luni, 6 iulie 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 2 rezumat (episoadele 3, 4, 5 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 2 rezumat
Din nou suntem în trecut, la momentul în care Kuzey îi vede prima oară pe Cemre și pe Guney sărutându-se. Gulten, mama lui Cemre, îl vede pe Kuzey că duce un cadou și un buchet de flori la lada de gunoi apoi pleacă răvășit. Se duce și ea la ladă să vadă ce a aruncat Kuzey, și găsește cadoul pentru Cemre și un bilețel în care îi scria că o iubește. Cei doi îndrăgostiți își fac planuri de viitor și speră ca într-un an și jumătate să se căsătorească. Gulten o zorește pe fiica sa să intre în casă apoi are o discuție cu ea din care se vede că nu este de acord cu relația fetei cu Guney, încercând s-o facă să vadă că va fi toată viața un fel de sclavă la brutărie și când va apărea un copil va spăla rufele vecinilor ca să aibă cu ce se întreține toți trei. Gulten, de altfel, n-a fost niciodată de acord cu această relație pentru că ea are alte vise cu fata ei, mai ales după ce Kuzey iese din închisoare. Gulten o încurajează să dea interviuri pentru televiziuni pentru că este frumoasă, și poate că ar avea o șansă de a deveni celebră.


Acum e noapte și Kuzey vrea să plece cu prietenul lui, Ali, să se distreze, dar Guney nu-i dă bani. Atunci el intră încet în brutărie și ia bani din casă, împreună cu Ali, care-și uită acolo telefonul. Mama lor se trezește și aude ceva zgomot la parter, după care îl trezește și pe Sami și merg amândoi să vadă ce este. Între timp Guney, care știa că frate-său a luat banii din casa de marcat, se duce jos să-i pună la loc și părinții săi îl găsesc numărând bani și cu sertarul casei de marcat deschis. Sami se enervează cumplit crezând că fiul său dorea să-i fure banii și îl bate până când Handan reușește să-l oprească din furie. Când Guney urcă scările în dormitor, îl vede pe Kuzey care se întorsese să ia telefonul lui Ali și auzind gălăgia acum se preface că era acasă și nu știe ce se întâmplă. Sus, în dormitor, află că Guney voia să-i acopere furtul și râde de el că și-a luat-o degeaba, dar îl și îmbrățișează cu drag. După ce ai lor adorm, Kuzey iese din nou și pleacă în noapte cu Ali. La un moment dat Guney se duce după el, pentru că bănuiește unde este și pentru că Handan i-a cerut-o. Într-adevăr, intuiția lui este corectă: Kuzey se bate pentru a câștiga un pariu, dar dacă primește lovituri în stomac, riscă să și moară, din cauză cicatricii care i s-a putea deschide. Guney se bagă între el și adversarul său, ia un pumn dar reușește să-și scoată fratele din mijlocul pariorilor. Pe drum către casă, amândoi își spun niște adevăruri și conchid că ambii, de fapt, se urăsc pentru ceea ce s-a întâmplat după accidentul de acum patru ani.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 2 rezumat
Kuzey și-a recâștigat libertatea dar când i-a văzut din nou pe Cemre și pe fratele său, a înțeles că durerea sufletească și iubirea lui nu se vor stinge niciodată și că vor continua să sângereze în sufletul lui. El încearcă să-și ascundă durerea prin exprimarea furiei, dar este clar că după toți acești patru ani, el e cel care a pierdut totul.
Sami este conștient că nu-l poate ține pe Kuzey în frâu, alături de ei, acum că visul său cu armata a fost distrus. Dar cu toate acestea țipă la Kuzey și nu-l lasă să plece nicăieri când acesta îi spune că vrea să-și facă pașaport și să plece de tot. Sami crede că dacă nu-i dă bani fiului său, acesta nu va avea cum să-și pună planul în aplicare, dar Kuzey, îi spune la revedere și iese pe ușă. Deși nu are bani, va face rost de bani în felul său, boxând pe pariuri, deși își periclitează viața în acest fel.

Banu este foarte interesată de Guney și face tot posibilul să-i apară în cale, să stea cu el în bancă la cursuri, etc. Astfel, intuiția lui Cemre nu dă greș, dar Banu va merge mai departe în a-l cuceri pe Guney mai ales după ce înțelege că el ar vrea să fie implicat în interesele grupului de afaceri Sinaner, al tatălui său. Handan se duce la coafor la Gulten, doar ca pretext ca să vadă ce intenții are ea cu fata ei. Este aniversarea căsătoriei ei cu Sami și o invită pe Gulten la ei, spunându-i că oricum, și Cemre va fi prezentă. Dar Gulten evită să accepte, sub diverse motive, însă până la urmă acceptă invitația.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 2 rezumat
Cemre, îndemnată de maică-sa, merge la o probă pentru un show și se vede că nu are nici un pic de talent, dar pe hol întâmplător îl întâlnește pe Barîș, un om de afaceri important pe care l-a întâlnit la ziua lui Banu. Îl abordează și în acest fel va obține un contract.
Seara, la aniversarea lui Sami și Handan, Guney este sunat de Banu și va fi nevoit să accepte o invitație a bogătașului Attila Sinaner. Noaptea, tinerii joacă jocuri de societate pe plajă, prilej pentru Cemre să se supere pe Kuzey care pleacă de acolo și din nou și aranjează un meci de box, de data asta fără să mai știe și altcineva. Dar înainte să plece să întâlnește cu Cemre și o ia și pe ea la meci. Aflarea acestui adevăr este un lucru la care Cemre nu se aștepta. Înainte să intre în ring, Ali îi spune lui Cemre că pentru ea își riscă viața Kuzey, pentru că o iubește nebunește. Cemre rămâne înmărmurită de uimire, apoi apare Guney care o vede și o strigă. Meciul începe.



a fost: Inimă de frate*Kuzey Guney, episodul 1
urmează: Inima de frate*Kuzey Guney episodul 3

sursă foto: capturi de ecran de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina









4 comentarii:

  1. Îmi pare sincer rău nu mai faceţi rezumate la acest serial ce pare a fi unul foarte bun . Îmi plece modul în care faceţi rezumate foarte bune la seriale turceşti de cînd a venit în România . Cînd mă gîndesc că în curînd voi pleca din ţară pentru o scurtă perioadă . Şi nu voi putea urmări acest serial şi nici rezumate nu pot citi , păcat . Dar asta e . Oricum chiar de nu ve-ţi lua în considerare dorinţa mea eu nu mă supăr . Că ştiu cît e de preţios timpul pentru fiecare . O zi bună şi multă sănătate . Al dumneavoastră cititor fidel George Ignat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare rau, George, ca n-ai observat din comentariile la ultimele articole postat de mine acum 2 saptamani ca am fost plecata din tara in concediu :) azi dimineata pe la 3 jumate am ajuns acasa. N-am intrerupt decat temporar serialul.

      Ștergere
  2. E o veste ce mă bucură foarte mult . Spre din suflet că scurta vacanţă a fost pe măsura asteptărilor dumneavoastră . Atunci nu rămîne decît să aştept cu nerăbdare rezumate noi , cît mai curînd . Să auzim numai de bine . Îmi aer scuze de v-am deranjat cumva cu postarea mea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-ai deranjat cu nimic,George! :) Sper sa reusesc sa postez incepand de astazi desi sunt somnoroasa de tot. Poate pana diseara ma dezmeticesc putin...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.