marți, 28 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 10 (25, 26 de la Euforia TV)





 Legea Pamantului episodul 10 (25, 26, 27 de la Euforia TV)
Halil este total bulversat văzându-i pe Omer și Leyla având gesturi atât de tandre unul pentru celălalt. Dar imediat apare Kadîr care scoate pistolul și-l amenință pe Halil. Kureyșa liniștește spiritele. După serviciu, Halil o ia pe Leyla cu mașina, mai ales ca să-și lămurească anumite aspecte. În finalul episodului va avea loc o scurtă confruntare între Omer și Halil, iar Leyla pare să-l aleagă pe Halil ...

 Legea Pamantului episodul 10 (25, 26, 27 de la Euforia TV)
Emin Ali o ține la ușă pe Dyiar, timp în care Dicle îl amenință cu un cuțit, apoi Emin o trimite într-o debara și se duce pe scări după Dyiar care era cât pe ce să plece. Emin se preface că se accidentase la mână, în bucătărie, și de asta a întârziat. O invită pe Dyiar pe canapea și îi dăruiește un inel. Telefonul lui Dicle sună, iar Emin se duce, chipurile, să-l închidă.

 Legea Pamantului episodul 10 (25, 26, 27 de la Euforia TV)
Kureyșa o vede pe Leyla ca fiind o prezență din ce în ce mai periculoasă atât pentru Omer cât și pentru Halil și va încerca să facă tot posibilul s-o alunge din Mardin. Apoi se ceartă cu Fidan și în urma acestei discuții, Fidan îl pune pe Halil s-o ia pe Dicle acasă, punându-i pe Bozbey să aleagă: ori fac cununia civilă a lui Omer cu Dicle, ori rup înțelegerea și ajung din nou de unde au plecat. Singurele care se bucură de acest lucru sunt Zilan și mama ei.

 Legea Pamantului episodul 10 (25, 26, 27 de la Euforia TV)
În Adana, Ceylan este prinsă într-o rețea de interlopi din care nu poate scăpa. Este tunsă, machiată și i se repartizează o cameră într-un bordel. Pe primul client îl lovește cu o vază în cap. Cei doi pești o bat, Gulbahar îi sare în ajutor și rămâne s-o consoleze. La un moment dat Kadîr, care tot căuta informații despre ele, află că sunt amândouă la Adana și merge acolo, apoi le și vede într-un bar.




Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.