marți, 26 mai 2015

Dila episodul 20 - rezumat





Dila episodul 20 - rezumat
Rîza îi desface Dilei eșarfa de la ochi și ea se află în fața unei case frumoase, pe care el i-o face cadou. Este casa în care urmează să locuiască ei doi, după ce se vor căsători, așa cum au plănuit. Însă planurile lor nu se vor împlini așa curând. Sultan, bucuroasă că este însărcinată, aduce o poză de la ecografie și o arată întregii familii. Azer se preface că este fericit, dar o agresează de față cu toată lumea, strângând-o de umăr până când ea pleacă în camera ei plângând de durere. Apoi, prinsă iarăși în plasa lui Hayryie, îi mai dă o brățară ca să tacă.

Poșta îi aduce doamnei Melike scrisoarea pe care Dila o lăsase la hotel când plecase către aeroport. Melike, după ce o citește, o pune într-un alt plic și scrie pe el că e pentru Seyit bey, apoi îl cheamă pe Canip să i-o ducă. Însă Canîp se întâlnește pe drum cu Azer și se vede nevoit să i-o dea lui, în plus, Azer își dă seama că servitorul lor e spionul lui Melike și îl ceartă pentru asta.

Dila episodul 20 - rezumat

Seyit bey dă o petrecere în cinstea viitorului său nepot, ca și data trecută. Azer e cu plicul de la Melike în mână, așteptând un moment prielnic pentru a i-l înmâna. Stând pe loc, în curte, observă invitații care sosesc și îl remarcă pe Rașit, pe care îl fixează cu privirea. După aceea se așează lângă Hayryie, care mușca dintr-o șaorma, și o ia în grajd amenințând-o cu sufocarea (îndesându-i șaorma pe gât) dacă nu-i spune tot ce știe despre Sultan. În acest timp Seyit ajunge în mijlocul dansatorilor și începe să tragă cu pistolul în sus, dar o femeie care dansează cade răpusă de la un ricoșeu și petrecerea ia sfârșit. Vine ambulanța, iar oamenii de la conac încearcă să-l convingă pe Seyit să dea pistolul, pentru că dacă vin jandarmii, va fi arestat. Bătrânul nu este de acord să se sustragă pedepsei și se predă singur când vin mașinile cu jandarmi.

Dila episodul 20 - rezumat

Lumea pleacă iar Sultan face o criză și începe să plângă și să se vaite. Mama ei încearcă s-o încurajeze și s-o liniștească dar ea nu contenește cu lacrimile. La un moment dat, Rașit, care nu plecase acasă cu toată lumea, se apropie de ea și o întreabă dacă nu cumva copilul din pântecele ei este al lui, dar Sultan nu recunoaște adevărul.

Dila episodul 20 - rezumat
Seyit este interogat, i se ia o declarație și apoi este dus la arest, chiar dacă Dila vrea să-l ajute. El refuză ajutorul și se urcă în mașina care-l duce la închisoare, cu cătușele la mâini. Într-o zi este vizitat de Rîza la vorbitorul închisorii. Având în vedere că scrisoarea nu a mai ajuns în mâna lui Seyit, Melike forțează o întâlnire cu Dila și discută cu ea. Azer se află pe malul mării cu scrisoarea în mână, apoi o împăturește și îi vine o idee. Urcă imediat în mașină și demarează. Ajunge la închisoare și dă plicul la jandarmi cu rugămintea de a-l transmite lui Seyit Barazoglu.

Dila se duce la plimbare cu calul dăruit de Ihsan, iar când revine, Canip pune un praf în tainul calului și îi dă să mănânce. A doua zi Dila îl găsește mort și îl plânge ca pe un bun prieten ce i-a fost. Convinsă că Melike i-a făct asta, se duce la conacul Selamoglu strigând-o pe mama lui Rîza să iasă afară.

episodul precedent: Dila ep. 19                                         urmează: Dila episodul 21

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe www.startv.com.tr.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.