luni, 17 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 2 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 2 rezumat
Macit se aruncă în mare după Neriman imediat, mai ales că vede că fata nu știe să înoate. O scoate la mal în dreptul vilei Arcaoglu, apoi se oferă s-o ducă acasă cu mașina lui. De printre tufișuri, niște paparazzi fac câteva poze fără știrea lor. După ce pornește, o întreabă în ce cartier stă, enumerând câteva din cartierele de lux ale Istanbulului. Apoi ea, rușinată, îi spune adresa lui Fahriye. Pe drum Macit o ceartă pentru că a putut să creadă despre el că e o brută și că o va viola, iar Neriman, de emoție, face o criză de astm. Când ajung în dreptul casei lui Fahriye, din nou Șinasi o vede, de data asta ieșind din luxoasa mașină a lui Macit. A doua zi fetele îi spun mătușii Gulter că Neriman a căzut din greșeală în piscina vilei și după aceea duc rochia la curățătorie crezând că s-a terminat toată povestea și au scăpat ușor.

În Harbiye, Pelin este moartă de gelozie, pentru că Macit nu-i mai răspunde la telefon și pentru că, nenorocirea nenorocirilor, un articol și o poză cu Macit și Neriman uzi, ieșind din mare, apare într-o revistă mondenă de scandal. Părinții lui Macit cred că este vreo aventură de o noapte de-a fiului lor, părinții lui Pelin sunt supărați pentru că asta șifonează cumva și imaginea fiicei lor, dar unchiul lui Neriman aflând că ea a venit la petrecere, hotărăște s-o ajute să vadă și celălalt fel de viață, considerând că acest pas e semnalul că Neriman vrea să iasă din carapace.


Un destin la rascruce - episodul 2 rezumat
Din păcate revista este văzută și de oamenii din cartierul Fatih. Astfel, Faiz află unde a fost de fapt, fiică-sa noaptea trecută, dar problema este că toată lumea crede, la fel ca părinții lui Macit, că ea este o pasăre de noapte cu care tânărul playboy și-a petrecut câteva ore. Bârfa se răspândește rapid, și în final văd și cele două prietene că minciuna lor a ieșit rapid la iveală. Șinasi este foarte supărat și nici la cursuri nu mai merge, Faiz nu vorbește cu fata sa, iar cartierul clevetește pe seama pozei. Degeaba Neriman spune că n-a fost nimic între ea și Macit, că lumea n-o crede. După câteva zile, o colegă de la facultate, Ozlem, vine la Șinasi și îl scoate la un ceai încercând să-l convingă că Neriman nu merită iubirea lui, că e o vampă și apoi îi spune că ea îl iubește și îl prețuiește. Șinasi este măgulit, dar nu răspunde la mărturisirea colegei lui.

În acest timp Macit nu-și mai poate lua gândul de la Neriman și ar vrea s-o revadă. Tatăl lui, Kerim, îi propune să intre în firma familiei ca membru al consiliului de administrație, mișcare cu care unchiul lui Neriman, Selim, nu este în totalitate de acord, el e de părere că un tânăr trebuie să cunoască mai întâi munca în acea firmă și apoi să i se dea o răspundere așa de mare. Kerim, face așa cum și-a propus, dar cu condiția ca acea Neriman să nu mai apară vreodată în preajma fiului lui. Macit acceptă inițial și merge să-și preia atribuțiile. Într-un final, stă de vorbă și cu Pelin care suferă din cauza petrecerii, și încearcă s-o liniștească, dar ea pune întrebări prea directe legate de seara cu pricina și Macit nu tolerează așa ceva.

Un destin la rascruce - episodul 2 rezumat
Zehra primește un telefon de la viitoarea ei soacră și află că nunta se va face peste o săptămână. Este bucuroasă că familia lui Emre a acceptat fata, dar timpul este foarte scurt și începe să se pregătească. Gulten, care merge să ajute, o sfătuiește pe Neriman să vină și ea, să nu stea în casă, pentru că așa dă apă la moară bârfelor că ar fi o femeie ușoară. Mai trec câteva zile, Șinasi se împacă cu Neriman datorită lui Fahryie și apoi vine ziua nunții. Aslî este supărată că totul s-a petrecut așa de repede, dar nu mai are de ales. Acum toți apropiații se pregătesc de petrecere, iar Faiz îi spune lui Neriman să poarte brățara mamei ei, aceea pe care ea o pierduse pe iahtul lui Macit. Neriman începe s-o caute și își dă seama că a pierdut-o undeva, dar nu-și amintește unde.

Un destin la rascruce - episodul 2 rezumat
În aceeași zi, Macit, care era pe mare, găsește brățara căzută pe puntea iahtului și se bucură că acum are un motiv să se ducă iar pe la Neriman. Despre tatăl lui, aflăm în acest episod că are o amantă, iar soția lui bănuiește ceva. Deocamdată, deși ea îi cere foarte voalat lui Macit să se implice, el pare să nici nu fi fost atent la vorbele mamei sale. După ce găsește brățara, se duce să i-o dea fetei care i-a luat inima și mințile. Neriman, Șinasi și Fahriye ieșiseră din casă și așteptau taxiul care nu mai venea. În schimb apare Macit iar când Șinasi îl vede ieșind din mașină și chemând-o pe Neriman, o strigă să meargă cu el. Neriman se uită când la unul când la celălalt și nu știe ce să facă, ce să aleagă ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.