marți, 18 august 2015

Yaman episodul 41 rezumat





Yaman episodul 41 rezumat
Grupul de prieteni se află la spital unde Gamze l-a născut pe Ekim și se amuză pe seama numelui copiilor lui Barîș (Ekim = Octombrie iar Eylul = Septembrie) după care fac o poză cu toții. Yaman primește un telefon și află că fratele lui a fost bătut și se află în spital. Împreună cu Mert ajung la Kenan unde se află și Nevin, și cu toții presupun că bătaia a provenit de la fostul patron al mamei lor. Orkun presupune altceva și îl sună pe Nadir să-l certe pentru ceea ce i-a făcut lui Kenan - fără să specifice ce anume - iar mafiotul îl pune la punct și îi închide telefonul în nas.


Yaman episodul 41 rezumat
Deniz încearcă să-i spună șefului ei că nu există nici o informație legată de Ender și Sinan și că tot ceea ce fac ei este doar să-i deranjeze pe cei din familia Serez. El o ascultă, apoi îi spune că nu-i împărtășește punctul de vedere și îi dă articolul altcuiva. Seara, Selim este beat criță și Mert îl găsește la debarcader. Îl întreabă ce s-a întâmplat, dar Selim nu vrea să-i spună. De fapt, s-a dus la Sinan și l-a bătut pentru că Ender a murit din cauza lui și astfel el este autorul moral al accidentului. Deniz îi lasă mesaj pe telefon și îi spune că trebuie neapărat să discute amândoi, pentru că cei de la revistă vor să publice un articol despre Ender și Sinan.

urmează: Yaman episodul 42

După ce Mira ajunge acasă află de la Beren că Asîm a plecat foarte supărat și nervos de acasă iar Sude voia să-l oprească, dar ea nu știe ce s-a întâmplat (când Asîm a aflat despre Ender și Sinan). După aceea îi vedem pe Sude și pe Asîm pe o bancă, vorbind despre accident și bănuind că cineva (Selim? Sinan?) ar fi omorât-o intenționat pe Ender.

Yaman episodul 41 rezumat
Hale, în ideea de a-l despărți pe Yaman de Elif, se duce la aceasta s-o cunoască și să-i spună ce mult vor ea și prietenii ei să fie iubita lui Yaman. Elif se enervează și pleacă din calea lui Hale. Totuși demersurile ei sunt inutile, pentru că Yaman și Mira se apropie din nou, fără ajutorul nimănui. Când Elif îl sună în seara în care Mert îl aduce pe Selim beat acasă, Yaman îi spune că ei doi nu pot fi un cuplu și că el se gândește la altcineva.

Yaman episodul 41 rezumat
A doua zi dimineață Deniz se duce acasă la Sinan și găsește ușa deschisă iar pe el căzut pe jos, mort și însângerat la tâmplă. Poliția vine și-l reține pe Selim pentru crimă. Sude este și ea devastată de vestea pe care a primit-o de la televizor. Nadir este informat despre tot ceea ce se petrece de omul lui care stă la poliție și vede că Selim a fost adus. El declară ce s-a întâmplat la Sinan, cum el i-a spus că nu a fost nimic cu Ender și apoi a sunat la ușă un vecin să întrebe dacă totul este în regulă, dar Selim nu poate să spună că l-a omorât pe Sinan nici măcar din greșeală. Pe hol, Mert se agită pentru că vrea să fie martor că seara tatăl lui era deja la debarcader, beat, iar Sedef află de la Deniz despre relația Ender-Sinan și rămâne uimită să constate că dacă apare povestea în ziar, Selim nu prea mai are șanse să fie absolvit de acuzații.

Acasă are loc o clarificare a situației generale între Sedef, Mira și Sude. Sude recunoaște că i-a spus lui Selim, la nunta ei, că Ender stă de vorbă cu Sinan, apoi a văzut că avocatul l-a pălmuit pe jurnalist, după care tot ea le spune celor două că a fost nevoită să-i spună totul lui Asîm pt că el a pus să-l bată pe Kenan, crezând că ea și ci Kenan încă sunt amanți. După aceea are loc un fel de ședință de familie, unde fiecare spune ce știe și elementele poveștii sunt puse cap la cap. Mert și ceilalți se miră când află despre adevăratul motiv pentru care Ender și Selim au plecat de la nunta lui Asîm cu Sude, și, pe tăcute, unele priviri acuzatoare se îndreaptă către Sude.

Yaman episodul 41 rezumat
La închisoare, Selim rememorează întâlnirea cu Sinan. După ce l-a bătut, s-au potolit și ziaristul a adus o cutie din lemn plină cu scrisori, destăinuindu-i că o iubea pe Ender de ani de zile și îi scria scrisori pe care nu le pusese niciodată la poștă. Atunci, în seara în care a venit la el, i-a arătat scrisorile și ea a citit doar câteva, arătându-se tristă și impresionată de sentimentele lui. El i-a șters lacrima și a sărutat-o, doar atât s-a petrecut între ei. Selim se enervează, ia scrisorile și le aruncă în toată camera nervos că ele i-au luat-o pe Ender de lângă el. Când vine Mert la vizită, Selim îi povestește totul și îi spune că după ce a aruncat scrisorile, a plecat de la Sinan, care era viu și nevătămat.

Yaman episodul 41 rezumat
Yaman merge la spital, la Kenan unde se află Leyla care îi spune că bătaia a fost de la Asîm. Yaman merge acasă la Asîm, se bate cu Orkun care era cu Mira pe alee și când bătrânul îi spune să se potolească el îl întreabă că altfel ce? Va pune oamenii lui să-l bată? Cu toții, cei prezenți, se uită unul la celălalt, Sude acuzând-o din priviri pe Mira că i-a spus acest amănunt iubitului ei, dar Mira neagă din cap că nu ea. Înainte de a lămuri problema, se aude sirena mașinilor de poliție care vin după Asîm. Turunc Nadir privește satisfăcut de la distanță scena. În flashback, Sude și Asîm fuseseră acasă la Sinan, acesta era deja mort, iar Sude striga la soțul ei să nu atingă nimic, însă el voia să ridice de pe jos scrisorile ...

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al Medcezir


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.