luni, 25 mai 2015

Dila episodul 19 - rezumat





Arestarea doamnei Melike Selamoglu șochează. După ce pleacă mașina unde se află ea cu cătușe la mâini, un alt echipaj de jandarmi percheziționează casa, în timp ce Haydar se depărtează de conac având grijă să fie văzut. Aleargă peste un deal și la o mică grotă vrea să ascundă un pistol, însă Rîza îl văzuse și era pe urmele lui apoi îl oprește. Cei doi stau de vorbă, Rîza îi ia pistolul, însă Haydar îi ascunde unele adevăruri.

Dila episodul 19 - rezumat
Azer este mutat într-o rezervă, fără aparate, de-acum. Familia așteaptă nerăbdătoare în jurul lui să-și revină. De declarația lui depinde totul acum. La jandarmerie, Melike neagă toate acuzațiile. Seyit, care se află alături de Azer, împreună cu Eren și Sultan, este informat că Melike a fost arestată pentru că toate indiciile o scot pe ea drept făptașa atacului armat. În urma acestei înștiințări, Dila și Seyit se întâlnesc cu Rîza și Haydar pe un deal iar Seyit acuză din nou familia Selamoglu. Dila nu este de acord cu cele spuse de socrul ei, însă aga Barazoglu se înfurie, lui părându-i-se foarte clare toate faptele.

Pe drum către spital Sultan îl sună să-i spună că Azer s-a trezit. Când ajunge la el, Seyit bey, la fel ca toți ceilalți, îl roagă să spună cine l-a împușcat dar el nu recunoaște nimic și susține că nu-și amintește. După câteva momente vine și procuroarea Canan să-i ia declarație, dar el spune același lucru, că nu-și aduce aminte cine l-a împușcat. La jandarmerie, Melike, care aude că Azer s-a trezit, începe să devină neliniștită. Pentru că Azer nu a recunoscut cine l-a împușcat, este eliberată și trimisă acasă.

Dila episodul 19 - rezumat

La conacul Selamoglu, în biroul lui Rîza, are loc o conversație între Melike, Rîza și Haydar. Rîza îi arată pistolul lui Azer, care fusese folosit, și insistă să-i spună ce s-a întâmplat și de ce a tras. Atunci, Fatma, care asculta la ușă, intră și spune că din cauza ei s-a întâmplat totul apoi leșină când aude că Azer era să moară. După aceea, îi povestește lui Rîza ce s-a întâmplat între ea și Azer, dar când vede că fratele ei se înfurie încearcă să-l convingă să nu acționeze la nervi.

După o săptămână Azer este refăcut și vine acasă și se împacă cu tatăl său, totul mergând bine, o vreme, în casa lor. Sultan merge la spital să-și facă un test de sarcină care iese pozitiv. În partea cealaltă, Metin face un împrumut consistent la bancă fără să se consulte cu familia, în numele unor afaceri. Azer vine la Dila la birou cu o propunere dar ea îl dă afară.

Dila episodul 19 - rezumat
Melike se întâlnește cu Canip care-i dă informații despre ceea ce se petrece în casa Selamoglu, apoi îi mai dă o sumă mare de bani, ca să colaboreze cu ea în continuare. La conacul Barazoglu, Sultan, foarte fericită, anunță la cină că va avea un copil. Dila o felicită, Seyit este bucuros, dar Azer este circumspect. Dila merge apoi în camera ei și găsește eșarfa violet - pe care Melike o găsise la Rîza în dulap - sfâșiată și pusă într-un săculeț de pânză albă (pus de Hayriye, care îl ajută pe Canip să-i facă jocul doamnei Melike). Dila îi arată lui Rîza eșarfa și el se duce direct la maică-sa, cu gălăgie, s-o întrebe de ce a făcut asta și are din nou loc o ceartă între ei doi, pe tema iubirii lui cu Dila.

Azer, după o confruntare cu Dila, se duce în cameră la Sultan și speră ca sub amenințarea pistolului ea să recunoască cine-i tatăl copilului, dar Sultan nu se pierde cu firea și insistă că el este. Rîza o ia pe Dila la o plimbare și îi face o surpriză foarte plăcută.


episodul precedent: Dila ep. 18                                         urmează: Dila episodul 20

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe www.startv.com.tr.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.