miercuri, 14 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 43 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 43 rezumat pulbere-de-stele
Șinasi și Macit se înfruntă din nou, iar Neriman se află la mijloc, încercând să-i explice fostului ei prieten că ea de aceea a acceptat să se înscrie la această facultate, ca să se poată vedea cu iubitul ei. Șinasi, cu inima frântă, dă să plece din holul hotelului iar Neriman îl roagă să nu-i spună nimic lui Faiz. Acasă, Șaika imediat ce găsește o clipă de singurătate, o informează pe Pelin că Neriman este cu Macit la Eskisehir iar Pelin spune că-l va anunța pe Faiz și în următoarele minute apare la ușa lor. Neriman nici nu mai poate mânca deși Macit o liniștește că Șinasi nu-i va spune nimic lui Faiz.


Pelin aruncă bomba, că Neriman este la un hotel cu iubitul ei, și pleacă. Faiz îl sună pe Șinasi care n-o divulgă pe Neriman, dar el se află la autogară și se aude la difuzor anunțul despre autobuzul de Istanbul. Faiz își dă seama că ceva nu este în ordine, dar nu spune nimic la telefon, apoi încheie convorbirea. Dis-de-dimineață pleacă la Eskisehir cu prima cursă și o vede pe fiica lui venind din cameră, ținându-se de mână cu Macit. Foarte dezamăgit, Faiz spune că nici n-o mai consideră fiica lui și pleacă. Neriman, bulversată, nu mai vrea să dea examenul și îl roagă pe Macit s-o ducă acasă.

Un destin la rascruce - episodul 43 rezumat pulbere-de-stele
Nadir o întreabă pe Inci dacă Macit este băiatul lui, pentru că acum a venit vremea să-și ia înapoi tot ceea ce era al lui cândva. Inci minte că nu este, și strigă la Nadir să plece, așa cum și altă dată a dispărut într-o singură noapte din viața ei. A doua zi, Bora, celălalt fiu al lui Nadir, o cunoaște și pe Duygu, ca și pe alți membri din cele două familii care conduc firma Arcaoglu, conform unui plan făcut de Nadir. Trecând prin fața biroului lui Selim, a cărui ușă este deschisă, îl aude pe acesta dojenindu-l pe Kerim referitor la Macit și nepăsarea lui față de companie și de Pelin, și că titlurile de valoare sunt la ea. Seara, Neriman abia îndrăznește să vină acasă, dar Faiz nici nu vrea s-o asculte și o dă afară spunând că ușa casei lui va rămâne închisă pentru ea.

Macit se ceartă cu părinții lui când ajunge acasă și pleacă și el de la vilă, sunând-o pe Neriman ca să-i spună că de-acum nici el nu mai are casă și va merge la Ozgur. A doua zi, Macit îl întâlnește pe Faiz pe stradă și îi spune că-i va dovedi că o iubește pe fata lui, că ei doi n-au făcut nimic greșit și că lui nu-i pasă de averea familiei lui. Apoi discută cu Ozgur și își sună cunoscuții ca să caute un job. Neriman merge la firmă și o amenință pe Pelin dar nu spune exact cu ce, referindu-se la faptul că Selim este dispus să-i dea averea care i se cuvine. Selim îi spune Șaikăi despre detectivul pus pe urmele lui, apoi o invită seara pe la hotelul unde locuiește el acum, la o cină.

Un destin la rascruce - episodul 43 rezumat pulbere-de-stele
După ce află de la Bora că Macit caută de lucru, Nadir se duce acasă la Inci și îi spune că a plecat atunci, de mult, pentru că Kerim a făcut un joc ca s-o obțină pe ea, pe Inci, și el nu a avut de ales, dar acum va afla tot adevărul și îi va vedea adevărata față a lui Kerim. Seara, Duygu o presează pe Faizal să se împace cu Selim, în cartier are loc nunta de henna pentru Nezahat, care se pregătește în ultimul moment, iar Șaika spune că are ședințe și scapă de gura maică-sii care o ceartă că vine acasă târziu. Șaika se duce la hotel și Selim o invită în cameră. La Zehra, la nunta de henna, vine Emre cu niște baclavale cumpărate despre care minte că le-a trimis Kader pentru Aslî, care îi închide ușa în nas, spunându-i că știu foarte bine amândoi că nu ar face Kader un așa gest. După câteva momente, Fahryie observă că mama lui Asîm, de fapt, a murit ...

Macit este la o terasă unde bea un pahar de vin, supărat că nu îi este ușor să găsească de lucru. Nadir, care îl urmărește pas cu pas, vine la masa lui, îi amintește că au mai stat de vorbă la spital, apoi face cunoștință cu el și după câteva minute îi oferă un loc de muncă la compania lui. Macit este surprins, dar acceptă, deși i se pare cam ciudată această ofertă nesperată de ajutor. La hotel, Selim și Șaika nu apucă să se simtă confortabil pentru că apare Faizal la ușă și își cere iertare pentru comportamentul ei din trecut, rugându-l să vină acasă. Selim acceptă și o lasă pe Șaika ascunsă în baie.

Un destin la rascruce - episodul 43 rezumat pulbere-de-stele
A doua zi, Selim vrea să-și îndrepte greșeala față de Șaika, dar ea se poartă rece, supărată că a fost lăsată de izbeliște. Nadir îl roagă pe Bora să se ocupe de titlurile de valoare care sunt la Pelin, iar Pelin, la rândul ei, află de la Kerim că Macit a rupt legăturile cu familia și că-și caută de lucru, după care, de-a dreptul impertinentă, îl amenință pe Kerim că va face niște jocuri împotriva lor ca să-l determine pe Macit să revină în familie. Neriman, tristă că Faiz nu i-a adresat nici un cuvânt și nici o privire la înmormântarea mamei lui Asîm, seara își face curaj și intră în casă și-și cere iertare de la el. Pe stradă, Macit și Fahriye așteaptă, însă apare Pelin care le strică dispoziția ....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






4 comentarii:

  1. Duygu si Ozgur se despart?De ce,daca da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil stiti mai mult decat mine din moment ce puneti asa o intrebare :) la acest moment nu am vazut nici un alt episod dupa 43... deci, eu, una, nu va pot raspunde. Dar fanii serialului care au urmarit mai demult episoadele, sunt sigura ca stiu deja raspunsul.

      Ștergere
    2. Am urarit pana la ultimul dar deoada Ozgur dispare si apre Bora(fratele vitreg al lui Macit si fiul lui Nadir).

      Ștergere
    3. Asa mi s-a parut si mie, dar m-am gandit ca poate nu am vazut eu scena respectiva, a despartirii dintre Ozgur si Duygu, pt ca pe youtube sau pe alte site-uri uneori episoadele sunt trunchiate, cam 30 de minute la fiecare episod...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.