi care acum se văd separați de o acuzație nefondată dar aparent adevărată. Tot ceea ce-și dorește Kerim este să nu fie considerat un criminal de către Fatmagul și este îngrijorat de faptul că ea a rămas pe mâna lui Mustafa și la îndemâna Yașaranilor. Fatmagul vrea să-și schimbe locuința pentru că îl simte mereu pe Mustafa prin preajmă. Compania Yașaranilor este în pragul falimentului. Erdogan și Reșat tot nu se înțeleg asupra unui plan comun de conducere a firmei, iar Erdogan nu caută decât să se răzbune pe Reșat. Pe Selim nu-l interesează afacerile firmei, el dorește răzbunare pe Meltem. Fatmagul se mută și își amenajează noua locuință pentru ea și Kerim. Kadîr și Omer, avocații, se străduiesc să demonstreze că nu Kerim l-a omorât pe Vural, dar toate indiciile într-acolo duc. Însă se pare că a mai fost un martor a tot ceea ce s-a petrecut în acea noapte pe plajă, iar Mustafa înțelege că dacă vrea să-l vadă în închisoare pe Kerim, ca să aibă acces la Fatmagul, va trebui să-l găsească pe acest martor înaintea oricui altcuiva. Kerim este eliberat condiționat pentru scurt timp și astfel amândoi își dau seama cât de mult se iubesc astfel că vor găsi puterea să depășească toate obstacolele.



Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.