sâmbătă, 11 iulie 2015

Dila episodul 54 - rezumat





Dila episodul 54 - rezumat
Azer rămâne cu impresia că Fuat dorește intenționat ca el să fie acuzat de uciderea bandei lui Kadîr. Fuat se apucă să-i îngroape pe cei omorâți, iar Azer, înainte să-l ajute la săpat, face o poză cu telefonul mobil, ca să aibă dovada că nu el a fost autorul crimelor, iar când îl sună Arzu, să-l întrebe dacă i-a dat banii lui Kadîr, el îi trimite mesaj cu poza lui Kadîr mort.



Melike și Rîza transferă o parte din bani pe numele lui Suat iar acesta se ține de cuvânt și le dă actele de divorț cu Dila. Însă chiar și așa, gelozia lui Rîza continuă și mai au loc altercații verbale cu Suat, în public. Yasemin este dezamăgită pt că Hakan nu-i mai răspunde la apeluri de când au petrecut noaptea împreună și astfel, încearcă să-i dea lui Efe o șansă. Arzu și Azer au o întrevedere într-o zonă industrială părăsită și el o împușcă pe Arzu în picior, nervos că Fuat vrea să-l șantajeze și să-l denunțe la poliție ca ucigaș al bandei lui Kadîr. După ce Arzu ajunge la spital, declară poliției că a fost împușcată de Kadîr.

Fatma face testul ADN al copilului prelevându-i-se o probă de lichid amniotic. Testul arată că Azer este tatăl, cu un foarte mare grad de probabilitate. Rîza se duce și-i duce lui Azer rezultatul testului, dar îi pune în vedere s-o lase în pace pe Fatma pentru că n-o merită. În ciuda acestui lucru, Azer se bucură când își dă seama că Fatma nu l-a înșelat.



episodul precedent: Dila ep. 53                                         urmează: Dila episodul 55

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.