miercuri, 27 mai 2015

Dila episodul 21 - rezumat





După ce Rîza află despre ultima faptă a mamei sale, adică uciderea calului Dilei, lucru pe care ea îl neagă, se ceartă din nou cu Melike și hotărăște să plece de acasă. Imediat își face valiza și, cu toate că Melike e disperată de gestul extrem al fiului său, Rîza nu se uită înapoi și pleacă la casa nou cumpărată.

Dila episodul 21 - rezumat
Azer negociază cu paznicii închisorii, dar ei nu-i permit să lase scrisoarea acolo. De ciudă, Azer se duce la un birt din apropiere și după ce se îmbată, începe să le citească scrisoarea celor de la masa alăturată, care se distrează pe seama ei. Noaptea, se duce iarăși la poarta închisorii sperând că s-a schimbat tura și de data asta va avea mai mult noroc, dar paznicii au același comportament, nedorind să ia plicul și îndemnându-l să plece până nu dă de bucluc. Azer, enervat iar, se duce mai încolo, lângă zid, și începe să-l strige pe Seyit până vin paznicii să-l alunge de tot din zonă.

Când este treaz, Azer dă plicul unui servitor care se duce la vorbitor la Seyit bey, și el merge să-l viziteze pe taică-său după ce acesta pleacă. Dar Seyit este atât de supărat, încât, crezând că scrisoarea e o făcătură de-a lui Azer ca s-o discrediteze pe Dila, îl ia la bătaie pe fiul său, paznicii sărind să-l imobilizeze și să-l scoată din sală. Azer rămâne uimit de această atitudine la care nu se așteptase în nici un fel. Mai târziu va scrie o scrisoare pe care o expediază prin poștă.

Dila episodul 21 - rezumat

Unul din partenerii de afaceri ai lui Metin îi spun o poveste lungă despre cum banii împrumutați de el s-au dus pe apa sâmbetei. Metin simte că i se face rău când aude, dar crede ceea ce-i spune amicul lui. Se duce acasă și îi spune lui Gurbet ce a făcut, dar toată discuția lor e ascultată de Melike. Pe fondul informațiilor pe care le au una despre alta, conflictul dintre Melike și Gurbet se ascute. Gurbet, pălmuită din nou de Melike, se duce direct la Rîza să-i spună că Melike l-a împușcat pe Azer. Melike, pornește si ea către biroul fiului ei, arătându-i acestuia pozele de când Gurbet era damă de consumație, crezând că astfel o va discredita în fața lui Rîza, dar are surpriza să constate că el știa de fosta meserie a lui Gurbet. Melike o acuză pe Gurbet de șantaj, apoi Rîza se enervează și nu le mai lasă pe nici una să vorbească, spunând el niște lucruri despre tatăl lui și a lui Metin și împărțirea averii, apoi le dă afară pe amândouă femeile. Când pleacă, Gurbet se mai uită odată, lung, la seiful deschis al lui Rîza, plin de bani.

Dila și Rîza stabilesc ziua cununiei civile, apoi, seara, merg la un restaurant. Cineva care lucrează la o bancă vine la Rîza și îi spune despre creditele făcute de Metin, apoi îl informează că nu mai are finanțare pentru fabrică. Rîza se întunecă la față și pornește spre casă. În acest timp, Metin pregătește valiza cu bani și o sună pe Gurbet, care este pregătită cu mai multe bagaje, să coboare fără zgomot. Înainte de a ajunge la mașină, apar Rîza, Fatma, Melike și Haydar care par să le strice celor doi planurile de a fugi la Istanbul. Deși Melike vrea să-i dea pe mâna jandarmilor, Rîza îi lasă să plece după ce le spune ce are de spus.

Dila episodul 21 - rezumat

Sultan și Rașit se întâlnesc din nou pe plantația de portocali și discută despre relația lor, dar la un moment dat apare Azer de după un copac. Cei doi nu-și dau seama ce și cât a auzit el, dar se simt oricum foarte stânjeniți. Azer îl ia de braț pe Rașit și merg toți trei la Hayryie cu care el îl confruntă pe iubitul lui Sultan.

Dila episodul 21 - rezumat
Într-una din zile Azer vine la conacul Selamoglu când nu erau stăpânii acasă și se duce la geamul camerei Fatmei s-o vadă. Ea se sperie și apare Haydar care îl alungă pe Azer din curtea lor apoi îi spune lui Melike ce s-a întâmplat. Amândouă hotărăsc că trebuie să scape de Azer cumva și merg la procuror cerând ca Fatma să stea de vorbă cu Seyit bey. Acesta este adus și Fatma îi spune că Azer a violat-o. Seyit pleacă înapoi în celulă foarte abătut și acolo face o criză de inimă și cade inconștient. În aceeași zi era programată cununia civilă dintre Dila și Rîza, la care participă Canan și Eren ca martori. Chiar înainte ca ceremonia să aibă loc, telefonul Dilei sună, ea răspunde și i se spune că socrul său a făcut un infarct.


episodul precedent: Dila ep. 20                                         urmează: Dila episodul 22

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe www.startv.com.tr.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.