joi, 30 iulie 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)
Cemre și Guzey se ceartă pe scările vilei Sinaner, el crezând că Cemre și-a petrecut noaptea alături de Barîș sau de cine știe ce invitat. Cemre se duce cu taxiul acasă apoi se pune pe plâns, dându-și seama că Guzey are o relație cu Banu. Mama ei, deși nu era de acord cu atracția fetei pentru Guzey, o compătimește și este alături de ea în această decepție. Banu va dori să știe dacă Guzey îi va povesti lui Cemre despre faptul că s-au culcat împreună, apoi se răzgândește în privința reclamei și îl pune pe Barîș s-o scoată pe Cemre din ea. Bărbatul nu mai înțelege nimic, după ce tot Banu îi ceruse s-o angajeze pe fată, iar acum n-o mai poate suferi. Mai târziu, Barîș discută cu Attila Sinaner și vede că și el vrea să fie anulată reclama cu Cemre, dar lui nu-i convine această anulare, pentru că avea un contract și astfel va pierde bani.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)
Kuzey și Ali plănuiesc să deschidă o afacere în bazar, dar Kuzey nu știe că prietenul lui a împrumutat bani de la Guney pentru asta. Gulten este supărată pe Guney pentru că a renunțat la fiica ei pentru o femeie cu bani. Deși nu-l dorea pentru Cemre, faptul acesta o doare și îl blestemă pe Guney. Kuzey și Ali discută despre afaceri dar nu știu că peste tot un om de-al lui Ferhat îi urmărește și încearcă să asculte conversațiile lor, apoi îl informează pe Ferhat despre tot ceea ce fac și spun cei doi prieteni. Banu urmărește să afle mai multe despre Guney și o contactează pe Simay în ideea de a și-o apropia și de a deveni prietene. După ce se întâlnesc, Banu îi spune, chipurile, un secret, că ea și Guney sunt împreună, dar că poate să spună și la alții, că oricum se va afla foarte curând despre asta. După ce mai vorbesc, Simay, fără să știe că Banu nu cunoaște adevărul despre Kuzey, îi povestește acesteia despre accidentul din trecut și de faptul că Kuzey a preluat vina și a făcut pușcărie ca să poată merge la facultate fratele lui. Astfel, Banu își explică de ce Kuzey este retras și necomunicativ cu ea.

Gulten se răzbună pe Guney mergând acasă la el și spunând alor lui că ele două (ea și fiica ei) au crezut că Guney își dorește o familie alături de Cemre și că este un bărbat serios, dar el s-a culcat cu Banu în seara logodnei fratelui ei. Gulten face gălăgie și spune că nu mai e cale de întoarcere, Guzey nu mai are ce căuta la fata ei vreodată. Sami, considerându-se vinovat, ca fiind capul familiei, se duce și îl ceartă pe Guney pentru cele făcute și pentru că el n-o să mai poată să dea ochii cu Gulten fără să-i fie rușine de fapta fiului său. Kuzey vine acasă și vrea să sărbătorească noua sa slujbă, dar aflând ce a făcut fratele lui, îl va obliga pe acesta să-și îndrepte greșeala, dar se oferă să medieze el conflictul dintre Guney și Cemre. Stând de vorbă cu Kuzey, Guney îi spune acestuia că oricum, acea noapte a fost singura dintre el și Banu și că n-o să mai fie și altele.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)
Cemre este sunată de Barîș și i se comunică anularea reclamei. Ea nu înțelege mare lucru, apoi îi spune mamei ei ce s-a întâmplat, fiind pe bună dreptate supărată. Gulten nu crede în explicațiile date de Barîș fetei, ci presupune că altceva trebuie să fie la mijloc. A doua zi Kuzey ajunge să discute cu Cemre deși Gulten se opune și face tot posibilul s-o convingă pe fată că Guney o iubește. Dar ea îi repetă că nu e același lucru să asculți ce a spus cineva și să-l vezi într-o anume situație, apoi pleacă acasă lăsându-l pe Kuzey dezorientat. Omul lui Ferhat începe s-o urmărească pe Cemre. Ajunsă acasă, ea este sunată de la agenție și întrebată de ce a renunțat la reclamă. În acest moment Cemre își dă seama că este o încurcătură la mijloc și că Barîș a mințit, mai ales că el nu-i mai răspunde la telefon. Mai târziu Gulten va dori să meargă personal la agenție să vadă ce se petrece, pentru că Barîș continuă să nu răspundă la apelurile lor. Cemre n-o lasă, și se duce ea să lămurească problema, dar acolo vede o altă fată că preluase rolul ei din reclamă.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)
Guney se duce la debarcader și acolo îl așteaptă Banu care se oferă să-l facă s-o uite pe fosta lui iubită pregătindu-i ceva de băut. Guney rămâne cu Banu pănâ noaptea târziu, apoi ea îl conduce acasă și îl sărută în văzul lui Kuzey și al lui Sami. Acest gest îl va determina pe Kuzey să se certe cu fratele său și să-l acuze că-și dorește o fată cu bani pe care n-o iubește, zdrobindu-i inima lui Cemre.

Kuzey și Ali au un stand în bazar și vând genți. Dar clienții nu par foarte încântați de marfă. În scurt timp vine poliția (aranjamentul lui Ferhat) și îi duc pe amândoi la secție pentru că a fost înregistrată o plângere că ei vând genți contrafăcute. Până la urmă li se dă drumul, dar marfa și banii au fost confiscate. Omul de la care au cumpărat ei marfa este de asemenea implicat și supărat pentru cele întâmplate. Kuzey, însă, nu se gândește decât cum să înapoieze banii fratelui său.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 8 rezumat (episoadele 19, 20, 21 pe Acasa TV)
În acest timp Cemre intră la un magazin de bijuterii și sub pretextul că vrea să-și amaneteze cerceii, fură o pereche în timp ce omul de la tejghea îi cercetează pe ai săi. Cemre vrea să plece însă vânzătorul o oprește văzând că lipsește o pereche de cercei din cele scoase de el ca să i le arate. Cemre stă în cumpănă dacă să fugă sau nu, dar omul lui Ferhat, care o urmărea și văzuse ce a făcut, intră și se oferă să-i cumpere el cerceii, spunându-le celor de la magazin că ei doi sunt împreună.



sursă foto: capturi de ecran de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.