sâmbătă, 2 mai 2015

Dila episodul 7





Dila episodul 7
Rîza merge cu Dila mai întâi la cabană, apoi a doua zi amândoi merg la Mahmure, doica lui Rîza, care are grijă să i se adreseze cu Yavuz. În primele zile cei doi petrec clipe frumoase împreună, povestesc, o ajută pe Mahmure la treburile gospodăriei, Rîza amuzându-se de fiecare dată când vede cât ne neîndemânatică este Dila la treburile unei case de la țară. Apoi el se tot frământă cum să facă să-i spună Dilei cine este cu adevărat și că o iubește, pentru că acesta era scopul zilelor petrecute în doi. Într-o noapte chiar visează că-i spune Dilei că el e Rîza și ea scoate pistolul și trage. Deși nu găsește momentul prielnic de a-i spune acest lucru, în schimb o face să înțeleagă că o iubește și o întreabă dacă ea nu simte nimic pentru el. Dila nu-i răspunde și fiind tulburată, dorește să plece acasă. Apoi Mahmure o întreabă dacă nu cumva e îndrăgostită de Yavuz, dar ea nu recunoaște acest lucru în fața bătrânei, susținând că își iubește soțul care a murit.

Plecarea Dilei, însă, aduce mare agitație la conacul lui Seyit Barazoglu, care atunci când observă dispariția fetei crede că a fost răpită și că Rîza e la mijloc. Eren nu spune nimic despre faptul că a văzut-o pe fata ei plecând cu Rîza, dar sugerează că ea ar fi la Istanbul. Azer și Seyit merg la Melike mai întâi, femeia spunându-le că nu știe de nici o Dila și că Rîza este la Istanbul. Atunci cei doi Barazoglu făcând legătura cu ceea ce le-a spus Eren, sunt și mai încrezători că Dila e plecată împreună cu Rîza în marele oraș.

În acest timp se consumă drama lui Sultan care încearcă să-și recâștige soțul și îi declară sentimentele. Azer e nepăsător la vorbele și lacrimile ei. Atunci Haryie se oferă să o ajute și o duce la o ghicitoare care-i spune lui Sultan că bărbatul ei iubește de multă vreme o altă femeie și o sfătuiește să facă farmece de iubire tăindu-i o șuviță de păr în somn pe care s-o îngroape la un mormânt proaspăt, în cimitir.

Azer îi face constant curte lui Fatma și într-o seară merge la ea în cameră intrând pe geam, apoi o măgulește cu atenția pe care i-o acordă și cu gestul de a sta la picioarele ei sărutându-i-le și declarându-și iubirea. Azer pleacă precipitat tot pe geam când Melike o strigă pe Fatma pentru că auzise vorbă în camera ei.

Dila episodul 7

Haryie și Sultan merg noaptea la cimitir și fac așa cum li s-a spus, dar înainte să plece de acasă fuseseră văzute de Canîp. După ce pleacă de acolo, cele două femei îl văd pe Rîza în preajma casei lui Mahmure, dar deocamdată, în afară de faptul că se întreabă ce caută el acolo, nu dau importanță incidentului. Însă a doua zi, când Canîp o ia la întrebări pe Haryie despre ce a făcut noaptea trecută, se vede nevoită să îi povestească, dar ca să-i distragă atenția de la vrăjitoria lor, îi spune că l-au văzut pe Rîza la Mahmure acasă.

Canîp îl anunță imediat pe Seyit și acesta împreună cu Azer merg la Mahmure, unde într-adevăr îl găsesc pe Rîza, dar Dila tocmai plecase, tulburată de mărturisirea lui Rîza și de sărutul acestuia. Ajunsă la conac, Dila vorbește cu Eren mărturisindu-i iubirea pentru Yavuz/Rîza, și hotărăsc că e mai bine să plece la Istanbul amândouă. Înainte de a pleca, Dila îi scrie o scrisoare lui Yavuz și îi răspunde că are sentimente pentru el, dar că tocmai de aceea preferă să ia distanță și să plece înapoi la viața ei de dinainte. Rîza citește scrisoarea, care-l întristează, apoi o lasă în voia vântului și a apelor râului.

Hulya ajunge la Istanbul și stă de vorbă cu un bărbat, de unde reiese că scopul lor a fost să-l păcălească pe Metin, furându-i mașina.

episodul precedent: Dila ep. 6                                  urmează: Dila episodul 8

Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale și după rezumatele succinte din limba turcă. Stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.