marți, 14 iulie 2015

Dila episodul 55 - rezumat





Dila episodul 55 - rezumat
După euforia primelor clipe, Azer revine la sentimentele sale din trecut, convins fiind că sterilitatea lui este de actualitate, și crede că familia Selamoglu i-a mituit pe medicii de la laboratorul de analize să scrie că este copilul lui. Mai târziu se duce la medicul care a făcut analiza ADN (care este chiar Hakan) și află că testul este real, nimeni n-a mituit pe nimeni, el este tatăl copilului.

Suat și Fuat jubilează că au foarte mulți bani și pot să-și permită orice. Suat se prezintă la procesul de divorț fericit că este bogat. Canan se bucură că prietena ei a scăpat de coșmar. Rîza cumpără un inel cu diamant, pentru Dila, iar Azer încearcă să se apropie din nou de Fatma cu ajutorul Dilei, care inițial nu este de acord cu această împăcare după câte a suferit Fatma. Atunci el ia pe cont propriu acțiunea de împăcare și din nou o enervează pe Melike, iar Fatma, convinsă că abia acum îl cunoaște pe Azer cu adevărat, îl alungă.

Yasemin, disperată că Hakan are pe altcineva și chiar plănuiește o logodnă, se duce la el la cabinet și îl amenință cu pistolul luat din biroul lui Azer. Fuat se îmbată într-un restaurant și este reținut de poliție pentru tulburarea ordinii publice. Sultan apare din nou la conac și-l lasă pe băiatul ei la Hayriye apoi intră în camera lui Azer, dar pentru că el era deja acolo, ea minte că a venit să-i aducă copilul să-l crească el, pentru că este al lui.

Azer și Sultan merg să-i facă testul de paternitate copilului lor, Sultan având de gând să-l șantajeze pe doctorul Hakan, pe care-l auzise vorbind la telefon cu logodnica lui, și să-i ceară să falsifice buletinul de analiză, în caz contrar o anunță pe logodnică despre relația lui cu Yasemin. După ce dau probe pentru analize, Azer îi cere lui Melike o întâlnire privată și o consultă în legătură cu copilul lui Sultan. Melike nu este de acord să fie crescut la conac, chiar dacă ar fi tot al lui Azer, însă dacă el o ucide pe Dila, îi promite că îl ajută să se împace cu Fatma. Constrâns, Azer umblă la frânele mașinii Dilei, dar nu știe că a fost văzut de Canip.

Dila se urcă la volan, să se întâlnească cu Rîza, dar frânele nu funcționează și mașina ajunge în prăpastie.



episodul precedent: Dila ep. 54                                         urmează: Dila episodul 56

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.