duminică, 16 august 2015

Yaman episodul 40 rezumat





Yaman episodul 40 rezumat
Orkun o sărută pe Mira și astfel îl face gelos pe Yaman care continuă să flirteze cu Elif. Până la urmă și Mira și Elif se supără din cauza comportamentului partenerilor lor. Însă deocamdată, relațiile Mira-Yaman și Mert-Eylul sunt de tatonare, atât Mira cât și Eylul având acum alți prieteni. Petrecerea este pe sfârșite, Gamze se simte deodată rău din cauza sarcinii, invitații pleacă pe rând.


urmează: Yaman episodul 41

Kenan, care plecase din cauza lui Sude, se duce la Nevin în Izmir și vrea s-o determine pe maică-sa să nu mai lucreze pentru patronul acelui club pentru că îi dădea bani prea puțini. După ce îl bate pe patron, ia banii care i se mai cuveneau lui Nevin, restul îi aruncă pe jos, apoi pleacă împreună cu ea. Dar cum îi este greu să se întrețină fără să muncească, având cartea de vizită a lui Turunc Nadir, se duce la el să-i ceară ajutorul. Îi spune maică-sii unde merge, dar ea nu reacționează la vederea cărții de vizită pentru că nu știe numele de familie a lui Nadir. Mafiotul îi acceptă cererea de ajutor și îl angajează la compania lui de construcții. Acest lucru îl determină pe Hasan să meargă la Nevin și să încerce să se împace cu ea, pentru că el crede că Turunc Nadir vrea să continue să se răzbune pe Turan Koper prin copiii lui și speră că dacă el va fi din nou o familie cu Nevin și băieții, l-ar putea influența pe Nadir.

Yaman episodul 40 rezumat
Firul principal al episodului este dorința grupului de prieteni să-i reunească pe Yaman cu Mira și pe Mert cu Eylul. Gamze și Sedef se unesc ca să-i vadă pe tineri din nou împreună, iar Hale are tot interesul să-l recâștige pe Orkun. Pentru aceasta se gândesc la diverse tertipuri și stratageme, cea mai bună fiind aceea de a organiza un kic spectacol la care Yaman și Mira să cânte în duet. Dar în timp ce prietenul lui Eylul se dă singur la o parte înțelegând că ea tot pe Mert îl iubește, Yaman se străduiește s-o țină pe Elif lângă el, măcar ca prietenă de suflet.

Yaman episodul 40 rezumat
Asîm are probleme financiare tot mai mari și, cu toate că își pune oameni de încredere să-i verifice afacerile, totuși scapă lucrurile de sub control pentru că se implică Turunc Nadir și un alt om de afaceri din cercul bătrânului care-l determină să piardă bani fără să vrea. După ce își pun planul în aplicare și-l scot din minți pe Asîm, își împart banii conform înțelegerii. Pe alt plan, Asîm, pentru că îl vede pe Kenan din nou în zonă, crede că Sude se întâlnește în secret cu el, când ea de fapt are alte planuri. El îi pune pe trei oameni de-ai lui să-l bată pe Kenan și apoi să îi trimită o poză pe telefon cu el bătut. (Kenan crede că cei trei sunt trimiși de patronul lui Nevin.) Asîm îi arată poza lui Sude certând-o că îl trădează, atunci ea este nevoită să-i spună ce vrea să facă: Sude încearcă s-o determine pe Deniz (jurnalista) și mai ales pe șeful ei să nu mai scormonească legătura dintre Sinan și Ender, dar șeful lui Deniz exact asta face. Astfel, Asîm aude din gura lui Sude că Ender și Sinan aveau o relație, lucru care îl pune pe gânduri.

Episodul se termină când la micul spectacol organizat pentru reunirea lui Yaman cu Mira, pe Gamze o apucă durerile nașterii și Yaman cu Mira și Eylul, o duc la spital.


sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al Medcezir


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.