marți, 5 mai 2015

Dila episodul 8





Dila episodul 8
Dila este în Istanbul și nu reușește să-l uite pe Yavuz, deși mama ei, Eren, îi tot spune că ei doi n-ar fi putut fi împreună. Rîza suferă și el în tăcere, și se mută cu totul la cabană. Într-o zi are o discuție cu Melike, care își dăduse seama că e îndrăgostit de Dila, iubire cu care ea nu este deloc de acord. Trec două luni.

La conacul Barazoglu, tensiunea dintre Azer și Sultan crește, pentru că ea nu vrea să-i dea divorțul. Într-o zi, cei doi se ceartă pe terasă în fața lui Seyit, care acum află că Azer iubește pe altcineva. Din șocul veștii și de supărare, Seyit face o criză de inimă și este chemată ambulanța, iar el e dus la spital. Astfel, Dila va veni să-l vadă iar Rîza află despre asta. El îi iese în cale să vorbească despre sentimentele amândurora, dar pentru că Dila se arată potrivnică, o va lega și o va aduce la o casă sărăcăcioasă trăgând-o cu funia, în urma calului. O va ține oarecum cu forța în acea casă unde îi spune că nu are rost să stea separați dacă se iubesc, dar Dila nu recunoaște aceasta decât silită de el, crezând că astfel o va elibera, așa cum promisese.

Dila episodul 8

După o zi Melike, căutându-l pe Rîza, o aude pe Dila strigând și se uită pe fereastră surprinzându-și fiul când o lega pe Dila pe la gură ca să nu mai strige. Rîza iese afară și o ceartă pe maică-sa că a venit acolo, dar ea îl atenționează că va fi împușcat dacă Dila află cine este el cu adevărat. Până la urmă Rîza recurge la o altă stratagemă. Îi lasă o scrisoare de adio Dilei și pleacă din casă. Ea găsește scrisoarea, pleacă la cimitir la Ihsan, apoi merge către cabana lui Rîza și îl vede pe acesta culcat peste calea ferată în așteptarea trenului. Dila atunci îi mărturisește că-l iubește foarte mult și că nu ar vrea ca el să moară.

Dila episodul 8
Azer se întâlnește cu Fatma și îi arată iubirea prin gesturi romantice, ca de exemplu invitând-o la masă și presărând petale de flori pe podea, de la intrare până la masa lor. Fatma nu cedează cu ușurință, dar îi acceptă curtea. Într-una din zile, când Azer îi cere prin telefon o nouă întâlnire, Sultan îl aude și îl va urmări. După aceea ea va face tot posibilul să stea de vorbă cu Fatma și s-o amenințe pentru că flirtează cu un bărbat însurat. Fatma îi spune că ea nu-l iubește pe Azer dar înțelege acum de ce Azer nu-și iubește soția.

Hulya are remușcări că l-a păcălit de Metîn, de care s-a îndrăgostit. Partenerul ei de escrocherii, care mai găsise un tip bogat bun de stors de bani, o amenință că dacă iese din "afacere" îi va spune lui Metîn adevărul. Hulya va pleca acasă la Metîn, neținând cont de amenințările partenerului ei.

episodul precedent: Dila ep. 7                                  urmează: Dila episodul 9

Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale și după rezumatele succinte din limba turcă. Stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.