joi, 9 iulie 2015

Dila episodul 53 - rezumat





Dila episodul 53 - rezumat
Fuat sosește la casa fratelui său și discută despre procentele pe care le-a cerut Dilei, dar numai ei știu că, de fapt Suat îi ia toată averea soției sale în schimbul divorțului. Yasemin și Hakan evoluează în relația lor. Yasemin rămâne peste noapte la Hakan, bea vin apoi se trezește dimineața în pat alături de el, goală. Începe să plângă după care el se trezește și încearcă s-o liniștească pt că are gânduri serioase cu ea, dar de fapt o minte și n-o va mai căuta. După ce observă că Yasemin are o relație, Fuat îi face avansuri.


Sultan merge cu copilul la mama ei în sat și încearcă să cunoască pe altcineva cu care să se căsătorească și să fie tată la copil. Azer este bruscat și alungat de Suzan din florărie după ceea a aflat detalii despre viața lui. Dezorientat, se duce într-un parc să bea și adoarme acolo. Mai târziu Azer va încerca să se împace cu Suzan.

Într-o seară Rîza, Arzu și Melis fac un grătar în curte. Dila vine la conacul Selamoglu și vede cum cei trei se simt foarte bine împreună, fiind ca o familie. Fatma o observă pe Dila, dar aceasta îi face semn să nu le atragă atenția celorlalți asupra ei, dorind să plece. Dar chiar în acel moment cu toții o văd. După ce rămân doar ei doi în curte, Rîza și Dila se ceartă din nou din cauza lui Arzu, ceea ce provoacă o reacție în lanț a lui Rîza, care se răzbună pe Arzu pentru jocurile în care îl implică.

Melike află despre ceea ce vrea să facă Rîza și nu este de acord cu el, și fără ca Rîza să afle, va cere avocatului firmei să limiteze suma pe care fiul ei o poate scoate din bancă. În momentul în care Rîza află ce a făcut mama sa, are loc o nouă ceartă între cei doi. Azer are o discuție cu Fatma pe tema sarcinii ei și a sterilității lui. După aceea el se întâlnește cu Kadîr care-i pretinde banii pe care nu i-a putut obține de la Rîza, dar nu se înțeleg la acest târg și iese cu bătaie și cu amenințări armate. Din păcate, Fuat, care era de față, îl împușcă pe Kadîr și pe oamenii lui, însă face asta cu pistolul lui Azer, după care nu-și recunoaște fapta și încearcă un șantaj asupra lui Azer.



episodul precedent: Dila ep. 52                                         urmează: Dila episodul 54

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.