duminică, 26 iulie 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 7 rezumat (episoadele 16, 17, 18 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 7 rezumat (episoadele 16, 17 pe Acasa TV)
Kuzey este surprins să-l vadă pe tatăl său cu cel mai mare dușman al lui de la închisoare și se iau la bătaie toți trei. Lui însă, i se face rău de la o lovitură și Sami oprește lupta, strigând să fie chemată o ambulanță. După ce Kuzey este dus la spital, Sami își amintește cum l-a abordat pe Ferhat prima dată când fiul său a fost închis și cum i-a spus că-l recompensează material dacă va avea grijă de Kuzey. Ferhat a promis că așa va face, dar de fapt, l-a atacat pe Kuzey și chiar a organizat un atentat împotriva lui. Acum, cînd Sami a aflat toate astea de la fiul său pe patul de spital, vrea să-i plătească lui Ferhat după cum i-a fost și lui inima. Pentru prima dată după multă vreme, tatăl și fiul se simt apropiați și uniți într-o cauză comună.

Planul lui Banu de a-l despărți pe Guney de Cemre dă roade. Cei de la agenția de modele Sinan Group o angajează pe Cemre cu contract pentru prezentarea unui produs, iar filmările clipului publicitar se vor face la Paris. Cemre nu știe că Banu a organizat tot acest joc și chiar crede că are talent actoricesc. Gulten, mama ei care se află alături de fiică la probe și la semnarea contractului, rămâne foarte surprinsă când vede că Cemre primește în avans un cec de 3000 de lire turcești, promițându-i-se restul de bani la terminarea filmărilor. Astfel stimulată, Cemre este foarte încrezătoare în forțele ei și începe să fie distrasă de la activitățile ei de până acum.
Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 7 rezumat (episoadele 16, 17 pe Acasa TV)

Banu face tot posibilul să se apropie de familia Tekinoglu și cum boala lui Kuzey este una din oportunități, și ea se va implica în această chestiune. După aceea se va folosi de ocazia prilejuită de logodna fratelui ei ca să se apropie de Guney. Intenționat, Cemre este lăsată pe dinafară de toate acestea. Iar când, la un moment dat Guney o vede pe stradă, din mașină, pe Cemre și se oferă s-o conducă, ea acceptă cu evidentă jenă și cu aerul că era mai bine să nu se fi văzut.

Cemre începe să devină o mică vedetă iar Kuzey, după ce iese din spital, o ajută și o susține cât poate de mult. În seara în care are loc logodna lui Burak, este organizată conferința de presă privind reclama filmată de Cemre. În casa lui Attila Sinaner are loc petrecerea. Banu îl acaparează pe Guney știind că Cemre îi va vedea. Kuzey este venit și el acolo, alături de Simay, care i-a devenit prietenă. Când Cemre vede că ambii frați au pe câte cineva, dar mai ales că Guney pare destul de relaxat și de apropiat de Banu, se întristează și bea pahar după pahar, rămânând singură într-un dormitor al vilei, unde se uită la televizor, apoi adoarme.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 7 rezumat (episoadele 16, 17 pe Acasa TV)
Guney își varsă niște vin roșu pe cămașă și merge la baie s-o spele, dar acolo vine Banu, cu o cămașă curată și astfel are loc prima apropiere adevărată dintre cei doi. Guney rămâne peste noapte la Banu în dormitor. Dimineața, Gulten observă că Cemre nu a venit acasă și o sună. Ea se dezmeticește mirată că se află încă în casa lui Attila Sinaner și răspunde la telefon, maică-sa îndemnând-o să ia un taxi și să vină acasă fără să deranjeze pe ceilalți. Însă când ea iese din cameră tiptil ca să plece din vilă, Guney iese și el din dormitorul lui Banu și privirile lor se întâlnesc ...


a fost: Inimă de frate*Kuzey Guney, episodul 6
urmează: Inima de frate*Kuzey Guney episodul 8

sursă foto: capturi de ecran de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina







2 comentarii:

  1. multumim mult Oana ,abia asteptam sa revii din concediu sa ne tii la curent cu rezumate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,draga Oana,iti ador blogul si apreciez toata munca pe care o depui pentru a ne face fericiti.Mi.ar placea mult sa postezi rezumate si de la serialul "Prizoniera dragostei" de pe Antena 1,dar doar daca ai timp.Iti multumesc mult pentru timpul acordat si o vara cat mai frumoasa iti doresc! Nicoleta

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.