sâmbătă, 27 iunie 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 1 rezumat (episoadele 1, 2, 3 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 1 rezumat
Guney, fiul cel bun al familiei, lucrează alături de părinții săi în simigeria proprie, făcând covrigei cu susan. Kuzey, fiul cel rău și violent din fire, iese din închisoare și văzându-l pe taică-său își amintește cum înainte să fie condamnat l-a bătut și l-a dat cu capul de pardoseală. Amintirile despre cum a fost arestat și de ce, continuă când ajunge în fața simigeriei familiei sale, apoi, când în dormitorul lui, vede o poză cu ei doi și prietena lor, Cemre. Așa, își amintește de ziua aceea când au făcut poza și el voia să apară în fotografie, stricându-le plăcerea celor doi (Guney și Cemre), apoi s-a bătut cu fotograful și i-a stricat aparatul foto, după care își amintește că avea de spălat mai multe mașini la un service și l-a rugat pe Guney să-l ajute la treabă.

Cemre, fata pe care o iubeau amândoi frații, lucrează acum la o cafenea pe malul mării. Ea ar vrea să-l vadă pe Kuzey, dar mama ei nu este de acord. Și aici, ca și pe tot parcursul celor 2 ore, episodul recurge la flashback-uri, amintirile lui Cemre cu cei doi frați, înainte de accident. Guney și Kuzey se plimbă prin zonă, Kuzey neștiind că se află în apropierea cafenelei de unde Cemre tocmai iese de la lucru. El se bucură s-o vadă deși nu afișează asta, dar Cemre îl îmbrățișează de bun venit, apoi stabilesc să se întâlnească într-o seară la un club ca să depene amintiri.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 1 rezumat

Guney lucrează și la un club privat cu teren de tenis unde se antrenează niște bogătași. Fiica unuia dintre ei, Banu, își serbează ziua de naștere și îl invită și pe el. În aceeași după amiază apar cu mașina Cemre și Kuzey, care se și enervează pentru că portarul trebuie să verifice cine sunt ei și să-l sune pe Guney ca să confirme. După ce intră în curtea clubului, cei trei se întâlnesc cu Banu, care îl simpatizează pe Guney și astfel sunt invitați toți trei la petrecere. Guney, întrebat de Banu cine este chipeșul tânăr de lângă el, îi spune că e fratele lui care tocmai s-a întors definitiv din Anglia. După ce Banu pleacă, Cemre face o mică scenă de gelozie, care nu este foarte tare luată în seamă de Guney.

Mai târziu Kuzey își amintește de ziua aceea.. de ziua în care venind către casă i-a văzut pe fratele lui și pe Cemre sărutându-se și a înțeles că cei doi erau împreună. Apoi s-a dus în casă, a luat niște bani din sertar, și voia să plece deși părinții îl tot întrebau ce se întâmplă. Taică-său, Sami, voia să-l facă să spună unde-s banii pentru aparatul de fotografiat stricat de el, dar Kuzey era cu gândurile răvășite de ceea ce tocmai văzuse. Încearcă să iasă din casă, dar se iscă o scurtă bătaie între el și Sami, după care pleacă și se oprește într-un birt. Acolo începe să bea de supărare, apoi Guney vine după el, dar e deja beat. Când Kuzey se hotărăște să meargă acasă, ar vrea să conducă, dar fratele său nu-l lasă, de beat ce era. Pe drum Guney își ceartă fratele pt că din cauza lui nu se poate pregăti cum trebuie pentru examenul de admitere la universitate de a doua zi. Tot certându-se, Guney nu se mai uită înainte și nu vede când intră pe contrasens și lovește un pieton care din cauza impactului, moare pe loc.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 1 rezumat
Seara, Cemre și Guney merg la petrecerea dată de Banu la terasa unui restaurant de fițe din Istanbul, iar Kuzey pleacă împreună cu Ali, vechiul lui prieten, cu un mic iaht pe Bosfor. La un moment dat, le vine chef de distracție și Kuzey îi propune prietenului său să meargă la petrecerea care se vedea de pe strâmtoare, fără să-i dea alte amănunte ori să-i spună că și el fusese invitat. Cei doi acostează la mal și coboară din ambarcațiune. Guney își vede fratele, dar nu-i atrage atenția asupra sa, totuși ajung să stea de vorbă la aceeași masă, Guney spunându-i lui Kuzey să nu provoace scandal. Kuzey, care atrăsese atenția unor fete pentru că venise cu iahtul, despre care ele cred că este al lui, pleacă, și, la ieșire este agățat de una dintre ele (aceeași actriță din rolul Eylul, din Yaman) apoi se duce acasă la ea cu un taxi. După ce consumă o oră de amor, fata începe să-i pună întrebări la care Kuzey nu-i răspunde precis, apoi îl întreabă ce-i cu cele două cicatrici de pe abdomen, motiv pentru el să-și amintească împrejurarea în care a fost înjunghiat în închisoare, de un coleg de celulă, cu o bucată de geam spart.

A doua zi dimineața Kuzey se duce acasă și după un duș, își amintește din nou de accident și de cum au plecat amândoi frații de la locul cu pricina. Ajunși acasă, părinții lor își fac griji pentru Guney și pentru faptul că n-o să mai apuce să devină student din cauza a ceea ce se petrecuse. Poliția bate la ușă, iar când deschide, Kuzey - care tocmai fusese acuzat de maică-sa că totul s-a întâmplat din cauza lui - spune că el era la volan și se predă.

Revenind în prezent, Kuzey se îmbracă și merge la comisariatul armatei pentru că vrea să facă serviciul militar, dar în ciuda dorinței lui, este declarat inapt. Seara, ajunge acasă la fel ca în trecut și îi vede pe Cemre și pe Guney sărutându-se. Se oprește și își spune în gând că a venit rândul lui să ia ce-i aparține și să se răzbune.


sursă foto: capturi de ecran de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.