luni, 4 mai 2015

Legea Pamantului episodul 11 (27, 28, 29 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 11 (27, 28, 29 de la Euforia TV)
Halil și Omer se bat în fața Leylei care strigă la ei să înceteze bătaia. Când ea reușește să-i despartă, Omer pleacă iar ea îi pune în vedere lui Halil să n-o mai urmărească, să nu se mai poarte posesiv cu ea. Kadîr ajunge în barul din Adana unde Ceylan se preface zâmbitoare în fața unui client. El crede că Ceylan este prostituată, cumpără o oră cu ea și o ceartă, umilind-o și nedorind s-o asculte, în timp ce ea plânge în neștire. Kadîr pleacă nervos aruncându-i lui Ceylan banii pe care i-a cerut proxenetul ei. După aceea n bar are loc un schimb de focuri între grupuri rivale de interlopi, iar Gulbahar crede că au venit unii să le salveze, pentru că ea lăsase pe jos un bilețel în care scrisese că ea și fiica ei au fost răpite. Kadîr găsește abia acum biletul și se întoarce înapoi la bar, pe când tocmai cele două voiau să fugă dar sunt prinse de către proxenetul șef. Kadîr îl imobilizează și îl bate apoi pleacă împreună cu Ceylan, dar pe Gulbahar n-o poate salva. Pe Ceylan o duce la un hotel, încercând să repare greșeala făcută. Pe de altă parte el nu este conștient în ce s-a băgat când a salvat-o pe Ceylan din mâinile lui Hasan.

Zilan, care aflase că soțul ei și-ar lua o a doua soție, leșină de supărare și ajunge la spital. Acolo Kureyșa cere să vadă dacă s-a întâmplat ceva rău cu sarcina și doctorița propune să-i facă o ecografie. Zilan se opune dar nu reușește să le convingă pe cele două să renunțe la idee, așa că se dă la iveală faptul că nu era însărcinată. Acasă Kureyșa o ceartă și o bruschează pentru că și-a bătut joc de toată lumea amenințând-o. Zilan își cere iertare în genunchi dar Kureyșa o lovește cu piciorul și o disprețuiește. După aceea bătrâna are o discuție și cu Kadîr care la rândul său, o lovește și pleacă din cameră.

Legea Pamantului episodul 11 (27, 28, 29 de la Euforia TV)

Când Kureyșa află despre bătaia dintre Omer și Halil se enervează pe Omer și îl presează să se cunune civil cu Dicle, cununia având loc acasă, în prezența lui Halil și a lui Fidan și a câtorva servitori care sunt martori. Kureyșa ncepe să pună în aplicare planul de a scăpa de Leyla și o atrage într-o capcană, mai ales că ea nu bănuia ce i se pune la cale. Ea îl sună pe Halil s-o salveze, dar cei trei bărbați cu care s-a urcat într-o mașină o duc într-un loc izolat și o țin sub amenințarea pistoalelor, apoi o închid în subsolul unor ruine. Halil ajunge la locul cu pricina și face tot posibilul s-o salveze pe Leyla, chiar dacă el însuși își periclitează viața.

În acest timp Kadîr vrea s-o aducă pe Ceylan la Mardin și este urmărit de Hasan care trage continuu în mașina lui. El cheamă ajutoare, apare Omer cu oamenii lui și începe în stradă un schimb de focuri în care Omer cade răpus.....


Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.